panahs7 (11-08-22)
Ο Καρεμπέ είναι ένας ποδοσφαιρανθρωπος παγκοσμίου φήμης με πάρα πολλές διασυνδέσεις σε όλη την Ευρώπη. Συμμετέχει σε πολλά event που Έλληνες ακόμα και επιπέδου Ζαγοράκη δεν έχουν πρόσβαση, ούτε και τους προσκαλούν.
Αυτό συμβαίνει διότι ανήκει σε μια συγκεκριμένη ομάδα διάσημων ποδοσφαιρανθρωπων που χρησιμοποιούν το ποδόσφαιρο για ειρηνευτικους σκοπούς, συνεργάζονται με τον ΟΗΕ κτλ.κτλ (είναι αρκετά περίπλοκο)
Με αυτή την ιδιότητα προωθεί τον Ολυμπιακό και τα συμφέροντα του στο εξωτερικό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ομάδα να έχει διαφορετική μεταχείριση από την ΟΥΕΦΑ, να αντιμετωπίζεται ως ομάδα υψηλου βελινεκους, ενώ παράλληλα βοηθάει στο μάρκετινγκ, που έχει ως αποτέλεσμα να γίνεται το όνομα της ομάδας πιο γνωστό στο εξωτερικό να αποκτάει νέους φίλους, ακόμα και να πουλάει φανέλες.
Αυτό είναι η στρατηγική διαχείριση. Ο στόχος του ουσιαστικά είναι να ανεβαίνει το ranking της ομάδας παγκοσμίως ανεξάρτητα από την απόδοση της ομάδας.
Επίσης μετά την απομάκρυνση του Ίσα ηταν επιβαρυμένος και με το Μανατζεριλικι της ομάδας, ώσπου ανέλαβε ο Τοροσίδης.
Για αυτό και τον βλέπετε πολλές φορές αντί του προέδρου.
Νομίζω ότι πιο αναλυτικά δε μπορώ να το κάνω![]()
panahs7 (11-08-22)
Ευχαριστώ, αλλά δεν εννοούσα να μου αναλύσεις τη δουλειά που υποτίθεται κάνει, αλλά ποιο είναι το κέρδος του συλλόγου μέχρι τώρα στην πράξη. Για ποια διαφορετική μεταχείριση απ' την Uefa μιλάμε, όταν στα περισσότερα παιχνίδια έχουμε εχθρικές διαιτησίες και κάποιες καθόρισαν και αποτέλεσμα; (βλέπε κόκκινη που δεν βγήκε στην Άιντραχτ ούτε καν με VAR στο ημίχρονο). Που ήταν ο Καρεμπέ τότε που κάθεται και στον πάγκο; Δηλαδή αν δεν τον είχαμε, πόσο χειρότερη αντιμετώπιση θα είχαμε;
Πάρε παίκτες λέμε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ναι και στις καλύτερες οικογένειες υπάρχουν διαιτητικά λάθη. Μιλάμε για την Άιντραχτ που αφενως ήταν καλύτερη μας, αφετέρου κατέκτησε το Ουεφα. Για πλάκα μας είχε πέρσι. Υπάρχουν άλλες τόσο τρανταχτες αδικίες επί Καρεμπέ; Διότι εγώ δε θυμάμαι να μας έχουν αδικήσει ιδιαίτερα στην Ευρώπη..οκ μπορεί να σφυρίξουν σε κάποια φάση λίγο παραπάνω τον δυνατό αλλά καμια σχέση με παλαιότερα που μας έσφαζαν με το γάντι.
Δε σου φταίει κανείς αν ο Σεμεδο πήγε και έφαγε κόκκινη με τη Γουλφς και χάσαμε τεράστια πρόκριση. Ήταν πολύ μεγάλη ευκαιρία τότε με τη Γουλφς. Είχαμε εξαιρετική ομάδα.
Το κέρδος του συλλόγου φαίνεται σε πολλά. Από τις πωλήσεις που κανεις, τις ομάδες που συνεργάζεσαι, τους παίχτες που είχες την ευκαιρία να φερεις, εφόσον τους πληρώσεις κτλ κτλ. Πιστεύεις ότι αν ο Ολυμπιακός ήθελε, πριν το καζο με τη Μακάμπι,.να χτυπήσει άλλο μεγάλο όνομα, δε θα ερχόταν; Μπορούσε. Δε το έκανε όμως διότι αφενως δε το ζήτησε ο προπονητής αφετέρου μάλλον ήθελαν να σιγουρεψουν τη παρουσία σε ομίλους του Ch. L.
Γενικά έχεις ένα όνομα που δεν υπήρχε στο παρελθόν. Και σε αυτό βοήθησε πολύ και η σταθερότητα του Ολυμπιακού τόσα χρόνια σε προπονητικό επιτελείο.
Τον Μάρτινς δεν τον κρατησε ο Καρεμπέ. Λάθος αν κάποιος δημοσιογράφος έχει ισχυριστεί κάτι τέτοιο.
Ούτε κάποιες πιθανα σφαλτσοσφυριγματα αποτελούν απόδειξη πως ο άνθρωπος δεν βοηθάει την ομάδα. Δε θα κάτσω να αναλύσω φάσεις του παρελθόντος. Η ομάδα όταν είναι καλή προχωράει. Όταν τον παίζει όπως πέρσι και φέτος τρώει τα μούτρα της. Σε αυτό και τον Φεγκιουρσον να είχες δε μπορεί να σε βοηθήσει.
Στρατηγικός σύμβουλος είναι. Ούτε προεδρος, ούτε προπονητής, ούτε υπεύθυνος μεταγραφών. Βοηθάει σε όλα τα κομμάτια εκμεταλλευόμενος τη φήμη και τις γνώριμιες του
Αν δε σας κάνει και βολευεστε με τον Βρεντζο και τον Τοροσίδη σόρρυ αλλά δε συμφωνώ. Ίσως είναι από τα λίγα καλά που έχουν μείνει στον Ολυμπιακό ο Καρεμπέ μαζί με το Μαρινακι (τη διερμηνέα εννοώ... ικανούς σας έχω να μη σας κάνει ούτε αυτή)
Μπερδεύετε τη κακή απόδοση και τα λάθη του Μαρινάκη με τον στρατηγικό σχεδιασμό και το μάρκετινγκ ενός συλλόγου.
Να θυμίσω ότι έχουμε ξαναβρεθεί σε σημείο διάλυσης και η ομάδα επανήλθε.
Με τον Κορεάτη νομίσαμε ότι πιάσαμε τους πάντες κορόιδο και τους τον πήραμε κάτω από την μύτη και τον είχαμε στο τσεπακι, αλλά όπως έλεγε ο Γαβαθιωτης όταν ψάξαμε στο τσεπακι βρήκαμε ένα...αμελετητο
οι ντε λα βεργες ειναι παιχτες για τον μπεο οχι για τον γαβρο , αν κ οπως τον εκοψα στα βιντεο ο φερναντεζ μαλλον καλυτερος του ειναι
Faithful (12-08-22)
Μου αμφισβητείτε τώρα και τον Mujer Caliente; Ούτε αυτός σας κάνει ρε γάβροι;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks