Και οι τρεις ειναι της Νοτιγχαμ; Μην το παμε παλι στο αν μπορουμε να δωσουμε τα λεφτα που δινει η Νοτιγχαμ και αν θα ερχονταν στην Ελλαδα αντι να πανε Πρεμιερ Λιγκ.
εκει παιχταραδες εδω στοιχηματα και δανεικοι , να χεσω την αγαπη του για την ομαδα και μην ακουσω για μπατζετ κ μαλακιες , την καψουρα την πληρωνεις χοντρα
Faithful (14-08-22)
Εγώ δεν θέλω να πληρώνει χοντρά: Να μην μαζεύει 50 ζωντανά και όταν έρχεται η ώρα για κανέναν - δύο καλούς, τότε να μου θυμάται το μπάτζετ θέλω.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (15-08-22), giovanni#10 (15-08-22), jonk (15-08-22)
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ο Σωτηρίου στην ... Χιροσίμα με δύο εκατομμύρια. Και μεις ψάχνουμε για φορ και κοιτάμε όλους τους σακατηδες. Αρχίζω να φοβάμαι ότι αυτό που λέγαμε καθ' υπερβολήν ότι δεν υπάρχει φράγκο για τον Ολυμπιακό, ισχύει
jonk (15-08-22)
Ε, αφου χασαμε τον Πιερο Σωτηριου........!!!!!!!!!!!!
chainsaw (15-08-22), john syggel (15-08-22)
Ο Σωτηριου μας ειχε βαλει γκολ.Αρα ειναι καλος.Οπως ο Σερι,ο Κανε,ο Γιακουμπου,ο Λουντ,ο Κατεργιαννακης και ουτω καθ εξης.
drizzt (15-08-22)
Μιλάω για παίκτες που έπαιξαν καλά απέναντί μας.Ουτε ο Κατεργιαννακης μας είχε βάλει γκολ,απ όσο θυμάμαι.
Και ναι,ο Αραμπι θα έπαιζε εύκολα στην Αστανα και τη Λουντογκορετς.Ο Oberon είναι ο μόνος που δεν του αρέσει ο παίκτης.
drizzt (15-08-22)
Ο Σωτηρίου είναι ένας Τικίνιο δυο κλασσεις κατώτερος. Αν τον βαζαμε στην ομάδα με αυτά τα εξτρέμ και γενικότερα αυτή τη δημιουργία θα.φαινόταν Τάτσης.
Αυτός ο Ολλανδός ή Βέλγος φορ του Βόλου μας κάνεις για μπακ απ???
jonk (15-08-22)
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
jonk (15-08-22)
Sorry δηλ. αλλά δεν ψάχνουμε για βασικό φορ; Με τον 36χρονο Ελ Αραμπι θα πάμε που θα βγαλει-δεν θα βγάλει 15 ματς φέτος;
Oberon (15-08-22)
εγω ξερω οτι οι λαγοι ετοιμαζονται να φερουν τον μπερναρντ κ εμεις το μομο σισε και η φορεστ το χαβα της πηρε και φροιλερ απο αταλαντα .
εδω απλα αδιαφορια
redbaron (15-08-22)
Bookmarks