"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ρε παιδιά μια απορία, οι δημοσιογράφοι που άκουσα λένε για τον Ζιγκερνάγκελ ότι είναι 10αρι κανονικά και όχι τόσο αριστερό εξτρέμ κλπ. Λοιπόν επειδή είμαστε στον 21ο αιώνα και εύκολα βρίσκει κανείς πληροφορίες, ο παίχτης τα περισσότερα παιχνίδια στην καριέρα του τα έπαιξε ως δεξί εξτρέμ και μάλιστα είναι σε αυτή την θέση που είχε με μεγάλη διαφορά τα καλύτερα στατιστικά! Δεν ξέρω γιατί δεν τον έβαλαν ακόμα να παίξει εκεί, αυτό είναι άλλο θέμα. Απλά μου κάνει εντύπωση που κάποιοι δημοσιογράφοι επιμένουν ότι είναι 10αρι κανονικά κλπ και κανείς δεν αναφέρεται στο γεγονός ότι ο άνθρωπος είχε μεγάλη επιτυχία ως δεξί εξτρεμ!
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Μην το πεις σε κανέναν αυτό για το δεξί, επειδή έχουν φαγωθεί άπαντες από τότε που ήρθε, να μας πείσουν ότι στα αριστερά είναι η θέση του.
Εξτρέμ, σε κανονικό πρωτάθλημα δεν είναι - η έκρηξή του είναι πολύ αναιμική και δύσκολα σε ψηλό επίπεδο μπορεί να αποκτήσει πλεονέκτημα από αντίπαλο για να έχει χώρο να εκδηλώσει τελική προσπάθεια.
Faithful (24-08-22)
Ούτε μετά - ούτε στην Αγγλία πέρυσι έπαιξε εξτρέμ, για την ακρίβεια. Όλο "μέσα" τον έβλεπα.
Την καλή του χρονιά πέρσι στην Αγγλία την έκανε ως AM (10άρι). Γύρω στα 19 παιχνίδια αν θυμάμαι που το είχα κοιτάξει. Αριστερά και δεξιά, είχε 8-5 συμμετοχές, κάτι τέτοιο. Επίσης, ο Χεόνγκ είπε στη συνέντευξη σήμερα ότι η θέση του είναι 8άρι, αλλά μπορεί να παίξει και ως 10. Οπότε παίζουν και μαζί.
kostas1 (24-08-22)
O Ζινκε ειναι 8αρο-10αρι μεσοεπιθετικος. Τα καλυτερα του ματς τα εχει κάνει ειτε σαν οκταρο δεκάρι, είτε σαν εσωτερικος επιθετικος στα αριστερά, όχι σαν εξτρέμ. Ειδικά στην Bodo ειχε μπροστά τον Junker που ειχε βάλει 25 γκολ σε 27 συμμετοχές και του ειχε κάνει 10 ασιστ!!!Στη Γουοτφορντ εκαναν πατάτα και τον έβαζαν εξτρέμ. Στη Νοτινγχαμ τα 20 απο τα 40 του παιχνιδια τα έπαιξε πισω απο τον επιθετικο, 6-7 παιχνίδια σαν αριστερός εσωτερικος επιθετικος και κάποια σαν 8άρι. Και ηταν εκ των καλύτερων πέρσι.
Βασικές αρχές εκγύμνασης: Έκρηξη, χωρίς μυικό όγκο δεν υφίσταται. Μέτρα μόνο πόσες φορές ξέφυγε σε ένας με έναν, όσες φορές το επιχείρησε εδώ.
jonk (25-08-22)
Ο Ρέτσος είναι τραυματίας 4 χρόνια. Μέχρι τώρα παίρναμε ξένους σακάτηδες, τώρα το τερμάτισε ο χοντρός
Oberon (24-08-22)
Θα μπει ο Κωστάκης μέσα και κάτι Ζινκερνάγκελ, Μαντί Καμαρά, Βαλμπουενάδες, θα ντραπούν να ξαναπαίξουν δεκάρι
giovanni#10 (24-08-22), jonk (25-08-22)
Μου αρέσει ο γραπτός λόγος του Όμπερον. οχι η ακρίβεια των όσων λέει.
Οσο για τον Ρετσο αν δεν πάρει στόπερ βασικό και ηγετικό όντως θα το εχει τερματίσει ο χοντρός
hang your demons
Bookmarks