Δεν προεξοφλώ τίποτα ούτε μιλάω για τον Σκράπα. Γενικό είναι το ποστ. Εξαιρέσεις προφανώς και υπάρχουν, εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Αλλά αυτός είναι ο κανόνας, πώς να το κάνουμε τώρα?
Δεν προεξοφλώ τίποτα ούτε μιλάω για τον Σκράπα. Γενικό είναι το ποστ. Εξαιρέσεις προφανώς και υπάρχουν, εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Αλλά αυτός είναι ο κανόνας, πώς να το κάνουμε τώρα?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
zionikos (18-08-22)
Λαλαλαλαλα γιολοοοο ποιος Ολυμπιακός μωρε κλαιιιιιιν
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
jonk (18-08-22)
"Ο Θεος εβαλε στο μπλεντερ τον Τζιοβανι και τιν Αλεξανδρη και εβγαλε το Ντιογκο"
Ποσο μου χου λειψει αυτες οι μερες, εχω κοπανισει 2-3 βοτκες και μου σκανε αναμνησεις κ συγκινουμε
giovanni#10 (18-08-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (18-08-22), voskos_7 (18-08-22)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
chainsaw (18-08-22)
Πάντως τη χρονιά που είχαμε δύο τεράστιους παίκτες δεν κάναμε και τόσο εντυπωσιακά πράγματα ξέρω εγώ
Για να μην παρεξηγηθω εννοώ προτιμώ αρκετούς ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να εξυπηρετήσουν το πλάνο παρά ένα "μεγάλο" παίκτη και κομπάρσους.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
iakov7 (18-08-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (18-08-22), panahs7 (18-08-22)
Κοσμά είναι λίγο υποτιμητικό όμως να χρησιμοποιείς τα πρωτοσέλιδα του Π ως αντίλογο, είναι σαν να βάζεις τον άλλον στο ίδιο επίπεδο. Ποιος τα πήρε σοβαρά και μιλάει για τις μεταγραφές μας με βάση αυτά; Εγώ πάντως τον Σκάρπα τον έχω δει σε τουλάχιστον 10 παιχνίδια πλέον και έχω γνώμη, δεν περιμένω την κάθε κωλοφυλλάδα να μου πει.
Καμία παρεξήγηση. Όπως είπε και ο Παναής όλα είναι σχετικά. Οι ποιοτικοί παίχτες όπως τους εννοείς μπορεί να είναι αρκετοί για έναν υγιεινό περίπατο στην Ελλάδα αλλά λίγοι για μια ευρωπαϊκή διάκριση. Συνεπώς οι ποιοτικοί παίχτες εδώ θεωρούνται "μεγάλοι", στην Ευρώπη όχι. Έπειτα είναι και τα οικονομικά μεγέθη. Προφανώς δε μπορεί ο Ολυμπιακός να δελεάσει και να φέρει τους παιχταράδες της Παρί - άσχετα από το αν εκεί έπιασαν ή όχι. Άρα για εμάς μεγάλοι παίχτες δεν είναι ο Εμπαπέ, ο Νεϊμάρ και ο Μέσι.
Για εμάς μεγάλοι παίχτες όμως είναι ένας Γκαλέτι, ένας Φουστέρ και ένας Στολτίδης. Δε μπορούμε να βρούμε 5-6 τέτοιους παίχτες να κτίσουμε έναν κορμό?
panahs7 (18-08-22)
differance (18-08-22), giovanni#10 (18-08-22)
Μπορούμε, άλλωστε τέτοιοι είναι ή υπήρξαν οι Φορτουνης, Μαντύ, Σεμέδο, Ελ Αραμπί, Εμβιλά, Βαλμπουενά. Απλά, ακόμα και για αυτούς, θέλει σκληρή δουλειά αλλά και τύχη για να τους βρεις με προσιτούς οικονομικούς όρους και να σου βγουν. Αυτή είναι η κλάση "ποιοτικοί παίκτες" που ανέφερα. Όταν μίλησα για "δύο μεγάλους παίκτες" προφανώς εννοούσα Ζιοβάνι, Ζαχοβιτς.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
differance (18-08-22)
ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΟΥΝΑ, ΑΛΗΤΕΣ!!!!!!
differance (18-08-22), drizzt (18-08-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (18-08-22), jonk (18-08-22), panahs7 (18-08-22), sabar77 (18-08-22)
Τζιοβάνι (κυρίως) και Ζάχοβιτς προσέφεραν μεγάλες στιγμές, μην τα μηδενίζουμε όλα. Ξέρω βάζελους που κάθονταν να δουν Ολυμπιακό μόνο και μόνο για μια ντρίμπλα του Τζιοβάνι. Τον έβλεπες και χαιρόσουν μπάλα. Προσέξτε, μπάλα, όχι ποδόσφαιρο, έχει διαφορά.
Τώρα τα ζαβά που έχουμε δεν ξέρουν ούτε τα βασικά του ποδοσφαίρου. Ποιον να κάτσεις να δεις και από ποιον να περιμένεις μια ενέργεια που θα σε ξεσηκώσει? Μόνο ο Βαλμπουενά το κατέχει το άθλημα αλλά είπαμε, η ρημάδα η ηλικία.
Και φυσικά συμφωνώ, βάλτε στην εξίσωση μεγάλοι παίχτες = ποιοτικοί παίχτες. Τέτοιους θέλουμε, σταθερό κορμό και έναν καλό προπονητή - είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με τεχνικό διευθυντή. Οπότε πάμε σε άλλο μοντέλο, αναλαμβάνει ο ΤΔ να βρει τον προπονητή σύμφωνα με τους στόχους που θα του δοθούν από τη διοίκηση. Εδώ και πάλι δεν έχουμε ένα σταθερό μοντέλο να πορευτούμε, δεν ξέρουμε τι θέλουμε, δεν ξέρουμε τι ψάχνουμε, γιούργια και ό,τι κάτσει.
Με συγχωρείτε αλλά έτσι δε χτίζονται ομάδες.
chainsaw (18-08-22), Nikolaos_Kokkinos (18-08-22), sabar77 (18-08-22), zionikos (18-08-22)
ποιον σκαρπα ακριβως πηραμε? η φορεστ πηρε τον σκαρπα ο οποιος κ δηλωσε οτο ονειρευετε πρεμιερ , στην καλυτερη να μας τον στειλει κανενα 5 αμηνο ο βαγγελας δανεικο και ξυνισμενο μπας κ μας κλεισει τα στοματα . η ομαδα εχει μπει σε μια περιοδο εσωστρεφειας η διοικηση ειναι ανικανη να βοηθησει την κατασταση κ δημιουργει εμφυλιακο κλιμα για μην ασχωλουμαστε με τον χοντρο κ τις ευθυνες του
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
differance (18-08-22), iakov7 (18-08-22), john syggel (18-08-22), zionikos (18-08-22)
ο σχεδιασμος της ομαδας για αλλη μια χρονια ειναι για τον πεοντα.αυτη τη φορα ξεπερασε καθε προηγουμενο. αλλαγη προπονητη,μεταγραφες αργουν,τεχνικος διευθυντης πιανει δουλεια(?) ενω θα εχει ξεκινησει επισημα η σεζον, συν την καμμενη γη που αφησε ο Μαρτινς με την ευθυνη του Μαρινακη.η ομαδα οργανωτικα ειναι ενα τεραστιο μπουρδελο. χαος αβεβαιοτητα καθυστερηση ενας αχταρμας ολα.υπερφορτωμενο με αμπαλους ροστερ και ενας προπονητης απειρος που δεν ξερει με τι να πρωτοπιαστει.με τις μεταγραφες? με τον σχεδιασμο της ομαδας? τα ευρωπαικα παιχνίδια?με το δεσιμο της ομαδας?ποιας ομαδας? δεν υπαρχει ομαδα. υπαρχει ενα υποκατασκευη ροστερ με παικτες που δεν εχουνε παιξει ακομα και παικτες που δεν εχουν ερθει ακομα.
και για ολα αυτα φταιει ο Βαγγελης. οι φιλαθλοι εχουν αρχισει και τον κραζουν και αν δεν ειχε και υπο ελεγχο τους οργανωμενους θα τον κραζανε και αυτοι.
ολοι, οργανωμενοι,δημοσιογραφοι,παραγοντες εχουν βαλθει αφου τα ριξανε ολα στον μαρτινς να μας πουν οτι απλα χτιζεται κατι νεο.
ενω αυτο που υπαρχει στην ουσια ειναι οτι το καραβι υπηρξε εγκληματικα ακυβερνητο.στο κουτουρου.
hang your demons
Oberon (18-08-22)
Δεν υπαρχει ομαδα του βεληνεκους του Ολυμπιακου με ποιοτικους παικτες σε καθε θεση. Απλα κοιτας να καλυψεις τα κενα εκει που οι διαθεσιμοι παικτες δεν προσφερουν ουτε το μινιμουμ.
Κυριως η νοοτροπια ηταν λανθασμενη τοτε. Ο Σωκος ενδιαφεροταν μονο για φαντεζι παικες που θα ξεσηκωσουν τους φιλαθλους. Μεταξυ Τζιοβανι και Ζαχοβιτς προφανως ειχε ο πρωτος προτεραιοτητα μιας και επεδειξε εξαρχης πιο νορμαλ συμπεριφορα και ορεξη να ερθει.
Αν στη θεση του Ζαχοβιτς λοιπον εφερνε 1-2 μεγαλους παικτες εκει που ποναγε η ομαδα, τοτε ολα θα ηταν ακομα καλυτερα. Πιθανως να μην εφευγε ουτε ο Μπαγεβιτς.
differance (18-08-22), SOAD37 (19-08-22)
Το μεγάλο πρόβλημα εκείνης της ομάδας ήταν το αμυντικό χαφ - ο πυλώνας του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Ένα θα σας πω: η Ρεάλ Μαδρίτης είχε αμυντικό χαφ τον Ρεδόνδο και εμείς τον Πουρσανίδη.
differance (18-08-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (18-08-22), Oberon (18-08-22), SOAD37 (19-08-22)
Bookmarks