jonk (23-08-22)
jonk (23-08-22)
Αυτός μπορεί να έρθει, στριμωγμένος είναι. Ο Σκάρπα είναι το χοντρό παραμύθι, 9 εκατομμύρια τον αγόρασε η Παλμέιρας, παιχταράς που ξεχωρίζει, και θα δεχθεί να πάει δανεικός στον Ολυμπιακό. Δούλεμα κανονικό. Ασε που μπορεί να μην τον δώσουν καν στην Νότιγχαμ, η Παλμέιρας δίνει 6 εκατομμύρια τον χρόνο στον Φερέιρα, η προεδρίνα της καθαρίζει 400 εκατομμύρια τον χρονο από την τράπεζά της, "κατουράει" κανονικά και τον πρόεδρο της Νότιγχαμ και όλους
Δεν παίζεστε.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Oberon (23-08-22)
Χαρά στο κουράγιο σου ρε Παναή
πολυ καλη μεταγραφη θεωρω τον νεο χουανγκ. θα παιξει αμεσως.κ θα εχει και τον ετερο για την προσαρμογη. επιτελους κ ενα φορ που σουταρει καλα κ εκτος περιοχης.
δεν προκειται να παει Νοτιγχαμ του χρονου. Η Νοτιγχαμ εχει 2 επιθετικους που κοστιζουν κοντα 40 μυρια. τι να τον παρει τον Κορεατη για τριτο φορ?
Αν παρουμε πρωταθλημα ισως τον ιντριγκαρει η πιθανη συμμετοχη στο τσουλου και να μεινει.
hang your demons
Τίποτα - δεν έχω πιεί ακόμα...
Συνεχίστε ό,τι κάνετε - θα τα πούμε μετά...
ΥΓ: Έχετε προσέξει ότι οι ατζέντηδες μας φέρνουν μόνο Χουάνγκ και όχι Λι; Δεν είναι λίγο βρώμα η δουλειά με τις μίζες;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (24-08-22)
captain-cook (24-08-22)
panahs7 (23-08-22)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Καταρχάς να πω ότι επιτέλους νιώθω πως βρήκα μια ζεστή φωλιά πολλά χρόνια μετά από το κλείσιμο του Κόκκινου Πλανήτη. Τι ωραία! Πολύ καλός παίκτης φαίνεται από τα βίντεο ο δεύτερος Χουάνγκ. Γενικώς τα ψώνια από Κορέα/Ιαπωνία αξίζουν για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι στην Κορέα υπάρχει πολύ καλό ποδοσφαιρικό επίπεδο πλέον. Κι όμως, έτσι είναι. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι οι παίκτες από Κορέα έχουν στην ιδιοσυγκρασία τους ανεπτυγμένη την πειθαρχία και γενικότερα δεν δημιουργούν θέματα.
Εδώ θα θυμηθώ την αποτυχημένη είναι αλήθεια θητεία του Ιάπωνα στον ΠΑΟΚ, αλλά ήταν και άλλη περίπτωση επειδή είχε έρθει για τα τελευταία ένσημα. Από κάτι άτεχνους Σενεγαλέζους, πολύ πιο καλή η αγορά της Νότιας Κορέας.
Το ζητούμενο είναι να βγουν Έλληνες από τις ακαδημίες, επιβάλλεται να έχουμε ισχυρό το ελληνικό στοιχείο, ελληνική ομάδα είμαστε!
ΥΓ: Μακάρι να γίνει το θαύμα να πάρει πόδι ο Μολδαβός, δεν μπορώ να τον βλέπω άλλο.
Bookmarks