Σελίδα 102 από 259 ΠρώτηΠρώτη ... 252627282929899100101102103104105106112122132142152202 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 2.021 έως 2.040 από 5172

Θέμα: Mεταγραφές ποδοσφαίρου 2022-2023

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.176
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.113 φορές σε 2.589 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Mεταγραφές ποδοσφαίρου 2022-2023

οπότε πιστεύεις οτι ο Μαρτινς επίτηδες έδωσε εντολή στο επιτελείο της γυμναστικής να μην τους προετοιμάσουν?
    Olympiacos is the most successful Greek football club.
    the only club from Greece to have won a major European cup.
    the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.

Το avatar του χρήστη sabar77

Περιοχή
    South of Heaven
    Thanks
    10.607
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.051 φορές σε 4.316 μηνύματα
    Ignore User

Πάντως και γω,τον Μαρτινς θεωρώ κύριο υπεύθυνο,θεωρώ ότι κατέστρεψε την ομάδα,σας έχω ξαναγράψει,δεν νομίζω να υπάρχει προηγούμενο προπονητή να ειναι σχεδόν 5 χρόνια σε μια ομάδα να φεύγει και να αφήνει πίσω το απόλυτο ερείπιο,ούτε έναν αυτοματισμο ένα σύστημα επιθεσης,κάτι τέλος πάντων.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το avatar του χρήστη kostas1

Thanks
    161
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 570 φορές σε 367 μηνύματα
    Ignore User

Όχι θεωρώ ότι ο Μάρτινς έπρεπε να έχει φύγει στο τέλος της περιόδου. Αυτό όμως δεν υπήρχε κάποιος να το δει από τη διοίκηση. Ότι δηλαδή ο άνθρωπος είχε κορςστει.
    Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα αν έφευγε μετά βαΐων και κλάδων τον Μάιο βοηθοντας τον νέο προπονητή που θα ήταν ένα όνομα με αξία και όχι ένας τυχαίος.

Αυτή είναι η ευθύνη του Βαγγελα. Ότι δεν του έλυσε το συμβόλαιο όταν έπρεπε. Και αυτός θα έφευγε ως θρύλος και η ομαδα θα έκανε νέα αρχή.

Απ' τη στιγμή όμως που προετοίμασε αυτός την ομάδα φέρει σοβαρή ευθύνη

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.176
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.113 φορές σε 2.589 μηνύματα
    Ignore User

το πρόσωπο ήταν το πρόβλημα? εγώ ξέρω αν κάποιος πηγαίνει καλά και επιτυχημένα δεν έχει λόγω να φύγει
    εκαναν ανταρσία οι παίχτες και δεν τον γούσταραν? έσπασαν οι ισορροπίες? αν είναι έτσι, η ευθύνη είναι της διοίκησης
    Olympiacos is the most successful Greek football club.
    the only club from Greece to have won a major European cup.
    the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.

Thanks
    161
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee Εμφάνιση μηνυμάτων
    το πρόσωπο ήταν το πρόβλημα? εγώ ξέρω αν κάποιος πηγαίνει καλά και επιτυχημένα δεν έχει λόγω να φύγει
    εκαναν ανταρσία οι παίχτες και δεν τον γούσταραν? έσπασαν οι ισορροπίες? αν είναι έτσι, η ευθύνη είναι της διοίκησης
    Το προπονητικό επιτελείο αν θέλεις την άποψη μου.
    Είχε μια αποτυχημένη χρονιά. Εκεί κανείς αξιόλογηση του έργου, ευχαριστείς, αποχαιρετάνε όλοι και πάμε για άλλα.
    Προφανώς ο άνθρωπος έχασε τα αποδυτήρια μετά από τόσο καιρό. Δε ξέρω τι μπορεί να συνεβει, μια υπόθεση κάνω.
    Ο Τοροσίδης προφανώς δεν το είδε για να το πει στη διοίκηση, η απλά μπορεί και η διοίκηση να πείσθηκε ότι η εικόνα θα αλλάξει.

Όταν όμως σου σκάει τέτοια εικόνα έχεις ευθύνες.

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.289
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.508 φορές σε 20.759 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sabar77 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πετυχημένες εκ των πραγμάτων,δεν ήταν.
    Εγω αναφέρομαι στο όραμα που μας εδωσε ο Κόκκαλης εκείνο το καλοκαίρι,το άτομο πήγε στην Πόρτο και χτύπησε τον καλύτερο παίκτη της,πόσα θέλετε για τον Ζαχοβιτς,τοσα-παρτα.
    Ο Ζιο ήταν βασικός στην Μπαρτσελονα και με ενεργό μέλος της εθνικής Βραζιλίας.
    Με μια απλή μετατροπή σε ευρώ δώσαμε εκείνο το καλοκαίρι πάνω από 20 χαρτιά σε δύο παίκτες,όλος ο κόσμος πίστευε ότι κάτι μεγάλο γίνεται,ε αυτό το συναίσθημα δεν το χω νιώσει ποτε με τον Μαρινακη.
    Φέτος δε,η απογοήτευση είναι μεγαλύτερη ακόμα κι απ την χρονιά που σταμάτησε ο Τζολε,περιμέναμε όλοι τον νέο ηγέτη κι ο Κόκκαλης μας έφερε τον Ζαιρι και για προπονητή τον Κετσπαγια απλά επειδή δεν είχε χολέρα...
    Βρε Δημήτρη μόνος σου τα λες. Ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης της Πόρτο τώρα; Να πούμε ο Οτάβιο; Μόνο αυτός έχει 30εκ χρηματιστηριακή αξία! Βάλε και τον ανάλογο Τζιοβάνι, βάλε και τα συμβόλαια, πόσα βγαίνουν; Μπορεί και τα τριπλά! Και σε ξαναρωτάω, γιατί απάντηση δεν μου δώσατε, θεωρείς ότι αν ήταν ο Κόκκαλης σήμερα θα τους έφερνε;;

Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ Το avatar του χρήστη iakov7

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.683
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.920 φορές σε 2.489 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kostas1 Εμφάνιση μηνυμάτων

Ο Βαγγελας φταίει που δεν έχει τεχνικό διευθυντή να τσεκαρει τι παίζει με την ομάδα. Διότι η δουλειά του Καρεμπέ δεν είναι αυτή.
    Αδερφε τεχνικος διευθυντης ειναι (ή ηταν δεν ξερω αν συνεχιζει) ο Τοροσιδης: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Δεν ξερω αν ο Φουρνιε που ακουγεται οτι θα ερθει, θα μπει στην θεση του Τοροσιδη. Ισως ειναι ετσι τα πραματα γιατι ειναι δυσαρεστημενοι απο τον δευτερο;
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Thanks
    20.289
    Ignore User

Βαγγέλα πάρε κι εμένα διευθυντή social media. Κάνω και καλό Λιβανέζο!!

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

drizzt (10-08-22)

Thanks
    161
    Ignore User

Σωστά. Τότε είναι και ευθύνη Τοροσίδη αυτή η κατάσταση. Ίσως για αυτό θέλουν τον Φουρνιε.

Το avatar του χρήστη thelastbaron

Thanks
    1.183
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.992 φορές σε 2.334 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από chainsaw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πως γινεται ρε παιδια το ιδιο επιτελειο να γυμναζε την ομαδα φοβερα επι 3 χρονια και ξαφνικα να μην το εκανε σωστα; Λιγο λογικοι να ειμαστε.
    Άλλαξαν παρα πολλά δεδομένα με την πανδημία και το νωρίτερο ξεκίνημα των προκριματικών. Επίσης νιώθω οτι την τελευταία διετία ακουσαμε περισσότερες φορές οτι οι παίκτες είχαν ρεπό, ορισμένα 3ήμερα μάλιστα, αλλά αυτό ίσως συνέβαινε και παλαιότερα και απλα τώρα δώσαμε σημασία επειδή η ομάδα σερνόταν.

Το avatar του χρήστη sabar77

Περιοχή
    South of Heaven
    Thanks
    10.607
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.051 φορές σε 4.316 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βρε Δημήτρη μόνος σου τα λες. Ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης της Πόρτο τώρα; Να πούμε ο Οτάβιο; Μόνο αυτός έχει 30εκ χρηματιστηριακή αξία! Βάλε και τον ανάλογο Τζιοβάνι, βάλε και τα συμβόλαια, πόσα βγαίνουν; Μπορεί και τα τριπλά! Και σε ξαναρωτάω, γιατί απάντηση δεν μου δώσατε, θεωρείς ότι αν ήταν ο Κόκκαλης σήμερα θα τους έφερνε;;
    Οχι δεν θα μπορούσε να τους φέρει.
    Αν δώσει όμως 20 πλας χαρτιά για δύο παίκτες κάτι καλύτερο απ τα παρταλια που έχουμε θα πάρει.
    Εμείς κάθε χρόνο παίρνουμε 10 στοιχήματα υποσχομενους και δεν ξέρω τι άλλο με αποτέλεσμα να χουμε ένα ροστερ με καμμια 40ρια παίκτες αμπαλους και δεν έχουμε τι να τους κάνουμε.
    Συνήθως ότι πληρώνεις παίρνεις,δεν γίνεται να ζητάμε εμείς ένα ταλιρο για τον Ρεαμπτσιουκ αλλά όταν είναι να αγοράσουμε ποιότητα να θεωρούμε πολλά τα 3 για δεκάρι.Τι είμαστε,οι μοναδικοί έξυπνοι κι όλοι οι άλλοι είναι μαλακες;
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

zionikos (15-08-22)

Thanks
    20.289
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sabar77 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι δεν θα μπορούσε να τους φέρει.
    Αν δώσει όμως 20 πλας χαρτιά για δύο παίκτες κάτι καλύτερο απ τα παρταλια που έχουμε θα πάρει.
    Εμείς κάθε χρόνο παίρνουμε 10 στοιχήματα υποσχομενους και δεν ξέρω τι άλλο με αποτέλεσμα να χουμε ένα ροστερ με καμμια 40ρια παίκτες αμπαλους και δεν έχουμε τι να τους κάνουμε.
    Συνήθως ότι πληρώνεις παίρνεις,δεν γίνεται να ζητάμε εμείς ένα ταλιρο για τον Ρεαμπτσιουκ αλλά όταν είναι να αγοράσουμε ποιότητα να θεωρούμε πολλά τα 3 για δεκάρι.Τι είμαστε,οι μοναδικοί έξυπνοι κι όλοι οι άλλοι είναι μαλακες;
    Και αυτά τα 20 από που θα έρθουν σαν έσοδα; Γιατί απ' την τσέπη του μπορεί μεν (βλέπε Ιβάν), δεν γίνεται δε (έχουμε εξηγήσει πολλές φορές γιατί, ξαναβλέπε Ιβάν). Και είναι 20 απλά για 2 παίκτες, οι οποίοι δεν ξέρεις κι αν θα πιάσουν, ενώ το συνολικό μπάτζετ θα ανέβει κατακόρυφα.

Το avatar του χρήστη chainsaw

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.886
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.722 φορές σε 7.206 μηνύματα
    Ignore User

Και αυτά τα 20 από που θα έρθουν σαν έσοδα; Γιατί απ' την τσέπη του μπορεί μεν (βλέπε Ιβάν), δεν γίνεται δε (έχουμε εξηγήσει πολλές φορές γιατί, ξαναβλέπε Ιβάν). Και είναι 20 απλά για 2 παίκτες, οι οποίοι δεν ξέρεις κι αν θα πιάσουν, ενώ το συνολικό μπάτζετ θα ανέβει κατακόρυφα.
    Αντικειμενικά όμως, οι 10-15 μεταγραφες το χρόνο γίνονται καθαρά για εμπορικούς σκοπούς και μανατζεροδουλειες. Εμείς βλέπουμε τον κάθε Μαρκοβιτς και βγάζουμε φλυκταινες. Ο Μαρινακης βλέπει τα 3 μύρια που μπήκαν στο ταμείο και το χαμογελο του μανατζερ συνεργατη.
    Καμία ομάδα του επιπέδου μας δεν έχει πάνω από 17-20 ενεργούς ποδοσφαιρστες. Από το να έχεις 4 και 5 εξτρεμ της πλακας, καλύτερα να έχεις 2-3 αλλά να ξέρεις ότι τραβάνε.

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.451 φορές σε 19.055 μηνύματα
    Ignore User

Να μας κάνεις τη χάρη: Δεν βγάζουμε όλοι σπυριά με τον Μάρκοβιτς.
    Είμαστε και εμείς που βλέπουμε Τικίνιο και παίρνουμε κορτιζόνη.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

17. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

drizzt (10-08-22), jonk (10-08-22)

Thanks
    20.289
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από chainsaw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αντικειμενικά όμως, οι 10-15 μεταγραφες το χρόνο γίνονται καθαρά για εμπορικούς σκοπούς και μανατζεροδουλειες. Εμείς βλέπουμε τον κάθε Μαρκοβιτς και βγάζουμε φλυκταινες. Ο Μαρινακης βλέπει τα 3 μύρια που μπήκαν στο ταμείο και το χαμογελο του μανατζερ συνεργατη.
    Καμία ομάδα του επιπέδου μας δεν έχει πάνω από 17-20 ενεργούς ποδοσφαιρστες. Από το να έχεις 4 και 5 εξτρεμ της πλακας, καλύτερα να έχεις 2-3 αλλά να ξέρεις ότι τραβάνε.
    Εγώ δεν νομίζω ότι γίνεται αυτό το πράγμα στον βαθμό που το λες. Φέτος δεν βλέπω καμιά μεταγραφή να λέμε ότι μας την φόρεσε ο μάνατζερ και τι άλλαξε; Τίποτα, άρα;

Μανατζεροδουλειές θα γίνονται αναγκαστικά, γιατί έτσι δουλεύει ο πλανήτης ποδόσφαιρο πλέον. Αν τους ξεκόψεις, αυτομάτως αφαιρείς στον εαυτό σου την πρόσβαση σ' ένα μεγάλο pool παικτών.

Το avatar του χρήστη mankap

Thanks
    1.150
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.202 φορές σε 816 μηνύματα
    Ignore User

Σόρρυ που παρεμβαίνω χωρίς να έχω διαβάσει όλη την συζήτηση αλλά εγώ προσωπικά πιστεύω ότι δεν γίνεται να έχουμε παράπονο από τον Μαρινάκη. Σε δύσκολες εποχές και με το ffp να είναι στο όριο βάζει λεφτά και φέρνει παίκτες και μάλιστα πολλούς.
    Η ένσταση μου όμως είναι η εξής. Δεν παρακολουθεί και δεν ασχολείται με την ομάδα όπως παλιά, την έχει λίγο στον αυτόματο. Έπρεπε να έχει ασχοληθεί με το θέμα του προπονητή τουλάχιστον από το τέλος της προηγούμενης σεζόν, έπρεπε να αντικαταστήσει τον κύριο Σάββα ουσιαστικά και όχι να βάλει τον Τοροσίδη στη θέση του επειδή τότε έτυχε να σταματάει το ποδόσφαιρο. Να αναναιώνει τα ποιοτικά στελέχη και να μην εξαφανίζει θέσεις και ρόλους και όσον αφορά τα μεταγραφικά μην κάνει (20 - 25) μεταγραφές το χρόνο και να μην μοιράζει το διαθέσιμο ποσό σε πολλούς τυχαίους, σε στοιχήματα και σε μανατζαραίους αλλά σε λιγότερους (5 - 10) ποιοτικότερους παίκτες που μπορούν να εξυπηρετήσουν το πλάνο της ομάδας. Φτιάχνοντας τμήμα σκαουτινγκ ανεξάρτητα από τον εκάστοτε προπονητή ώστε να παρακολουθούν παίκτες και να έχουν λύσεις όταν χρειαστούν.
    Και άμα τα έχει λύσει όλα αυτά ας κάνει και το άνοιγμα στα "ταλεντάκια" των μανατζαραιων μήπως ψαρέψει κανένα λαυράκι ή στο τσακίρ κέφι ας φέρει ένα όνομα να πέσουν τα τσιμέντα που λέγαμε παλιά.

Το avatar του χρήστη jonk

Thanks
    7.732
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.399 φορές σε 3.359 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee Εμφάνιση μηνυμάτων
    να ξανακάνω μια σύντομη παράθεση των γεγονότων με αφορμή τα τελευταία ποστ που έχτε κάνει όλοι μαζί
    -τεράστια οικονομική κρίση σοκ στην Ελλάδα τα τελευταία 13 χρόνια που δεν λέει να τελειώσει
    -πολύ μεγάλη άνοδος όλων των αθλημάτων κ πρωταθλημάτων που κοιτάνε ψηλά
    -πολύ μεγάλη καθίζηση του ελληνικού ποδοσφαίρου (μηδέν αναπτυξιακά προγράμματα, τρώνε τις επιχορηγήσεις) και παράλληλα του βασικότερου ελληνικού ιδιωτικού πρωταθλήματος (μηδέν σύμπνοια, μείωση των δυνατοτήτων)
    -μείωση πληθυσμού

Ο Ολυμπιακός είναι μια επιχείρηση και σαν επιχείρηση πρέπει να μπορεί να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του. Ενας βασικός οικονομικός σχεδιασμός είναι αυτός, είμαστε στο 2022 πια όχι στα χρόνια του πασοκ που όλα αυτά τα μεγαλεία τα πληρώνουν οι νέοι άνθρωποι σήμερα.
    -Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες τύπου Ζαχοβιτς-Τζιοβάνι κοστίζουν πολύ περισσότερο τώρα και αμείβονται πολύ περισσότερο τώρα και έχουν περισσότερες επιλογές εργασίας σε διαφορετικά περιβάλλοντα.
    -Παράλληλα η δύναμη της επιχείρησης έχει πέσει κατά πολύ διότι δεν ακολούθησαν τον δρόμο των υπόλοιπων ομάδων και συγχρόνως μειώθηκαν οι οικονομικές της δυνατότητες.
    -η μεγάλη διαφορά Κόκκαλη-Μαρινάκη ήταν ότι ο πρώτος βρέθηκε σε πολύ καλή οικονομική συγκυρία και ο δεύτερος σε απίστευτα κακή. Και οι δύο δεν είχαν καλό αθλητικό σχεδιασμό ενώ και οι δύο είχαν καλό οικονομικό προγραμματισμό

Νομίζω ότι αυτό που λέει ο drizzt παραπάνω είναι η λύση σήμερα.
    Επίσης, να ξεχάσουμε τα κόμπλεξ περί μπάλας, μεταγραφών από ρεαλ μόνο, παιχταράδων μόνο από την καταγωγή, βαζελοπολυμετοχικότητας και τα συναφή
    Επίσης, τακτικές που τα βλέπουμε στα ερασιτεχνικά αθλήματα (εκεί όπου τα κόστη είναι ασήμαντα, γι αυτό λέγονται και εραστιτεχνικα): πηγαίνω αγοράζω μερικούς ξένους και σε ένα καλοκαίρι πάω για μεγάλα πράγματα δεν υφίσταται στο ποδόσφαιρο. Διότι αυτό το άθλημα έχει περάσει τα στενά όρια και διεξάγεται σε ένα υψηλό επίπεδο που αφορά πολλούς.
    H ομάδα θέλει στρατηγική κυρίως εκτός του αγωνιστικού χώρου, όχι ποιος παίχτης θα έρθει.

ΥΓ. πολλές ερασιτεχνικές ομάδες στις ηπα στο αντίστοιχο δημοτικότητας άθλημα έχουν 2,5 φορές παραπάνω τηλεοπτικά έσοδα από ότι ο Ολυμπιακός
    το ο ολυμπιακος ειναι επιχειρηση αν το πεις σε κανενα καφενειο στον αγιο νειλο να σε δω απο που θα φυγεις

Thanks
    20.289
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από jonk Εμφάνιση μηνυμάτων
    το ο ολυμπιακος ειναι επιχειρηση αν το πεις σε κανενα καφενειο στον αγιο νειλο να σε δω απο που θα φυγεις
    Δεν είναι;

Το avatar του χρήστη jonk

Thanks
    7.732
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.399 φορές σε 3.359 μηνύματα
    Ignore User

Δεν είναι;
    αυτη ειναι η διαφορα μας

Thanks
    20.289
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από jonk Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτη ειναι η διαφορα μας
    Καμία διαφορά δεν έχουμε, εγώ απλή καταγραφή της πραγματικότητας κάνω και την αποδέχομαι, δεν σημαίνει ότι μου αρέσει κιόλας. Πυροβολείτε τον αγγελιοφόρο. Φυσικά και θα ήθελα αύριο το πρωί, ο ιδιοκτήτης της ομάδας που γουστάρω να βάλει όχι 20, 500 εκατομμύρια και να μας κάνει την νέα Σίτι. Ξέρεις πόσα άλλα τέτοια όνειρα έχω που δεν είναι ρεαλιστικά;; Ουυυυ βάλε καφέ να στα απαριθμήσω.

Σελίδα 102 από 259 ΠρώτηΠρώτη ... 252627282929899100101102103104105106112122132142152202 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές