η Νότιγχαμ Φόρεστ έκανε προσφορά, ύψους 24,5 εκατομμυρίων ευρώ στη Γουότφορντ για την απόκτηση του Εμάνουελ Ντένις.
Νότιγχαμ Φόρεστ: Θέλει τον Τσε Άνταμς της Σαουθάμπτον
Απανωτά χτυπήματα από την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, τη Νότιγχαμ Φόρεστ, που έχει στο στόχαστρο της και άλλον παίκτη από την Αταλάντα, τον Ρούσλαν Μαλινόφσκι,
Κρούση από την Νότιγχαμ Φόρεστ για τον Χουσέμ Αουάρ φαίνεται πως έχει δεχτεί η Λιόν, σύμφωνα με την «Equipe».
η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Αταλάντα για την απόκτηση του Ρέμο Φρόιλερ!
και εμεις τον τιτο πουεντε δανεικο
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
zionikos (15-08-22)
Να φέρω και τα ποστ από το Ευρωπαϊκό εδώ, να σχολιάζουμε σε ένα θέμα, μη μας τρώνε τα "πέρα - δώθε";
giovanni#10 (11-08-22), jonk (11-08-22)
jonk (11-08-22)
pirateeeeeee (12-08-22)
Αυτό που κάθεσαι και παραθέτεις προτάσεις της Νότιγχαμ για να αποδείξεις πως ο Μαρινάκης δεν ασχολείται με τον Ολυμπιακό δεν μπορώ να το εξηγήσω. Μια χαρά έξυπνος άνθρωπος είσαι δε βλέπεις πως δεν στέκει για κανένα λόγο σαν επιχείρημα ακόμα και αν όντως ο Μαρινάκης έχει παρατήσει τον Ολυμπιακό;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (11-08-22), pirateeeeeee (12-08-22), sabar77 (12-08-22)
2 ερωτηματακια. Αργουν πολύ ακόμη τα χαρτιά του Κορεατη; Δεν έχει ακουστεί κουβέντα επ'αυτου.
Δεύτερον, ο ντε λα φουεντε καταφθάνει σήμερα και θα δηλωθεί στη λίστα. Με δεδομένο ότι δικαιούμαστε μόνο 2 αλλαγές, πάλι θα μείνει εκτός ο Λάιντνερ; Τόσο της πλάκας ειναι;
Εγώ τα χαρτιά του Προκόπη, θα τα έστελνα τον Οκτώβριο...
Έξυπνα παιδιά είσαστε, αν ξανακάνετε τέτοιες ερωτήσεις, θα πέφτει γλέντι - δεν είσαστε άλλη ομάδα να παίζετε Ευρώπη κάθε ταυτόχρονη έκλειψη Σελήνης και Ηλίου:
Στα προκριματικά, κάθε φορά είναι σαν να είναι η πρώτη λίστα. Η σοβαρή, είναι αυτή που δηλώνεται για τους ομίλους τον Σεπτέμβριο και η μόνη επόμενη αλλαγή στην λίστα Α γίνεται Ιανουάριο.
chainsaw (12-08-22)
chainsaw (12-08-22)
Φαινεται παιρνουμε Φουεντε. Δεν ξερω μακαρι να διαψευστω, αλλα με τετοιες μεταγραφες δυσκολα θα καλυψουμε τα κενα που εχει η ομαδα. Ο Ολυμπιακος εχει αναγκη απο πιο σιγουρες μεταγραφες, οχι παιχτες πολυ νεαρης ηλικιας που ακομα δεν εδειξαν τιποτε. Δεν λεω καλοι ειναι και αυτοι καποτε αλλα την δεδομενη στιγμη εχουμε σημαντικα θεματα στην ομαδα και πρεπει να επιλυθουν μεσω αποδεδειγμενα ποιοτικων μεταγραφων. Προσωπικα οπως βλεπω την ομαδα νομιζω θελουμε βασικο αριστερο μπακ, αλλον ενα εξτρεμ περαν του Φουεντε, 10αρι, παιχτη στο κεντρο και φορ εφοσον δεν θελουν μαλλον τον Χασαν.
Εχουμε τα 2 παιχνιδια με Απολλωνα, πρεπει να τελειωνουμε με αυτα για να μπορει η ομαδα με πρισσοτερη ηρεμια να δωσει τους παιχτες που δεν θελει, να κανει μεταγραφες και να διορθωσει την ομαδα ο προπονητης. Ειναι και η διακοπη τον Νοεμβριο που θα βοηθησει.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Για έτοιμους παίκτες που κάνουν παραπάνω από ένα πράγματα άνω του μετρίου θέλεις λεφτά. Αλλιώς ή θα είναι κάτω των 23 χωρίς πολλές παραστάσεις ή θα είναι πχ εξτρέμ που ντριμπλάρει μεν αλλά ούτε πάσα ούτε γκολ έχει.
(Κάτω από 6-7 μύρια δεν είναι λεφτά.)
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
chainsaw (12-08-22)
Μόλις ανακοινώθηκε η απόκτηση του Μπάρντι απο την Τραμπζονσπόρ.
jonk (12-08-22)
Bookmarks