Για τον Μπερνάρ, δεν είμαι σίγουρος ότι εμείς θα καυλώναμε όταν τον βλέπαμε να παίζει τελικά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αφου το ειπε ο Ομπερον οτι θα βγαλει το πολυ 15 ματς φετος ο Ελ Αραμπι, δε φοβαμαι τιποτα. Πανω απο 50 ματς βγαζει το χρονο, άλλα τοσα και φετος.
Πες εσύ πόσα θα βγάλει και άσε το κοινό να συγκρίνει...
Δεν υπάρχει λόγος να ανοίγουμε και να συντηρούμε beef για πράγματα που δεν υπάρχει περιθώριο να επαληθευτεί το αρνητικό σενάριο.
Βγες και πες ότι μας κάνει και ο Αλγκασιμ Μπα, αφού θα μας είναι αχρείαστος...
Εγώ, με την περσινή του εικόνα, δεν θα ήμουν πολύ σίγουρος να disάρω κάποιον που ισχυρίζεται ότι δεν βγάζει πάνω από 2 παιχνίδια σε 3 εβδομάδες, πάντως...
Oberon (15-08-22)
εγω βλεπω οτι δεν υπαρχει σαλιο οχι να παρουμε καινουργιους ,αλλα ουτε να πληρωσουμε αυτους που εχουμε
Oberon (15-08-22)
Εδώ δεν έχουμε εμείς για να φτύνουμε αυτούς που έχουμε και κυρίως αυτούς που μας τους κουβάλησαν...
jonk (15-08-22)
Σαλιο υπαρχει αλλα προς το παρον μονο για Νοτιγχαμ.το θεμα ειναι οτι και καλους παικτες να παρουμε στο τελος ειμαστε πολυ πισω χρονικα ωστε να δεσει αυτο το τελικο μειγμα.χωρις προετοιμασια στην ουσια ο χαρυ ποτερ θα πρεπει μεσα απο επισημα παιχνιδια να στρωσει την ομαδα.
Ελπιζω τουλαχιστον ο φουρνιε να εισηγηθει καλο ξεσκαρταρισμα.
hang your demons
Θα εχει χρονο στη διακοπη του Μοθντιαλ να στρωσει τους παικτες και την ομαδα.Ο,τι ζημια γινει μεχρι το Νοεμβριο θα κυνηγαμε να διορθωσουμε.Και μετα θα γινει κι αλλη.
Beef με καποιον που απλα πεταει μηδενιστικες αποψεις χωρις να μπορει να αιτιολογησει καμια; Σε δουλεια να βρισκομαστε, δε θα πιασω και κουβεντα με τον Ομπερον. Εσυ ησουν απο τους πρωτους που του ζητησες επιχειρηματα και φυσικα δεν ελαβες κανενα.
Για τον δε Αραμπι, πολυς λογος γινεται για την περσινη του εικονα, κατα την οποια, χωρις την παραμικρη βοηθεια απο τους συμπαικτες του (που ουτε φετος θα εχει....) εβαλε 23 γκολ. Χωρις δε τα πεναλτι ηταν νομιζω 15. Αλλα η κουβεντα γινεται εδω για τις συμμετοχες του. Τρια χρονια δεν εχει βγαλει τον παραμικρο τραυματισμο και κανει πανω 50 συμμετοχες. Περυσι, με την περσινη του εικονα δηλαδη, εκανε 51 αν θυμαμαι καλα. Συνεπως, και πανω απο 2 ματς σε 3 βδομαδες εβγαζε, και πανω απο 15 συμμετοχες συνολο. Αφου φτασαμε να μηδενιζουμε και τον Ελ Αραμπι, τι να πω; Θα μου πεις, εδω καποτε βριζαμε τον Αλεξανδρη και τον Τζολε.
Μακαρι να ερθει ο Καβανι και να βαλει 40 γκολ, καμια αντιρρηση. Οσο ομως οι εναλλακτικες ειναι Χασαν και Τικινιο, 1000 φορες να παιζει ο Μαροκινος. Ουτε με ψηνει να ερθει ο φτηνος πανερατος που οι αρδ θα ονομαζουν ΒΟΜΒΑ και να πρεπει να παιζει βρεξει χιονισει για να δικαιολογησουμε τον ντορο. Ή να παιζει επειδη "ειναι κινητικος" (βλ. Τικινιο), ειναι "εργατικος και φιλοτιμος" (βλ. Γκερερο).
chainsaw (16-08-22)
Αν ειχαμε φερει εμεις τον Μπερναρντ, θα ποσταρες εσυ και άλλοι για τις μολις 4 ασσιστ και γκολ περυσι στο σάπιο πρωταθλημα της Αραβιας και για τον μεσο ορο των 3-4 ασσιστ και γκολ που εχει ανα σεζον στην καριερα του.
Ειναι καλο ονομα, αλλα ως εκει. Και ο Τικινιο ονοματαρα ειχε. Και ο Ρονι και ο Βιναγκρε.
john syggel (16-08-22)
Το ρεπορτάζ λέει θα πάρουμε εξτρέμ, στόπερ και τερματζή (το τελευταίο με χαροποιησε ιδιαίτερα) και παίζεται για φορ.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (15-08-22)
Πώληση Χασάν σε Τουρκία/Αραβία όταν με το καλό περάσουμε τον Απόλλων για να έρθει ένας πιο μπαλαδόρος και ευέλικτος επιθετικός και η τριάδα να κλείσει με Αλγκασίμ/Αλίγιαγκιτς.
Εξτρέμ που να έχει γράψει χιλιόμετρα και γκολ σε καλά πρωταθλήματα.
Κεντρικός αμυντικός που να τσουλάει και λίγο το τόπι.
Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε και αριστερό μπακ γιατί ο Όλεγκ και ταβάνι έχει και έχει σκυλοβαρεθεί να παίζει και δεν έχουμε δει τι ψάρια πιάνει ο Ισραηλινός. Αν πιστεύουν τον τελευταίο εντάξει αλλά θα πρέπει να αρχίσει να παίρνει παιχνίδια ειδικά στο πρωτάθλημα, αν όχι τότε θα πρέπει αν έρθει παίκτης.
Αυτές πιστεύω είναι τώρα οι πιο μεγάλες μας ανάγκες. Για πιο μετά καλό θα ήταν να γίνει κίνηση για τερματοφύλακα και φυσικά να υπάρξει αναβάθμιση στην αντικατάσταση των δυνάμει ενδεκαδάτων που θα χαιρετήσουν.
Από ότι ακούω ο κορμοράνος κρίνει πως ο Λάιντνερ βρίσκεται αρκετά πίσω ακόμα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
δεκαρι δεν θα παρουμε γιατι εχουμε κλεισει τον σκαρπα σε αυτη τη θεση.αυτο καταλαβαινω εγω.
ας παρουμε και αλλο εξτρεμ τουλαχιστον επιθετικο και στοπερ.ο επιθετικος λενε δεν θα ειναι ονομα που εχει ακουστει.
αριστερο μπακ θα παρουμε μονο αν πουληθει ο ξυλοκοπος. ελπιζω ο φουρνιε να ειναι γατα και να τον στειλει απο κει που ηρθε.
hang your demons
εντωμεταξυ στο gazzeta διαβασα οτι ενας αργεντινος δημοσιογραφος τουιταρε οτι τον μπερναντ τον διεκδικει και ο ολυμπιακος.με 3ετες συμβολαιο. και οτι κοντραρεται με τον παναθηναικο. ωχ θα πουν στο τελος οτι μας τον πηραν μεσα απο τα χερια.
hang your demons
drizzt (16-08-22)
Δε νομιζω να παιζει αυτο.
Αυτός τώρα φαντάζομαι αν έρθει δε μας κάνει, αν καταλήξει βάζελο είναι παιχταράς;
john syggel (16-08-22)
δεν νομιζω οτι ο Μαρινακης θα εκανε τετοια νιλα στον φιλο του Αλαφουζο. παπαρια του δημοσιογραφου ειναι. δεν εχει βγει κατι τετοιο απο πουθενα αλλου.
hang your demons
Bookmarks