μια ερωτηση μονο στους ευαγγελιστες , conference θα μπουμε στους ομιλους η θα παρουμε και απο εκει τον μπουλο?
μια ερωτηση μονο στους ευαγγελιστες , conference θα μπουμε στους ομιλους η θα παρουμε και απο εκει τον μπουλο?
Μην παίξεις το "2".
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Θα εχει γέλιο σημερα μετα τον αποκλεισμο. ετοιμαστείτε
Μονο ΘΡΥΛΟΣ.
jonk (11-08-22)
Βαζελος; Ρε φιλε εχω αφησει τα λαρρυγια μου στο γηπεδο απο 4 χρονων και ειμαι στο φορουμ απο παιδακι. Θα εχει γελιο που και το τελευταιο προβατο θα καταλαβει οτι ο Χοντρος εχει παρατησει τον Ολυμπιακο με ροστερ της πλακας και με κατι σαπακια σαν τον Ρεαμπτσουκ παει να παιξει προκρισεις. Ηδη εχουν αρχισει να γραφουν οτι καλοι παικτες λεει δεν ερχονται στην Ελλαδα επειδη ειμαστε χαμηλα στο ρανκινγκ και δεν εχουμε καλη εικονα στο εξωτερικο λογο ΕΠΟ. ΧΑΧΑΧΑ, οχι φιλε καλοι παικτες δεν ερχονται επειδη δε πληρωνεις. Παιρνουμε παικτες μονο που δεν τους θελουν οι ομαδες τους η ειναι Ελευθεροι.
Μονο ΘΡΥΛΟΣ.
Είναι και λίγο αλήθεια οτι είμαστε χαμηλά στο ρανκινγκ και οτι το πρωτάθλημα είναι χάλια. Το ίδιο βέβαια ισχύει για την Τουρκία αλλά αυτό δεν εμποδίζει τη Γαλατασαράι απο το να πάρει πχ Τορέιρα με μεταγραφή (και Μερτενς και Σέρζιο Ολιβέιρα και άλλους) και μάλιστα έχοντας τερματίσει 13η πέρσι οπότε δεν παίζει καν Ευρώπη φέτος. Σίγουρα έχουν μεγαλύτερη βαση οπαδών αλλά η οικονομία της Τουρκίας δεν είναι και καλύτερη σε σχέση με εδώ.
Δε λέω οτι πρέπει να αρχίσουμε να μοιραζουμε συμβόλαια ίδιου ύψους, αλλά θεωρώ οτι έχουμε αρκετό περιθώριο και δεν χρειάζονται τέτοιες τσιγκουνιές.
Το άλλο θέμα είναι οτι δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος αυτή τη στιγμή στη διοίκηση να μπορεί να πείσει εναν καλό παίκτη να έρθει, είναι κι αυτό ενα σημαντικό σκιλλ που μπορεί να γείρει την πλάστιγγα υπέρ μας όταν κάποιος έχει το δίλημμα.
jonk (11-08-22)
Άλλη μια βδομάδα πέρασε και τίποτα,η κοροϊδία συνεχίζεται.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Oberon (11-08-22)
Mας αρεσει να πιστευουμε οτι η Τουρκια ειναι στο ιδιο επιπεδο με εμας, αλλα η πραγματικοτητα μας διαψευδει αρκετα. Καταρχας προκειται για μια χωρα με 80 εκατ. πληθυσμο και 5 εκατ. μεταναστες στη Γερμανια. Ενα σωρο βιομηχανιες εχουν, φτιαχνουν ο,τι εξαρτημα και μηχανημα μπορεις να φανταστεις για λογαριασμο ξενων εταιρειων. Φορτηγα, τανκ και δε συμμαζευεται. Εμεις αν συντηρησουμε κανα τουφεκι, ειμαστε χαρουμενοι. Πολλες χωρες εχουν χρεη, αλλα η παραγωγη τους τις κραταει στα ποδια τους.
Οι τουρκικες ομαδες στο ποδοσφαιρο ξοδευουν σταθερα μεγαλα ποσα. Ακομα και στο μπασκετ να κοιταξεις, η πιο πετυχημενη και πλουσια ομαδα ειναι τουρκικη.
john syggel (11-08-22), Josimar (11-08-22)
Με αφορμη το ποστ σου τα λεω αυτα, καταρχας. Δεν υπονοω κατι για σενα συγκεκριμενα, εννοειται. Σε θυμαμαι οντως απο παλια στο φορουμ. Και εγω ειμαι απο το 2008, ασχετως αν εγραφα σπανια τοτε.
Οταν η ομαδα μου παει χαλια, ουτε να γελασω μπορω, ουτε να παραστησω τον δικαιομενο. Υπαρχουν αρκετοι που τους αρεσει η αναμπουμπουλα, το κραξιμο και το τζερτζελο. Ειναι γωνστο αυτο. Οταν τα πραγματα ειναι καλα, νιωθουν εξω απο τα νερα τους και δεν πολυεμφανιζονται
chainsaw (11-08-22)
giovanni#10 (11-08-22), Oberon (11-08-22), panahs7 (11-08-22), zionikos (15-08-22)
Οριστική συμφωνία με Μαρσέγια για Ντε Λα Μαγκέ Ντε Λα Φουέντε λένε τα αρδάκια στο εξωτερικό. Ο Τέγιος ακόμα έρχεται.
Η δουλειά του Καρεμπέ είναι η βελτίωση της εικόνας της ομάδας στο εξωτερικό. Στρατηγικός σύμβουλος είναι βασικά και έχει βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα με αυτό που κάνει.
Όσο για τον Ρεαμπτσουκ μόνο σαπακι δεν είναι. Είναι ένας καλός αμυντικογενης αριστερός μπακ που δεν είναι το χαρακτηριστικό του να οργώνει την αριστερή πλευρά. Δεν είναι ούτε Γεωργακος, ούτε Τσιμικας,.ούτε ελαμπντελαουι. Όπως και ο Βερσαλικο είναι καθαρα αμυντικά Μπακ, πολύ καλά σε αυτό που κάνουν.
Αυτό δείχνει και την αλλαγή στάσης του Μάρτινς αφού σταμάτησε να προτιμάει τα δημιουργικά Μπακ και έριξε το βάρος στην άμυνα και στη δημιουργία στο κέντρο. Μόνο που αν δεν έχεις δημιουργικό Μπακ, χρειάζεσαι δημιουργικό εξτρέμ. Μαντεψτε...εμείς δεν έχουμε δημιουργικό εξτρέμ. Έχουμε τον Μασούρα που είναι γρήγορος και καλός στη τελική, δηλαδή ένα καθαρόαιμο εξτρέμ που περιμένει τη δημιουργία απ' το Μπακ για να πάει στη τελική φάση η τη σέντρα.
Γενικά μην υποβιβάζεται τους παίχτες επειδή κάποιοι τον έπαιξαν και η ομάδα είτε δεν είναι ολοκληρωμένη, είτε δεν έχει το σύστημα για να λειτουργήσει σωστά.
chainsaw (11-08-22), pirateeeeeee (11-08-22)
Update: Να ο de la fuente είναι αυτής της λογικής. Δημιουργικό εξτρέμ.
Όχι κάποιος παιχταρας αλλά για εδώ καλός είναι.
chainsaw (11-08-22)
ακραίος 21 χρονών, από την νήσο Ισπανιόλα της Καραϊβικής, διεθνής με τις ΗΠΑ, με ισπανικό διαβατήριο και έχει παίξει Μαρσέιγ και Μπαρτσελόνα ως τώρα
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Ήταν εντυπωσιακά συγκεκριμένος και αναλυτικότατος. Να βάλουμε και στον Καρεμπέ να το διαβάσει, μήπως μάθει τί δουλειά κάνει.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (11-08-22)
Bookmarks