redbaron (24-08-22)
redbaron (24-08-22)
Xρειαζόμαστε παίκτες τύπου Ονιεκούρου και Ρέαμπτσιουκ.
chainsaw (24-08-22)
Το άλλο δεν το σκεφτήκαμε. Θα έρθει ο Χάμες και θα τον μπερδεύουμε κι αυτόν! Έχουμε και τον Γκάρι για Ροντρίγκεζ!!!![]()
chainsaw (24-08-22)
chainsaw (24-08-22)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
1ον δεν είναι το ίδιο πρωτάθλημα που διακρίθηκε ο Μόρας, 2ον ο Νικολάου είναι πραγματικά καλός σέντερ μπακ γι αυτό και έπαιξε στον Ολυμπιακό βασικός πριν καν γίνει 19 και σήμερα δεν βλέπει κανέναν απο όσους παίζουν Ελλάδα. Να θυμίσω οτι στην ηλικία που ο Νικολάου έφυγε (για λόγους εξωαγωνιστικούς), ο Μανωλάς γινόταν γιο γιο απο τον Ντάρμπυσάιρ φορώντας τη φανέλα του Θρασύβουλου, ο Σιόβας έπαιζε δανεικός στη Β εθνική, ο φαν Ντάικ δεν είχε κανει ντεμπούτο με την Χρόνινχεν κ.λπ.
Αν εξαιρέσεις ότι ο Μόρας έπαιζε στην τωρινή ομάδα του Ρέτσου (και στην υποψήφια αν μείνει στην Ιταλία), ο Μανωλάς που ξεκίνησε από τον Θρασύβουλο, ο Σιόβας ανήκε τότε στον Πανιώνιο και δεν είχαν την τύχη να είναι παιδιά των ακαδημιών του Ολυμπιακού και να έχουν συμπαίκτες αυτούς που είχε ο Νικολάου, ήσουν ακριβέστατος...
Δεν εννοούσα οτι ο Μόρας δεν έπαιξε στην Ιταλία αλλά οτι η Σέριε Α των τελευταίων 3 ετων είναι εντελώς άλλο πρωτάθλημα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Επίσης ποιους συμπαίκτες είχε ο Νικολάου εδώ; Σε 25 συμμετοχές σπανια είχε ιδια 4αδα άμυνας, 4-5 νομίζω ματς με Κουτρη Ενχελς Φιγκέιρας και 2-3 με Χατζισαφί Μποτια Ομάρ. Επαιξε σε συλλεκτικό ματς με Καπίνο τέρμα, Σισσοκό αριστερά, Ρέτσο δίπλα του και Παρέδες δεξιά. Έπαιξε με παρτενέρ τον Βιάνα και τέρμα τον Λεάλι. Μπροστά του στα χαφ εναλλάσσονταν οι εξής: Ρομαό, Ταχτσίδης, Ζιλιέτ, Αντρέ Μαρτίνς, Ζντιέλαρ, Οντζιτζα, Ανδρούτσος, ίσως και ο Μπουχαλάκης και ο Καμπιασο κάποια στιγμή.
εντιτ και με λίγο παραπανω ψάξιμο είδα οτι επαιξε και αριστερό μπακ (με Μποτια Ενχελς στη μέση) και με Ρομαό δίπλα του σέντερ μπακ, και σε ματς κυπέλλου με Μιράντα αλλά και με Βούκοβιτς (και Μιλιτς αριστερά) .
Δεν είναι δυνατόν οποιοσδήποτε νεαρός παίκτης και ειδικά αμυντικός να βρει σταθερότητα όταν κάθε φορά που παίζει όλοι γύρω του είναι διαφορετικοί ακόμη κι αν αυτοι είναι καλοί (που νομίζω συμφωνούμε όλοι οτι δεν ήταν).
Στα χρόνια του Μόρα η Γιουβέντους πήγαινε τελικό ΤΛ, ενώ τώρα αγνοούν την 8αδα ακόμα και από το Γιουρόπα... Μέχρι και οι ίδιοι λένε ότι πρέπει να ανεβάσουν το επίπεδο για να ξαναγίνουν ανταγωνιστικοί - αν και η κατάταξή τους όλα αυτά τα χρόνια είναι 3-4 στην ΟΥΕΦΑ, επομένως δεν έχουν και τόσο μεγάλη διαφορά ώστε να λέμε ότι ήταν άλλο πρωτάθλημα.
Επίσης, καλώς ή κακώς, κατονόμασε και τους συμπαίκτες των άλλων δύο, για να έχεις σύγκριση. Επιπλέον σε δύο χρόνια, στο πρωτάθλημα, είχε 11 συμμετοχές, όλες κόντρα σε εύκολους, θεωρητικά, αντιπάλους.
Τα ρεπορτάζ που έχω ακούσει και διαβάσει μιλούν για αποχώρηση πιθανότατα του Σισέ και μπορεί και άλλων εκπλήξεων λένε από το ρόστερ.
Από αύριο περιμένουν τουλάχιστον τρεις, μπορεί και τέσσερις μεταγραφές εκτός του ρετσου και του ουι-τζο.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Δεν είναι μονο η ευρωπαϊκή παρουσία των ομάδων δείκτης του επιπέδου ενος πρωταθλήματος, μάλιστα σημαντικός λόγος που οι Ισπανοί είχαν τόσες καλες πορείες είναι οτι έπαιζαν σβηστα στο πρωτάθλημά τους, απο την 8η θέση και κάτω οι ομάδες παιζουν ποδόσφαιρο Λαμίας, έπαιρνε ο ΠΑΟΚ τον βασικό σέντερ μπακ της Γρανάδα και δεν μπορούσε να ακολουθήσει ουτε το διτερμα της προπόνησης. Κάποιος που παρακολουθεί στενά την Ιταλία ξέρει τη διαφορά, οι άμυνες έχουν ανέβει 20 μετρα ψηλότερα, ο ρυθμός είναι πλεον πολύ πιο γρήγορος, οι μέσοι όροι ηλικίας των ρόστερ έπεσαν πολύ. Αν ο Ρετσος δεν μπορούσε, δε θα έβγαζε ούτε ημίχρονο.
Όσο για το θέμα των συμπαικτών, ξαναλεω οτι με 25 διαφορετικές συνθέσεις σε ισάριθμες εμφανίσεις κανείς δεν έδεσε και δεν απέδωσε, ειδικα στα 18 με 19 του. Όλοι θυμόμαστε την περίφημη εμφάνιση Τσιμίκα στη Λάρισα και πώς εξελίχθηκε μετά, κάτι αντίστοιχο έκανε κι ο Νικολάου απλα δεν επέστρεψε εδώ και πλεον έχει συμβόλαιο κοντά στο 1.5 το χρόνο με πολλές σημαντικές ομάδες να τον παρακολουθούν στενά.
Αυτά
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
drizzt (25-08-22), giovanni#10 (25-08-22), john syggel (25-08-22), maniakos7 (25-08-22), panahs7 (25-08-22), redbaron (25-08-22), sabar77 (25-08-22), voskos_7 (25-08-22)
Νταξ,εγραψες!!
δεν μπορεις να μην παρεις πισω ενα δικο σου παιδι (τσαμπα), που σου φερε και ενα σκασμο λεφτα , οχι ομως σαν αντικαταστατη του σισε .
οσο για τον δανο , αριστερα , δεξια, πισω μπρος , το ιδιο πραγμα ειναι , ματακια δεν εχετε?
Ναι, αλλά εσύ δεν πετυχαίνεις ούτε αυτά που έχουν γίνει ήδη, με αποτέλεσμα όσο δίκιο μπορεί να έχεις σε αυτό που θέλεις να πεις, πετάς κάτι που δεν έγινε και ακυρώνεις εύκολα για κάποιον που θέλει να σε αντικρούσει την όποια προσπάθεια.
Για κάποιο λογο δεν πιστεύω οτι ο Σισσέ φεύγει, εκτός κι αν έχουμε χοντρό οικονομικό θέμα και ψαχτούμε για πώληση. Ο Παπασταθόπουλος πιστεύω είναι κοντά στο να φύγει, όπως και ο Μαντύ, και δε θα μου φαινόταν παράξενο αν ο Ελ Αραμπί επέστρεφε στα πετροδολλαρα τις επόμενες μέρες.
Bookmarks