drizzt (18-08-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (18-08-22), voskos_7 (18-08-22)
Εμενα απο ολα αυτα που ειπατε μου εμεινε οτι ειμαστε σε τελικες διαπραγματευσεις με τον Ντραγκουτινοβιτς.
Καπου αναφερθηκε οτι ο Φουστερ ηταν μεγαλος παικτης.Σιγουρα ηταν,αλλα οταν ηρθε ηταν η μιζα του Βαλβερδε που επαιζε σε μικρες Ισπανικες ομαδες και δεν τον ηξερε η μανα του.Ας περιμενουμε πρωτα να δουμε λιγο τους παικτες και μετα τους ξεφωνιζουμε.
drizzt (18-08-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (18-08-22), voskos_7 (18-08-22)
Αν έπαιζε ο Τζιοβάνι σήμερα, θα φαινόταν σαν ένα παικτάκι της σειράς. Μία ντρίμπλα, δύο, τρεις, θα έπαιρνε τα πόδια στα χέρια, αν δεν είχε μασήσει ήδη από πριν με προειδοποιήσεις, αλλά κυρίως ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ή ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Το ποδόσφαιρο της εποχής εκείνης δεν έχει καμία σχέση με το σημερινό. Τα βλέπουμε κι απ' τον Μέσι και τον Κριστιάνο πλέον. Συνεχίζουμε να συγκρίνουμε πατάτες με καρπούζια, επειδή απλά μας λείπουν εκείνα τα ανέμελα χρόνια, μας λείπουν τα νιάτα μας μάλλον. Όσο δεν το σκοτώνετε αυτό μέσα σας, τόσο δεν θα ηρεμήσετε να δείτε το σημερινό ποδόσφαιρο.
drizzt (18-08-22), pirateeeeeee (18-08-22), SOAD37 (19-08-22)
Εχω ξαναδεί το ματς στην Δυναμό Ζάγκρεμπ τότε με τα χιόνια και το ματς στην Βέρντερ που κάναμε την πρώτη νίκη εκτός έδρας. Σε κάθε ματς μας είχαν κάνει 5-6 ευκαιρίες-μάτι. Μεγάλες αδυναμίες στα στόπερ και στα αμ. χαφ, έχουν δίκιο οι προλαλήσαντες. Ιδίως ο Ανατολάκης ήταν απαράδεκτος, αλλά και ο Αντζας ναι μεν είχε φοβερή τεχνική κατάρτιση αλλά μπορούσε να λειτουργήσει μόνο σαν λίμπερο, ήταν πολύ αργός για να αντιμετωπίσει δεύτερο φορ
Με Πουρσανίδη και Πασσαλή, για να μη πω από Τσαλουχίδη μέχρι Στολτίδη και Λεντέσμα, πάντως, φτάσαμε εκεί που δεν φτάναμε με Καρεμπέ, Ζε Ελίας και Τουρέ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (18-08-22), giovanni#10 (18-08-22), jonk (18-08-22), SOAD37 (19-08-22)
Εν μέρει έχεις δικιο. Ωστοσο Μέσι ειναι 35 χρονών και παίζει σε κορυφαίο επιπεδο ακομα. Το οτι δε θα πάει για τη χρυση μπάλα δε σημαίνει κάτι.
Ο Κριστιάνο ειναι 37 και πέρσι ειχε 18 γκολ και δε ξέρω κι εγω πόσες ασιστ, ενω η φυσικη του κατάσταση ειναι 25άρη. Δεν φταιει αυτος αν γενικά Γιουνάιτεντ έχει σοβαρά θέματα να λυσει.
Ο Τζιοβάνι στο Ελληνικο πρωτάθλημα θα έκανε πλάκα. Το ιδιο και ο Ριβάλντο. Επειδή ομως δεν είχαν ταχυτητα, θα δυσκολευόντουσαν πολύ στην Ευρωπη.
Αν διάβασες τη συνεντευξη του Λεμονή πριν κανα μηνα, ειπε οτι ακριβως αυτος ηταν ο λογος που ζητησε απ τη διοικηση να αφησει ελευθερο τον Ριβάλντο. Οτι ναι μεν θα παιρναμε το πρωτάθλημα, διοτι άνοιγε τις κλειστές άμυνες, ομως στην Ευρωπη, πάλι θα κλαίγαμε.
Δικαιωθηκε.
Ο Ολυμπιακος στην Ευρωπη πέταγε και στην Ελλάδα τον αντιμετωπιζαν με κλειστές άμυνες.
Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει αλλά όχι τοσο πολύ. Εδω κάνει πλάκα ο Ιμπραιμοβιτς στα 42 του.
Η ταχύτητα και η τεχνική ακομα χαρακτηριζουν τους κορυφαίους παιχτες. Αυτοι ειναι που σπάνε τις άμυνες. Το ιδιο ακριβως βλέπαμε και τη δεκαετία του 2000. Ο Ρονάλντο, ο Ροναλντίνιο, ο Ζιντάν κτλ αυτά τα χαρακτηριστικά ειχαν. Ηταν γρηγοροι, τεχνιτες και πανέξυπνοι στο γηπεδο.
Τον Εμπαπέ ας πουμε δε τον θεωρω τοσο εξυπνο σαν παιχτη. Για αυτο και στα 32 του πιστευω οτι δε θα ανηκει στην ελιτ.
jonk (18-08-22)
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
giovanni#10 (18-08-22)
Αφού δε γουστάρετε τους μεγάλους παίχτες γιατί τότε γκρινιάζετε που παίζουμε με Μπουχαλάκη και Ανδρούτσο?
Μήπως γιατί αυτοί μας αξίζουν??
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Faithful (18-08-22), giovanni#10 (18-08-22), jonk (18-08-22)
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (18-08-22), pirateeeeeee (18-08-22), SOAD37 (19-08-22)
Αν δεν έχεις ΚΑΙ μεγάλους παιχτες, δε βγαινει δουλειά.
Δες εμάς το 2019. Ειχαμε μια σχετικά καλή ομάδα, η οποία ενισχυθηκε έναν εξαιρετικο επιθετικο και ένα δημιουργικό εξτρεμ (Αράμπι-Βαλμπουενά).
Ο Μπουχαλάκης και ο Μασούρας το 19-20 έκαναν τη καλυτερη τους χρονιά. Το ιδιο και ο Καμαρά. Γιατι? Διοτι ειχαν έναν Γκιγιέρμε διπλα τους που έκοβε και έραβε, ενώ ότι πηγαινε στη μεγάλη περιοχη ηταν γκολ για τον Αράμπι.
Τώρα, απλά δεν έχεις τέτοιες προσωπικότητες. Ναι πηραμε τον Βρσάλικο αλλά η θεση του και ο τρόπος που παιζει δε μπορει να βοηθήσει σε αυτο το κομμάτι και να εμπνέυσει.
jonk (18-08-22)
Δεν με κατάλαβες, εννοώ ότι ακόμα κι αυτοί που είναι οι κορυφαίοι, πλέον δεν μπορούν να προσφέρουν αυτό που γουστάρει ο κόσμος. Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε ένα παιχνίδι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και θα το θυμάστε για πάντα για το θέαμά του; (και λέγοντας θέαμα εννοούμε τεχνικά, γιατί κι αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό, για κάποιους το ποδόσφαιρο τακτικής του Καμπιονάτο ήταν όμορφο).
Ο Ζιο και για την εποχή του αργός ήταν,θυμάμαι στα εκτός έδρας τα ευρωπαϊκά να ζητάμε να μην τον παίρνουμε ουτε αποστολή!
Αλλα την ακουμπούσε μαγικά την μπάλα,εμένα με κουβαλούσε στο γήπεδο κι αυτος κι ο Ριμπο,ήξερα κάτι θα δω.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ενώ τώρα, ξεμπερδεύεις με ένα απλό cancel...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (18-08-22)
drizzt (18-08-22), john syggel (18-08-22), jonk (18-08-22), sabar77 (18-08-22), voskos_7 (18-08-22)
Bookmarks