Βγήκε πριν λίγο ο Νικοβλακό:
Παλεύουν λέει για δανεισμό του Γκίλμουρ απ' την Τσέλσι, οι συζητήσεις πήγαιναν καλά, αλλά ανησυχούν γιατί τον είχε στην αποστολή ο Τούχελ χθες (δεν έπαιξε). Τον θέλει και η Μπράιτον, αλλά έχει πάρει ήδη δανεικό από Τσέλσι και οι κανονισμοί απαγορεύουν για 2ο και η Τσέλσι δεν τον πουλάει.
(δεν αλλάζει κάτι με Μπιελ, έρχεται σήμερα)
Επίσης, Καβαλέιρο κλεισμένος και το τρενάρουν όσο μπορούν μέχρι αύριο μήπως καταφέρουν κάποιον καλύτερο.
Faithful (31-08-22), john syggel (31-08-22), panahs7 (31-08-22)
Γενικοτερα καποιοι θα πρεπει να φυγουν.μαζευονται πολλοι στο ροστερ. αγκιμπου βλεπω να χαιρεταει πρωτος και καλως να χαιρετισει με τους παικτες που εχουμε τωρα δεν χωραει. υστερει αρκετα. να δωσουμε και τον κουντέ? δεν νομιζω.
ο ντε λα φουεντε παλευει νομιζω για κοινοτικο διαβατηριο.
hang your demons
Faithful (31-08-22)
Κι ο Λάιντνερ πάει λέει Ρουμανία, Λιθουανία κάτι τέτοιο, να βγάλει χαρτιά για να μην πιάνει θέση ξένου. Αλλά θα πάρουμε κι άλλον αριστερό μπακ.
Έτσι να γίνεται λίγο δουλίτσα έστω και αργά. Από συγκυρία μάλλον ίσως και να μας βοηθήσει αυτή η καθυστέρηση μιας και αν είχαν γίνει νωρίτερα οι σοβαρές κινήσεις θα ήταν παίκτες για τον Πέδρο που μας χαιρέτησε.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Καλα ο Πεδρο εφυγε πριν ενα μηνα. θα μπορουσαν να τους ειχαν παρει νωριτερα ωστε να τους εχει και νωριτερα ο Κορμπεραν. ειδικα αυτους που λενε οτι ζητησε ο Κορμπεραν. Αλλα και δεν νομιζω οτι ξερανε τι θελανε αλλα και περιμενανε να δουνε και σε ποια διοργανωση θα παιξουμε.
hang your demons
Kουντέ πιάνει θέση μη κοινοτικού? Αν ειναι έτσι τον βλέπω να φευγει δανεικος μαζι με Αγκιμπού.
Πολύ καλός και ο Γκιλμορ αν έρθει.
kite26 (31-08-22)
Ρετσος ανακοινώθηκε
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μεταφερω απο Νικολακο:
ναυάγησε οριστικά του Αμαβί, λόγω των προμηθειών που ζήτησαν οι μάνατζέρ του και που κρίθηκαν απαράδεκτες και από τον Ολυμπιακό και τη Μαρσέιγ. Αυτή τη στιγμή φαβορί δεν υπάρχει, ο Ολυμπιακός κοιτάζει τον Λάτο της Βαλένθια και τον Γκουλάμ που έμεινε ελεύθερος από τη Νάπολι.
Σιώπης: Δεν ισχύουν οι φήμες περί επιστροφής του στον Ολυμπιακό.
Πας στην Σασουόλο και τα σκας για Κυριακόπουλο (αν θέλει και ο ίδιος). Ιδανική επιλογή απ' όλες τις απόψεις.
Επομένως, δεν έχει λόγο ούτε αυτός να έρθει, ούτε η ομάδα του να τον δώσει σε εμάς...
Επόμενος.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (31-08-22)
Ο Μπιέλ πρέπει όντως να είναι μανατζαρέικη μεταγραφή, μου έκανε εντύπωση που θα πάρουμε αυτόν τον παίχτη. Απο κει και πέρα προφανώς πάμε για άλλο αριστερο μπακ εφόσον ναυάγησε του Αμαβί, 6αρι γιατί μείναμε με Εμβιλά και ακούστηκαν διάφοροι παίχτες, δεν ξέρω αν ο Κορμπεράν θέλει άλλο στόπερ τελικά και τέλος είναι η θέση του εξτρέμ που όμως παίρνουμε φαίνεται τον Μπιελ που παίζει δεκάρι και δεξιά κυρίως αν και φέτος ξεςκίνησε ως φορ! Θυμίζει λίγο περίπτωση Μιραλάς! Θσ γεμίσει το ρόστερ αν έρθουν καλοί παίχτες σε αυτές τις θέσεις, οπότε θα μπορεί και ο προπονητής να προσπαθήσει να παρουσιάσει κάτι καλό.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Bookmarks