Oberon (24-08-22)
Oberon (24-08-22)
Το work ethic και η ποδοσφαιρικη ποιότητα των Κορεατων θα είναι μια καλή αλλαγή σε σχέση με την αμπαλοσυνη και την τρελα των Καμαραδων και λοιπων, που είχαμε τα τελευταία χρόνια.
Να δούμε και πως θα δέσουν οι νέοι παίκτες. Ο Κορμπεραν φαίνεται πιο ρισκαοδρος και γρήγορος στις αποφάσεις σε σχέση με τον Μάρτινς. Δε θα διστάσει να δοκιμάσει διάφορα πράγματα και πρόσωπα σε αγώνες. Το σίγουρο είναι ότι θα έχουμε σίγουρα 2 μπαλαδορους στο 8 και στο 10. Τέρμα το 4-3-3 με τον Αγκιμπου ή τον Μαντυ στο 10
Μακαρι να ρθει κ ο 2ος κορεατης εφόσον είναι καλός αλλά τι Ρετσος ρε παιδια? Πάμε καλά????
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Oberon (24-08-22)
Πάντως και ο ίδιος φαίνεται να τρεναρε την συμφωνία με αλλη ομάδα. Αν ηταν ειλλημενη αποφαση η αποχώρηση, θα του είχε ασκηθεί μεγαλύτερη πίεση, ώστε να πάει κάπου.
Σίγουρα επισης υπήρχαν ατομα στο Ρέντη που όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσαν να συμφιλιωσουν τις 2 πλευρές και να βρεθεί μια λύση. Και πιθανώς βέβαια το γνωριζε και ο Φορτουνης.
Faithful (24-08-22)
Δεν είναι μόνο ζήτημα χρημάτων: Υπάρχουν τέσσερεις κεντρικοί αμυντικοί, από τους οποίους αν εξαιρέσουμε σε ένα βαθμό τον Σωκράτη, για τον έναν ή για τον άλλο, υπαρκτό αντικειμενικά, ή μη, λόγο, οι υπόλοιποι τρεις πρέπει να παίρνουν παιχνίδια. Και όσο ομαδάρα και να έχουμε δηλαδή, αν είχαμε, το να συζητάμε αν ο πέμπτος στόπερ του ρόστερ είναι ο Σωκράτης, η ο Μανωλάς, ή ο Μπα, μας είναι λίγο πολύ.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (24-08-22)
Ο Καρπετόπουλος σήμερα ρώτησε δυο φορές επίμονα το Νικολακόπουλο για πιθανότητα Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό με τον Νικολακόπουλο να αγνοεί επιδεικτικά να απαντήσει. Γνωμούλα ψυχούλες μου;
![]()
No existe el frio, no existe el hambre, solo Dios y la Patria! Viva la Patria
Ξέχασέ το.
Από όποια σκοπιά και αν το δεις, δεν υπάρχει περίπτωση ούτε να ισχύει.
jonk (24-08-22)
Ουτε καν.
Για νέο μας το είπες;
Δεν παίζει κανένας Λουιζάο, εκτός από τα ρεπορτάζ.
Oberon (24-08-22)
Ουτε 20 αγώνες δεν έχει σε επαγγελματικό επίπεδο, βέβαια τον ανέβασαν απο τη Β ομάδα και κέρδισε θέση βασικού απ'ο,τι φαίνεται. Δεν έχει κάποια 2η υπηκοότητα όμως και οι θέσεις ξενων στο ρόστερ δεν περισσεύουν.
Στο θέμα των εξτρέμ, έχουμε 5 παίκτες + τον Αμπουμπακάρ που μπορεί να παίξει στο πλάι και όλοι έχουν δεξί ποδι για καλό. Οπότε πάμε σίγουρα για αριστεροπόδαρο ( όπως είναι ο Ουνας), πιθανώς να φύγει καποιος (λογικά ο Λαζάρ) και μάλλον ο Ζινκερνάγκελ πάει για τον άξονα.
Ο Ρέτσος είναι οκ κίνηση, γηγενής και των ακαδημιών, σίγουρα upgrade έναντι του Ανδρούτσου, καλύπτει όλες τις θέσεις στην άμυνα αν χρειαστεί, κανένα ρίσκο αφού τον αφήνουν χωρίς κόστος.
drizzt (24-08-22)
Αν μάθετε πόσα θέλουν και με ποιούς συζητάνε, θα καταλάβετε γιατί δεν παίζει τέτοιο σενάριο... Εμάς περίμενε ο ατζέντης του και τον... άφησε τόσο καιρό χωρίς συμβόλαιο, ώστε να είναι ελεύθερος από τον Ιανουάριο.
Υπερβολές και γενικότητες: Από αυτούς που υπονοείς, οι δύο τουλάχιστον δεν έχουν καλό πόδι - το ένα το έχουν για το συμπλέκτη και το άλλο το έχουν για να ανεβαίνουν στο λεωφορείο.
Στην περίπτωσή του, το ρίσκο δεν είναι η απόκτηση, αλλά η χρησιμοποίηση.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 24-08-22 στις 17:47
jonk (24-08-22)
To Αφεντικο τρελαθηκε. Μπραβο Ρε Βαγγελα. Τρελανε μας στο φινις των μεταγραφων. Σας το ελεγα μην φοβαστε την Προεδραρα.και μου λεγατε οτι ειμαι φιλοπροεδρικος και τετοια.
hang your demons
voskos_7 (24-08-22)
giovanni#10 (24-08-22), john syggel (24-08-22), redbaron (24-08-22)
Στο κολπο για Μανού Βαγιεχο ο ολυμπιακος. 25χρονος εξτρεμ της Βαλενθια.
hang your demons
Bookmarks