Oτι θα κραζαμε που δεν εμεινε ο Ρονι Λοπεζ ο τουριστας, δεν το περιμενα! Φανταστειτε απελπισια
Πλησιάζει στην Τρουά ο Ρόνι Λόπες
κατσε ακομα δεν εχουν τελειωσει τα μπανια του λαου στην παε
Oτι θα κραζαμε που δεν εμεινε ο Ρονι Λοπεζ ο τουριστας, δεν το περιμενα! Φανταστειτε απελπισια
O Ρονι τουλαχιστον ηθελε να παιζει σ'εμας,ηθελε και να μεινει.Αλλα τα λεφτα της ρητρας ειναι πολλα.
Δεν έδειχνε σταθερότητα ο Λόπεζ, ας τον αναστήσουν αλλού.
Ο λόγος που δε θα με ενοχλούσε αν τελικά ερχόταν ξανά ο Ρόνι είναι οτι πιστεύω πως η κακή εικόνα πολλών παικτών την προηγούμενη χρονιά οφειλόταν στην πολλή κακή δουλειά που είχε γίνει γενικά στην ομάδα. Ο συγκεκριμένος πράγματι ήταν ηδη βαρύς όταν ηρθε αλλά δούλεψε πολύ και έφτασε σε καλη κατάσταση, κάτι που έχει επιβεβαιώσει και ο διατροφολογος της ομάδας. Οπότε δεν πιστεύω οτι ήταν τουρίστας.
Τί σταθερότητα να δείξει; Ο γκαστρωμένος δεν τον ήθελε και έβαζε από Ονιεκούρου, Αγιγκμπού, μέχρι και Φατιγκά στα άκρα... Πού να τον βρει τον ρυθμό;
Όσο για τις συγκρίσεις με Μορ και Καζίμ, όποιος μου δείξει ένα βίντεο με ένα γκολ και μία ασσίστ αυτών των δύο, μπορούμε να ξαναπάμε τη συζήτηση από μία σοβαρή βάση.
Επίσης - που δεν λέει πολλά, θυμηθείτε την πρώτη εμφάνιση του Ρόνι στη Μπρατισλάβα, που ήταν σαν ντολμάς και πως μπήκε κατά μέτωπο στην περιοχή και φέτος τον Μουγέρ Καλλιέντε, πως τράκαρε δύο φορές πάνω σε αυτόν που έπρεπε να περάσει...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
φουεντες που σας χρειαζετε
Η αλήθεια πέρασαν μεγάλοι παίχτες πιο παλιά από τον Ολυμπιακό αλλά τις περισσότερες φορές αρκετοί από τους υπόλοιπους παίχτες ήταν κομπάρσοι, όπως είπε και ο drizzt πιο πάνω. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που δεν πετύχαμε κάτι σπουδαίο στην Ευρώπη, αν και δεν ειναι ο μοναδικός. Νομίζω έπαιξε μεγάλο ρόλο και η νοοτροπία της ομάδας για κάποια χρόνια γιατί όταν πέτυχε το πρώτο διπλό στο Τσ. Λιγκ μετά ήρθαν αρκετά διπλά. Εδώ κερδίσαμε 3 φορές σερί την Άρσεναλ εκτός, ποιος θα φανταζόταν ποτέ κάτι τέτοιο πριν κάποια χρόνια; Μου αρέσει περισσότερο αυτό που βλέπω τα τελευταία χρόνια, δηλαδή μια ομάδα στην οποία η προσπάθεια είναι να μην υπάρχει παίχτης κάτω του μετρίου, με κάποιους παίχτες να έχουν την ποιότητα να κάνουν την διαφορά, με σοβαρούς προπονητές από σημαντικές ποδοσφαιρικά χώρες. Φυσικά κάτι έχει πάει λάθος τους τελευταίους μήνες, ελπίζω τουλάχιστον να γίνουν διορθωτικές κινήσεις και να μην πάει πίσω η ομάδα σε βαθμό που θα παίζει ένα ποδόσφαιρο που θα μας βασανίζει αντί να μας ευχαριστεί. Αυτό που μου αρέσει στην εποχή Μαρινάκη είναι ότι όποιοι παίχτες κρίνονται μέτριοι απομακρύνονται από την ομάδα και γίνεται προσπάθεια να έρθουν καλύτεροι. Οπότε ας κάνουμε υπομονή και θα δούμε τι κινήσεις θα γίνουν.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Το καλο του Μαρινάκη σε σχέση με Κόκκαλη είναι πως αφήνει τον προπονητή να κάνει την δουλειά του, σε αντίθεση με τον Κόκκαλη που είχε μια αγάπη στους αληταράδες παίκτες που έκαναν την ομάδα οίκο ανοχής, χωρίς να τιμωρούνται, αλλά τιμωρούνταν οι προπονητές. Το σκάουτινγκ επίσης της ομάδας ήταν κάτι παλαίμαχοι που δεν θυμάμαι καν και τις μεταγραφές τις έκλεινε ο Λούβαρης.... Και το περίεργο είναι πως μάλλον τον διασκέδαζε αυτή η κατάσταση. Μανωλάς και Παπασταθόπουλος πάντως είναι μεταγραφές αρρωστημένης εποχής 90ς.
Σίγουρα ο Μαρινάκης αφήνει τους προπονητές να κάνουν τη δουλειά τους. Μόνο 16 προπονητές άλλαξε στα 12 χρόνια της προεδρίας του![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
jonk (19-08-22)
voskos_7 (19-08-22)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (19-08-22)
για τον κορεα μολις τον ειδα να κοντρολαρει κ να βλεπει γηπεδο για δωσει πασα παλι πρωτος ειπα οτι ξερει μπαλα , δυο πραγματα δεν κρυβονται φιλε η μικρη ψωλη κ η αμπαλοσυνη
Bookmarks