Θα ροκάρει τρελά η ομάδα με Gilmour, μεγάλος παίχτης!!
Ναι αλλα με τοσους νεους παικτες και αλλους να ερχονται ακομα,τι καλα που θα ηταν να ειχαμε Ιουλιο αντι Σεπτεμβρη.
Θα ροκάρει τρελά η ομάδα με Gilmour, μεγάλος παίχτης!!
differance (31-08-22), john syggel (31-08-22)
Δύσκολο φαίνεται του Γκίλμουρ, τον είχε στην αποστολή ο Τούχελ.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Να πάρουμε και Γκάλαχερ;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (31-08-22), giovanni#10 (31-08-22), john syggel (31-08-22)
Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με τον Φουέντε. Στην επίσημη ανακοίνωση της Μαρσέιγ -για τη μεταγραφή του από την Μπάρτσα- έγραφε πως έχει ισπανικό διαβατήριο. Τέλος πάντων, ένας από τους Αγκιμπού/ Κούντε πρέπει να φύγει, εγώ θα έδινα τον δεύτερο.
2 και σήμερα.
ο Αγκιμπου δεν εχει θεση φετος γιατι εχουμε παρει παικτες που ξερουν μπαλα. Και πλεον δεν υπαρχει και ο Πεδρο που τον ειχε μη βρεξει και μη σταξει.
Στον κορμπεραν δεν αρεσει και ειναι και λογικο.
αν πρεπει να δωσουμε εναν αναμφισβητητα ειναι ο Αγκιμπου.
hang your demons
Faithful (31-08-22), john syggel (31-08-22), sabar77 (31-08-22), zionikos (01-09-22)
Και οι 2 θα είναι στον πάγκο, αν κάποιος δεν θέλει να μένει άλλο σε αυτόν, τότε αυτός αναμφισβήτητα είναι ο Κούντε. Από τους 2 ο Αγκιμπού είναι αυτός που - αναμφισβήτητα- έχει τα μεγαλύτερα περιθώρια εξέλιξης.
Ναι δεν διαφωνω για Κουντε παροτι ως τωρα ο κορμπεραν δειχνει μια εμπιστοσυνη σε αυτον.βεβαια εχουν ερθει και θα ερθουν και αλλοι παικτες και θα χασει την θεση του.
Ο Αγκιμπου δεν θα εξελιχθει καθολου αν ειναι στον παγκο. εδω δεν εξελιχθηκε οσο επαιζε περσι βασικος. ας τον δωσουν δανεικο καπου που να παιζει αν πιστευουν τοσο σε αυτον.
hang your demons
Το πρόβλημα είναι πως με εξαίρεση τον Εμβιλά ο Κούντε είναι ο μόνος από τα υπόλοιπα χαφ που έχουμε μαζέψει που όντως μπορεί να κόβει και να καλύπτει χώρους.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
john syggel (31-08-22), sabar77 (31-08-22)
Πιστεύω πως ο πάγκος και οι παίκτες που θα έχει μπροστά θα του κάνουν καλό, μην ξεχνάμε πως είναι ένας πιτσιρικάς που βρέθηκε ξαφνικά βασικός και αναντικατάστατος σε ομάδα με απαιτήσεις. Πρέπει να μπει σε μία ποδοσφαιρική σειρά.
Εννοείται πως λέω να φύγει ο Κούντε με την προοπτική πως θα έρθει χαφ με αμυντικές τοποθετήσεις για να παίρνει ανάσες και ο Εμβιλά αλλιώς να φύγει δανεικός ο Αγκιμπού.
εγω βλεπω οτι τα μεμετια εχουν σοβαρα θεματα οτι σαπακι ειναι και καλα στοχος του γαβρου πανε κ τον αρπανε , δεν πειραζει παντα τετοια κωλοτουρκοι
Μπορεί και όχι... Δεν είναι άλλωστε και καμία πολύ εμπιστευτική πληροφορία ότι και οι δύο χώρες αποτελούμε αγωνιστική χωματερή και προτείνουν τους πελάτες που κινδυνεύουν να τους μείνουν.
Το θέμα του Μπιέλα, όταν ανακοινωθεί, θα το ανοίξει κάποιος παλιός χρήστης, που δεν έχει λερώσει τα χέρια του με τα υπόλοιπα πυρηνικά απόβλητα του Μαρινάκη.
Είναι πολύ συγκεκριμένος και το ξέρει.
drizzt (31-08-22)
Όχι κάποιος που ρωτάει...
Nikolaos_Kokkinos (01-09-22)
Έφτασε ο Ισπανός, καλορίζικος
Μακαρι γρήγορα και άλλοι καλοί παίχτες
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Σημείωση: Η παρούσα οδηγία ισχύει για μία ώρα από την επίσημη ανακοίνωση στα social media του Ολυμπιακού.
Αερικό7 (01-09-22)
και αυτος βαψομαλιας??? ελεος ρε πουστη μου
Bookmarks