Nαι, πέρασαν τα καφενεία Μάντσεστερ και Ρόμα και Λυών. Ενώ τώρα περνάνε οι υπερομάδες Χάιφα και Λουντογκόρετς.
Ρε την παλεύετε ή σας έχει βαρέσει η ζέστη στο κεφάλι?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Εχετε κοιταξει τα οικονομικα δεδομενα της Ελλαδας και των ομαδων μας τοτε σε σχεση με τωρα;Οι ξενες ομαδες καθε χρονο γινονται πλουσιοτερες,ενω εμας μας εχει παρασυρει η οικονομικη καταντια της χωρας.Σοβαρα θελετε να δωθουν τα ποσα που εδινε τοτε ο Σωκρατης;Οσο πιο γρηγορα αντιληφθουμε οτι αυτες οι εποχες εχουν περασει ανεπιστρεπτι,τοσο πιο γρηγορα θα δουμε και το χαμηλο ταβανι μας.Τι παμε να συγκρινουμε δηλαδη,τα ανομοια;;
voskos_7 (09-08-22)
Καλά αυτό με τα λεφτά του Σώκου μεγάλη μούφα, πρέπει να γίνει κάποια στιγμή ένα debunking να συγκρίνουμε επιτέλους τα τόσα λεφτά που έδωσε σε σχέση με τώρα. Με 4εκ συμβόλαιο, 6 με τα μπόνους που πήρε τώρα ο Αραμπί, εκείνα τα χρόνια και με την ανάλογη αξία παίζει να έπαιρνες τον σταρ της εποχής. Άσε που τα περισσότερα ήταν από χορηγούς και κάτω απ' το τραπέζι, όπως του Ριβάλντο.
FanisJK7 (10-08-22)
Καλα ας φέρει ο Βαγγέλας έναν ανάλογο Τζιοβάνι στα 27 του και τον καλύτερο παίκτη της Πόρτο με μεταγραφή και βλέπουμε.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
redbaron (10-08-22)
τον σωκο τον εχω κραξει οσο κανενας εδω μεσα , αλλα παντα θα τον ευγνωμονω γιατι μας εβγαλε απο τα πετρινα χρονια
redbaron (10-08-22)
Du3lisT (09-08-22)
Άλλη συζήτηση έκανες, αλλού πήγες. Σε ρώτησα κάτι και δεν απάντησες. Αφού θες facts κι εγώ λέω μαλακίες, πες μου μόνος σου τη δική σου οπτική. Ποιος είναι ο ανάλογος Τζιοβάνι σήμερα, ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης της Πόρτο, πόσο πιστεύεις ότι θα κόστιζαν στον Κόκκαλη να τους φέρει (μαζί με τα συμβόλαια). Και στο τέλος αφού έχεις βάλει αυτά για δεδομένα, αναρωτήσου αν είναι υποθετικό ή όχι ότι ούτε αυτός θα σου τους έφερνε όπως υποστηρίζω εγώ.
Πολύ το πλατιαζετε συγκρίνοντας ανόμοια πράγματα.
Κάποιοι είστε 45+ Τι παίρνατε στο σούπερ μάρκετ προ 20ετιας με 10.000 δρχ και τι παίρνετε τώρα με 30 ευρώ![]()
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
panahs7 (09-08-22)
παναγη πως το βλεπεις την τομπολ την περναμε , ή να παω ικεα για καναπε?
redbaron (10-08-22)
jonk (10-08-22)
Εν τω μεταξύ δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρούνται τόσο πετυχημένες οι μεγάλες μεταγραφές του Κόκκαλη, το πηκ του συλλόγου ήταν το 98-99 ακριβώς πριν έρθουν, μάλλον πίσω μας πήγαν.
Bookmarks