Έχουμε και τον άλλον, τον Τσέχο...
παει κ ο τικινιο , εμεινε ο αλγκασιμ μπα , ευτυχως
Έχουμε και τον άλλον, τον Τσέχο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ευτυχως ψαχναμε 12214124214 μηνες για να φερουμε υπερ παικτη απο σουπερ πανω ραφι με 2 ολοκληρες ασσιστ.
Μονο ΘΡΥΛΟΣ.
Ένα ροστερ γεμάτο παλτά και ερωτηματικά λοιπόν. Ουτε ενας παικτης απο οσους εχουν ερθει, δεν πειθει τουλαχιστον στην παρουσα φαση οτι θα παρει την ομαδα στις πλατες του. Ο Δανος φαινεται αγευστος, αλλα εχει τελειωματα τουλαχιστον. Από την άλλη ο Κορεατης μοιάζει το μεγαλύτερο φετινό στοίχημα. Αν δε βγει ούτε αυτός, θα εχουμε παλι ξεχαρβαλωμενο κεντρο.
Πάμε για μεγάλη μάχη φέτος με τα υπόλοιπα λιμά της σουπαλιγκ. Να ευχηθουμε μόνο να βγει ικανός ο προπονητής και να έχουμε καλή φυσική κατάσταση και τρεξίματα. Μόνο έτσι σωζομαστε.
Υ.Γ Ακούστηκε επιτέλους ότι ψάχνουμε στόπερ. Αντε να δούμε. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ροστερ μετά την έλλειψη ποιότητας και σιγουριάς στις μεταβιβάσεις.
Όλοι με συμβόλαια από 2 έως 7μυρια το χρόνο που θέλει ο Καβανι και ο Μαρσέλοσυν μπόνους υπογραφής.
Ο Τεγιο εφικτή περιπτωση και ίσως ο γιανουζαι που σίγουρα θέλει 2,5-3
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στον Καβάνι έχει γίνει προσέγγιση έχει πει ο Αντύπας και ζήτησε 4εκ/χρόνο.
chainsaw (13-08-22)
Ρε παιδιά,σοβαρά μιλάτε?3 μύρια σε παίκτη στην Ελλάδα? Τι χρονιά νομίζετε ότι έχουμε?
Tις μεγάλες ομάδες τις κάνουν οι μεγάλοι παίχτες.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Παντως για την ιστορια, 2.5 και 3 μυρια τον χρονο δεν επαιρναν ποτε στον Ολυμπιακο ουτε ο Αραμπι ουτε ο Βαλμπι.
drizzt (13-08-22)
Ο ονιεκουρου πολλά λεφτά έπαιρνε.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
αντί να έρθουν να παίξουν τσάμπα, θέλουν και λεφτά τα κωλόπαιδα
(με κάποιες διορθώσεις ο μέσος επιχειρηματίας και όχι μόνο στο ελλαδιστάν)
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Bookmarks