Kαταφεραμε να έχουμε νέο προπονητή, 9 νέους παίκτες, εν δυνάμει βασικους ως επι το πλειστον και 4 που επεστρεψαν απο δανεισμο σε ομάδα που έχει πάρει 3 σερί πρωταθλήματα. Αυτά μόνο στον Ολυμπιακο.
iakov7 (02-09-22), john syggel (02-09-22), jonk (02-09-22), Oberon (02-09-22)
Κάποιοι θα διαφωνησουν ακόμα και γι αυτούς τους 4.
captain-cook (02-09-22), chainsaw (02-09-22), Faithful (02-09-22), giovanni#10 (02-09-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (02-09-22), john syggel (02-09-22), panahs7 (02-09-22), sabar77 (02-09-22)
Aλλαγες με μετρο όμως, ε;; Πέρσι δόθηκαν δανεικοί οι Βρουσαι- Ραντζελοβιτς επειδή δε θα χωρούσαν στην ομαδαρα με Ρονι Λοπεζ και Ονιεκουρου. Τελικά είδαμε ότι ακόμα κι αυτοί ήταν προτιμότεροι από τον βαψομαλλια.
Δωθηκε δανεικός ο Σισε, γιατι ηρθε ο Παπασταθοπουλος. Πολυ καλυτερος παικτης. Καθε μερα το δειχνει...
Βιαστηκαμε επίσης προπερσι να διώξουμε τον Ραφινια, που δεν ανεβαινε, γιατί πήραμε τον Λαλά μωρέ. Παικταρά μεγάλο. Τι να τον κάνουμε τον γέρο;
Σήμερα άκουσα ότι μπορεί να μη μπει στη λίστα ο Ζιγκερναγκελ. Πήραμε Ντε λα φουεντε και Μπόουλερ βλέπεις...Δανεικοί κι αυτοί, αλλά δεν πειράζει μωρέ. Αρκεί να φύγουν τα άλλα παλτά να μην τα βλέπουμε μπροστα μας. Του χρόνου έχει ο θεός. Όλο και κάποιον δήθεν παικταρα θα βρούμε να πάρουμε.
Δε βγάζει λοιπον πουθενά αυτό. Είτε θα κάνεις σοβαρές μεταγραφές που τις πιστεύεις και θα σε καλύψουν 100% ή μενεις με αυτους που εχεις, στηριζεις και περιμένεις να έρθει κάποιος που θα αποδείξει ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ότι αποτελεί καλύτερη επιλογή
Όταν κάνεις μεταγραφές και τους δηλώνεις ρε συ προφανώς πάει να πει τους πιστεύεις. Εσύ λες να τους δήλωνε ο Χ Μαρτίνς ενώ πίστευε κάποιους άλλους περισσότερο;
Το αυτό και για τις μεταγραφές, προφανώς τον ονιεκουρου τον πίστευαν όλοι και πλήρωσαν 5 χαρτιά. Δηλαδή δεν έπρεπε να τον δηλώσουν αλλά να κρατήσουν ρατζελοβιτς και να περιμένουν τί, να τον δηλώσουν μετά τους ομίλους αν έχει παει καλά στο πρωτάθλημα;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Τι δικαιολογούμε τωρα; Αν οι 8 στις 10 μεταγραφές είναι αποτυχημένες, τότε κάτι πάει λάθος. Πρόσεξε, πιο αποτυχημένες από τις προηγούμενες. Εδω ειναι το θέμα. Στην προσπάθεια να γίνεις καλυτερος υποτίθεται, χειροτερευεις κιολας...
Όσο για τη λίστα, ναι αυτο κάνεις. Βάζεις τους παίκτες που ξέρεις. Δε βγάζεις παίκτες που συμμετείχαν ως τώρα για να βάλεις κάποιον που δεν έχει προπονηθει ούτε μια φορά με την ομαδα.
Και ο Ζιγκερναγκελ φετινή μεταγραφή είναι. Και ο Αμπουμπακαρ. Ποιος τους εμπιστεύτηκε αυτους;
Ανάλογα τις διαθεσιμες θέσεις. Ο Μπιέλ έχει σοβαρό βιογραφικό. Δεν τον αφήνεις εκτός. Απο κει και πέρα όμως για ποιο λόγο να φάει ο Ντε λα φουεντε τη θέση κάποιου άλλου παίκτη που έχει προσφέρει στην ομάδα και την έφερε στους ομίλους; Του Ραντζελοβιτς π.χ
drizzt (02-09-22)
γνωριζει κανεις αν παιζει τιποτα με γκουλαμ; θα ηταν η καλυτερη μεταγραφη μας...
Αυτά γίνονται όταν υπάρχει αλλαγή προπονητή εν μέσω μεταγραφικής περιόδου, οι 2 πρώτοι που γράφεις ήρθαν με τον προηγούμενο και ο πρώτος δεν έχει δείξει κάτι το συνταρακτικό ενώ τον δεύτερο δεν τον έχουμε δει λόγω τραυματισμού. Ο Φουέντε θα φάει τη θέση του Ραντζέλοβιτς γιατί ο τελευταίος έχει δοκιμαστεί τόσα χρόνια και απλά έπαιξε -λόγω έλλειψης άλλου- μερικά παιχνίδια αρχές Ιουλίου και ελπίζουμε ο Φουέντες να είναι καλύτερος.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Faithful (02-09-22)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Λοιπόν φαίνεται μας τελείωσαν οι μεταγραφές για το Γιουροπα Λιγκ. Δυσκολο δεν βλεπω να ανακοινωνουμε αλλον. Οποτε μειναμε με τον Εμβιλα που ομως ειναι το βασικο μας αμυντικο χαφ αρα μπορουμε να παρουμε αλλον παιχτη για αναπληρωματικο για το πρωταθλημα, αν χρειαστει στην Ευρωπη παιζει εκει και ο Κουντε που ξερει την θεση οπως και ο Μπουχαλακης. Τωρα για μπακ φαινεται μειναμε με Ρεαμπτσιουκ. Ενταξει ειναι ο Μολδαβος μαχητικος, μην τον μηδενιζουμε, θελαμε ομως κατι καλυτερο. Δεν ειναι ευκολο ομως εδω που τα λεμε να εχεις μπακ που να ειναι πολυ καλοι αμυντικα αλλα και επιθετικα, απλα μειναμε ολοι με την εικονα των Ομαρ και Τσιμικα. Δυστυχως τετοιοι παιχτες ειναι φαινεται δυσευρετοι.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Προλαβαίνουμε λέτε να κάνουμε άλλη μια μεταγραφή πριν το τέλος;
Bookmarks