Κάνε αυτό που λέει ο Δημήτρης, έτσι, για την εμπειρία... Όλοι ξέρουμε πού θα καταλήξει αυτή η προσπάθεια, αλλά give it a chance...
Μόνο στην κανονική τους θέση μοιάζουν. Ελπίζω τον Προκόπη τουλάχιστον, να τον δούμε σε αυτήν.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μιας και είστε τόσο μέσα στα πράγματα και τα ξέρετε όλα, δεν λέτε στον Βαγγέλα ότι τον στηρίζω να με πάρει όντως για υπάλληλο;;;
drizzt (28-08-22), Faithful (28-08-22), giovanni#10 (28-08-22)
Όχι, γιατί όλα τα κάνεις τζάμπα μέχρι τώρα και θα πρέπει μετά να μας κατηγορώ για μίζες, για να συνεχίσω να είμαι συνεπής στο δικό μου ρόλο...
drizzt (28-08-22)
βαγγελα κανε καμια μεταγραφη γιατι βλεπω την φορεστ να πηγαινει ακλαυτη απο τις καταρες μας
Oberon (28-08-22)
Απλό deal: Κοιτάτε τί κάνει η Νότιγχαμ και θέλετε ο ιδιοκτήτης της, να ασχολείται με την δική σας ομάδα...
Δεν παίζει...
chainsaw (28-08-22), giovanni#10 (28-08-22), jonk (29-08-22)
Ρε Ολυμπιακέ θες να μας Μορλανε(ι)ς;
Μας αρέσει ο Μορλάνες;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Καλός φαίνεται! Καλορίζικος να 'ναι.
Έγραψα προχθές για εξάρι και αμέσως να με ικανοποιήσουν. Νιώθω και λίγο άσχημα.
Εξτρέμ οπωσδήποτε...
Που το ακούσατε ρε σεις για Μορλάνες; Πουθενά δεν έχει γραφτεί ακόμα.
γαζεττα
drizzt (28-08-22)
Και πρωταθλητής το πρωί. Η γαζέλα γράφει ότι συμφωνεί ο παίκτης αλλά το ρεπορτάζ βασίζεται σε "ισπανικές πηγές".
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
λεγανε για ρεντσο ποσους παλαιμαχους αντεχουμε ακομα?
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ο Μορλανες το 19-20 εχασε 6 μηνες,σπαστά,με προβληματα στο γονατο και στον αστραγαλο.Ο,τι πρεπει για μας ειναι.
chainsaw (29-08-22), Faithful (29-08-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (29-08-22), Oberon (28-08-22)
Bookmarks