iakov7 (22-08-22)
αυτος και αν ειναι μαυρο πιστολι
0 μεταγραφές στον νέο προπονητή. 0.
Η νοτιγχαμ να ναι καλά
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Το λάθος ήταν ότι κάναμε "πολλές" στον προηγούμενο και δεν καταλάβαμε ότι αυτό έλλειπε... Για την ίδια χρονιά μιλάμε πάντα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (22-08-22)
Τον Αμερικανο δεν τον πηραν με τον νεο προπονητη δηλαδη;Ή προλαβαμε να τον βγαλουμε κι αυτον σαπιο απο τωρα;;;
Μας λες ότι είναι εισήγηση του νέου προπονητή;;;
jonk (22-08-22)
για τον αμερικανο οτι ειδες αδερφε ειδαμε κ εμεις
Παίζεται, γιατί πολλοί μας έχουν αποδείξει ότι βλέπουν πράγματα που προσπαθούμε να διακρίνουμε χρόνια μετά... Δεν τονε βλέπω πολύ ζεστό να πασάρει πάντως...
Έχει καλύτερη επαφή με την μπάλα από τον μέσο εξτρέμ του Ολυμπιακού της τελευταίας πενταετίας.
Μην ξεχνάμε ότι έπαιξε πρώτη φορά μετά από ένα εξάμηνο και πιστεύω ότι αν βρει λίγο ρυθμό, θα πέφτει με κουτουλιά Ζιντάν εν κινήσει πάνω σε δύο αντιπάλους.
Ακόμα πιο δύσκολα την έχουν οι θεατές στο πέταλο βέβαια, γιατί ένα σουτ ανά προσπάθεια που παίρνει το έχει...
giovanni#10 (22-08-22), jonk (22-08-22)
Μάλλον κλείνει ο ουι-τζο.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (23-08-22)
Για να ξερουμε που ειμαστε, επειδη η στεναχωρια απο τα χαλια μας κοντρα στην Μακαμπι και η ελλειψη μεταγραφων, μας εχει κανει να υπερβαλλουμε λιγο. Καταρχην, δεν εχει φυγει ουτε ενας παικτης που προσφερε περυσι, πλην Τικινιο και Μαντυ(μαλλον). Oσο προσφεραν, ετσι;
Επιπροσθετως επιστρατευτηκε ο Κουντε, γυρισε ο Ραντζελοβιτς, ηρθε ο Κορεατης που φαινεται παικταρας και ο Ζιγκερναγκελ που λογικα θα προσφερει περισσοτερο απο τον Ονιεκουρου. Συν τον νεο προπονητη που θα φερει νεες ιδεεες. Εσεις τι λετε; Θα ειμαστε χειροτεροι ή καλυτεροι; Προετομασια κανονικη εγινε. Οχι οπως τοτε με τον Χασι.
Σήμερα ακούγεται επίσης πολύ του ρετσου.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (23-08-22)
Βρσαλικο και Αμπουμπακαρ νιωσανε ξανα ενοχλησεις.1 μηνα μετα τον τραυματισμο τους. καλα εχει παει αυτο. ή πηραμε κουτσα αλογα ή λαθος χειρισμος έγινε με την χρησιμοποιηση τους στην προετοιμασια. ο Λαιτνερ αφαντος. τραυματιας αλλα δεν λενε τι στον Μ-πεο εχει και ποτε θα γυρισει. ειναι για τον Μ-πεο ολοι στον ολυμπιακο.αυτο εχω να πω.οσοι ειναι στην διοικηση. ειναι αχρηστοι.
Το μεγαλυτερο κακο στην μεταγραφικο σχεδιασμο φετος ειναι οτι θα εχει ολοκληρωθει ενω παιζουμε και σουπερ λιγκ και ευρωπη. παιχνιδια κατα τα οποια ο προπονητης θα πρεπει να εντάσσει καθε φορα και νεο αποκτημα και μετα να δεσει το τελικο ροστερ. Και οταν θα παρει παικτες ο Χοντρος ακομα και τελευταια μερα ολοι θα θυμουνται αυτο. οχι οτι ολα έγιναν λαθος φετος.
Η δικτατορια των ΜΜΕ(συγκυβερνηση εχουμε Ν.Δ με ΜΜΕ) που ενα μεγαλο μερος της ανηκει στον Χοντρο αυτο θα ταισει τους αναγνωστες. οτι στην τελικη πηρε καλους παικτες ο Μαρινακης βαφτιζοντας φυσικα τον καθενα ως μεταγραφη αλλαγης επιπεδου.
αυτο που δεν μπορει να καμουφλαρει ή να έλεγξει ο Χοντρος ειναι την προσελευση του κοσμου στο καραισκακης. ισχυρο μυνημα στην μαπα του με Γιαννενα. και θα ερθουν και αλλα αν συνεχισει ετσι. Δεν τον αφυπνιζουν κατι τετοια σαφως αλλα νιωθει εστω και λιγο οτι δεν τρωνε ολοι κουτοχορτο.
hang your demons
Bookmarks