Α, δεν τα έμαθες;;;
Ποιός θα του το ξε-φουρνίσει;;;
Εξτρέμ και κεντρικός αμυντικός με τα χιλιοειπωμένα στοιχεία για να δηλωθούν στη λίστα. Στις υπόλοιπες θέσεις μπορούν να γίνουν αργότερα ή και το χειμώνα οι κινήσεις αλλά παράλληλα πρέπει να μειωθεί και το ρόστερ, Φουρνιέ ψήσου να μπούμε σε μία τάξη.
Α, δεν τα έμαθες;;;
Ποιός θα του το ξε-φουρνίσει;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο Φουρνιε δεν ψηθηκε να ερθει.Δηλαδη δεν μπηκε στον Φουρνο!
Ξεφουρνιστηκε.
Ο Γκρίλιτς είναι ακόμα ελεύθερος αν ψάχνουμε καλό 6αρι, άλλαξε και τιμ εκπροσώπησης μιας και οι υψηλές απαιτήσεις του προηγούμενου χάλασαν 4 φορές μέσα σε 2 μήνες τη μεταγραφή του σε διάφορες ομάδες. Ναι είναι πολύ ακριβός, αλλά απο το να γίνει κανένα δήθεν μπαμ με κάποιον παλαίμαχο που θα προσθέσει έξτρα δουλειά στα χαφ αφού θα πρεπει να κουβαλάν και το πτώμα του προτιμώ να έχω ενα εξαιρετικό εργαλείο σε καλη ηλικία.
captain-cook (27-08-22), Oberon (27-08-22), panahs7 (27-08-22), sabar77 (27-08-22)
Εγώ πάλι βλέπω του Μιλιβόγεβιτς να γίνεται τελικά.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
zionikos (27-08-22)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
flessanto (28-08-22)
Λοιπόν ας τα βάλουμε όλα κάτω, αν και δεν ξέρουμε πως θέλει να παίζει ο προπονητής και άρα τι παίχτες θα ζητήσει, ούτε και τι παίχτες θα φύγουν:
AMYNA
Αν δεν έχουμε αποχωρήσεις η κύρια μας ανάγκη είναι αριστερό μπακ για βασικός. Ακούμε και για στόπερ πάντως.
ΚΕΝΤΡΟ
Θέλουμε κι άλλο 6αρι, μείναμε με Εμβιλά. Γεμίσαμε 8ρια, θα φύγει φαίνεται ο Καμαρά άρα θα μείνουμε με Μπουχαλάκη, Αγκιμπού, Κούντε και Χουανγκ. Αν θα παίζει με 3 στο κέντρο εντάξει, αλλά εφόσον φαίνεται θα παίζει με 10αρι νομίζω είναι πολλά τα 8ρια.
ΕΠΙΘΕΣΗ
Αφού ήρθε και ο Φορτούνης και περιμένουμε και τον Σκάρπα η θέση 10 έκλεισε. Το πρόβλημα μας είναι στα εξτρέμ. Από όσους έχουμε μόνο ο Γκάρι αποτελεί σίγουρη λύση από άποψης ποιότητας αλλά και αυτός τραυματίζεται συχνά. Ο Μασούρας έχει ποιότητα αν και τους τελευταίους μήνες δεν παίζει καλά. Θέλουμε οπωσδήποτε παίχτη πάντως για τα άκρα.
Οπότε αριστερό μπακ, 6αρι, εξτρέμ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη iakov7 : 28-08-22 στις 09:33
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Πιστεύω ότι στόπερ ηγέτης να κατευθύνει την άμυνα,αριστερό μπακ καλύτερο του Ρεαμπτσιουκ, ένα εξτρεμ με γκολ και ασίστ και ένα 6αρι γρήγορο να τρώει παιδιά,είναι απαραίτητα για να αλλάξει λεβελ η ομάδα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
zionikos (27-08-22)
iakov7 (28-08-22)
captain-cook (27-08-22), flessanto (28-08-22)
Για την Πάρμα θα λες, φυσικό είναι να υπάρχουν δημοσιεύματα όσο δεν κλείνει πουθενά, σε εμάς δηλαδή. Τώρα αν δεν είναι ο συγκεκριμένος φούρναρης θα χαλαστώ λίγο αλλά θα το ξεπεράσω αν φέρουν κάποιον άλλο άμεσα.
Πιστεύω πως εξτρέμ και αμυντικός -έτσι όπως είναι η ομάδα αυτή τη στιγμή- είναι προτεραιότητα* για τους ομίλους, το ιδανικό θα ήταν να έρθει και ένα εξάρι τώρα με παράλληλη αποχώρηση Μπουχαλάκη ή Κούντε αλλά αυτό παραείναι αισιόδοξο σενάριο και ας έρθει αργότερα αρκεί να έρθουν μέχρι τις 2/9 οι δύο πρώτοι. Ο Εμβιλά θα ετοιμάζεται μόνο για Ευρώπη και με κάνα 20λέπτο για συντήρηση στο πρωτάθλημα που θα παίζουν τα 4 οχτάρια για τις συνήθως δύο θέσεις.
*Δεν ξέρω τι γίνεται με Βρσάλικο.
Κατά την γνώμη μου δεν υπήρξε ποτέ θέμα να έρθει ο Σκάρπα σε μας , μιλάμε για παίχτη παγκόσμιας κλάσης, πόσο μάλλον τώρα. There was originally another plan in place for Scarpa. It’d previously been claimed that he would head to Olympiacos on loan in December, but only if they remained in the Champions League.
Maccabi Haifa ended their hopes of reaching the competition this season and now he looks set to join Forest straight for the off. https://www.nottinghamforest.news/2022/08/17/report-gustavo-scarpa-has-agreed-to-join-nottingham-forest/
redbaron (27-08-22)
flessanto (28-08-22)
Bookmarks