giovanni#10 (20-08-22)
giovanni#10 (20-08-22)
Ο Νίκος Γιούτσος σήμερα σε συνέντευξη στον Σινάνογλου είπε ότι αν ο Ολυμπιακός μπορούσε να κάνει μια μόνο μεταγραφή, αυτή θα έπρεπε να είναι παίχτης στην θέση του Ελ Αραμπί
Ο Ντε λα Φουέντε, ο Άβιλα και ο Αλίγιαγκιτς έχουν τον ίδιο ατζέντη και κάπου διάβασα αλλά δεν έχω καταφέρει να το επιβεβαιώσω ότι ειναι ο ατζέντης του Κορμπεράν.
chainsaw (20-08-22)
drizzt (20-08-22), flessanto (26-08-22), giovanni#10 (20-08-22), john syggel (20-08-22), voskos_7 (21-08-22)
Βλέπετε ότι (και) για Τέγιο δεν έχει μιλήσει κανείς μας, ούτε για το πόσο κοντά ήταν, ούτε για το πού πηγαίνει τελικά και τί μπορεί να σημαίνει αυτό και για τα αγωνιστικά (κυρίως) και τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης. Και μας λέτε και εριστικούς, δηλαδή...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τέσσερις βδομάδες πριν,δεν κάναμε μεταγραφές γιατι έπρεπε να συγκεντρωθουμε για το ματς με την Μακαμπι,τρεις βδομάδες πριν δεν κάναμε μεταγραφές για να συγκεντρωθούμε για την ρεβάνς,2 βδομάδες πριν δεν κάναμε γιατί παίζαμε με Σλοβαν και είχαμε καινούριο προπονητη,μια βδομάδα πριν δεν κάναμε γιατι παίζαμε ρεβάνς με Σλόβαν και το μυαλό ήταν εκεί,την εβδομάδα που μας πέρασε είχαμε τον Απόλλωνα,τωρα έχουμε το πρωτάθλημα,που χρόνος για μεταγραφές.
Τέτοια κοροϊδία δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία,η ομάδα έχει ανάγκη για μεταγραφές κι ο Βαγγελας πουτσα του,περιμένει να πέσουν οι τιμές λες και πήγε στην λαϊκή.
Keep on dreaming
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
giovanni#10 (21-08-22), jonk (21-08-22), redbaron (21-08-22), zionikos (26-08-22)
προγραμματισμος ουτε καν απο τα Lidl. Εχουμε φανερο προβλημα δημιουργιας, γκολ, αμυνας και δεν κινειται τιποτα. οταν θελησαμε προπονητη πηρε τον φτηνοτερο ολων.οχι τυχαια.
Ο χοντρος ασχολειται μονο με την αγγλιδα ερωμενη του μεσω της οποιας προσπαθει να κανει μεταγραφες με δανεισμο σε εμας. ο τυπος ειναι οχι για κραξιμο αλλα για να μην πω για τι και φαω μπαν.
hang your demons
jonk (21-08-22)
Δεν διαφωνώ (δεν δικαιολογείται αυτή η εικόνα, όποια και να είναι η αιτία) και όσο μιλάμε για την μπάλα και τον τρόπο διοίκησης (ή κάτι παρεμφερές), δεν υφίσταται λόγος πειθαρχικών κυρώσεων.
Γαμιεται η νοτιγχαμ, γαμιεστε όσοι αδιαφορειτε για την ομάδα μας.
Φτασαμε στη μέρα που ο ποα ανακοινώνει μεταγραφη στη λεωφόρο κι εμείς 0.
Μακαρι να χαθεί το πρωτάθλημα αλλιώς δε θα ασχοληθεί κανένας σοβαρα
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
giovanni#10 (21-08-22)
Ε, εκτός από τη Νοτιγχαμ, δεν βλέπω και κανέναν άλλον να γαμιέται...
λυπαμαι που το λεω αλλα ο μονος τροπος να κανουν κατι στο θεμα εγρηγορσης ειναι να ερθει διπλο ή χ σημερα στο καραισκακης.και να τους κραξει ο κοσμος οπως με την μακαμπι.
οχι οτι θα βαλει λεφτα ο Νοτιγχαμακιας. αλλα θα επισπευσει καπως τα πραγματα στις μεταγραφες.
hang your demons
[QUOTE=Faithful;1385494]Γαμβέτα η νοτιγχαμ, γαμιεστε όσοι αδιαφορειτε για την ομάδα μας.
Φτασαμε στη μέρα που ο ποα ανακοινώνει μεταγραφη στη λεωφόρο κι εμείς 0.
Μακαρι να χαθεί το πρωτάθλημα αλλιώς δε θα ασχοληθεί κανένας σοβαρα
φημες λένε οτι ο Μαρινακης θα απαντησει στην ανακοινωση του Μπερναρντ με σουπερ μεταγραφη για την θεση του Νιακατέ της Νοτιγχαμ που τραυματιστηκε.
hang your demons
Faithful (21-08-22)
εγω λεω να κανουμε ενα ερανο να αγορασουμε ενα πουκαμισο στον βαγγελα , γιατι φοραει το ιδιο σε καθε ματς της νοτιγχαμ , παλι το ιδιο φοραγε στο λιβερπουλ , ελπιζω να το πλενει τουλαχιστον
Λες να του βάζει χέρι ή καπετάνισσα γιατί της βγαίνουν τα χέρια, ή υπάρχει άνθρωπος στον περίγυρό του, να του κάνει παρατήρηση για την δυσοσμία και ειδικά Άγγλος;;;
δεν ειναι φυσιολογικο ολο αυτο , παντα εκαναν μαλακιες καθε καλοκαιρι αλλα φετος κατι αλλο παιζει , πιστευω
Δηλαδή το φυσιολογικό είναι 15 νέοι παίκτες κάθε μεταγραφική; Γιατί στους μισούς είμαστε.
Bookmarks