giovanni#10 (09-08-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (09-08-22), jonk (09-08-22), maniakos7 (09-08-22), sabar77 (09-08-22)
giovanni#10 (09-08-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (09-08-22), jonk (09-08-22), maniakos7 (09-08-22), sabar77 (09-08-22)
πρεπει να ερθει και ο μπαρντι. χρυση ευκαιρια
Από ώρα σε ώρα κλείνει ο Τέγιο και θα πάρουμε κι άλλον είπε ο Σομοθράκιος μόλις.
FanisJK7 (09-08-22)
XYNNNNNNNNNNNNNN
Να θυμίσω ότι σήμερα είναι Τρίτη... Απλά, το αφήνω εδώ...
Όχι, το λέω, γιατί κάτι δεκάρια και κάτι εξτρέμ ακούγαμε για την προηγούμενη Κυριακή (όχι την περασμένη προχθές - την άλλη, πριν από εννιά μέρες)...
Και τώρα, μεθαύριο, είναι Πέμπτη και δεν τον έχουμε και δεμένο το γάιδαρο ότι θα περάσουμε... και μπορεί μετά, να αλλάξουν τα δεδομένα... Λέω, εγώ...
Θα μου πεις "πού τα είδες αυτά να γίνονται";
Θα σου απαντήσω, "δεν τα έχω δει - μου τα έχουν πει για άλλες ομάδες, παλαιότερα, είναι από το χωριό - δεν τις ξέρεις"...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (09-08-22), jonk (09-08-22), maniakos7 (09-08-22)
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
chainsaw (09-08-22)
Ο Μπαρντι που φαινεται καλη περιπτωση λογικα δεν θα προχωρησει, περασαν πολλες μερες απο τοτε που ακουγαμε το ονομα του.
Οσον αφορα τους αλλους 2, ο Τεγιο εδω και κατι χρονια φαινεται να ειναι σε πτωτικη πορεια, τουλαχιστον βασει στατιστικων γιατι τον παιχτη δεν τον παρακολουθουσα! Τωρα για τον Κογιαδο τι να πω, ουσιαστικα παιχτης της δευτερης ομαδας της Μπαρτσελονα. Δεν θεωρω οτι αυτοι οι παιχτες αποτελουν αξιοπιστες λυσεις στα προβληματα που αντιμετωπιζουμε.
Με εκνευριζει παντως που οποιο παιχτη παμε να κλεισουμε καποιες εφημεριδες γραφουν για βομβα, δηλαδη παιχτη απο την Δ' Νορβηγιας να παμε να κλεισουμε εχω την εντυπωση οτι παλι για βομβα θα γραψουν.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
voskos_7 (09-08-22)
Κοιτούσα λίγο το βιογραφικό του Τέγιο. Προϊόν της Μασία, έχει παίξει μόνο σε 4 ομάδες, Μπάρτσα, Πόρτο, Φιορεντίνα και Μπέτις. Γίνεται 31 σε λίγες μέρες. Ούτε αυτός μας κάνει για πάνω ράφι;
chainsaw (09-08-22)
Ο νέος Μέσι.
Ο Ναουέλ των μεσαίων στρωμάτων...
Τόσο καιρό λέμε πως θέλουμε διείσδυση από το εξτρεμ που ψάχνουμε νομίζω; ο Τεγιο πως θα βοηθήσει ακριβώς σαυτο το ζητούμενο; πέταγμα μπάλας έχει στο χώρο, μέτριος στο γκολ στάσιμος χρόνια τώρα σε ένα ροτασιον της μπετις. Ρεαλιστικα δε νομίζω πως πρεπει να αρκεστούμε σε ένα ονομα το οποίο δεν έκανε κάποια διαφορά στην καριέρα του και έφτασε 31 πλέον.
Ρε, τί με ρωτάς τώρα, ρε σε λέω, ρε Μπάρτσα έπαιξε, σε λέω...
Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Δεληζήση.
Πάρτε Τέγιο εσείς...
chainsaw (09-08-22)
Δε μας κάνει ο Τεγιο δηλαδή; Μέτριος στο γκολ, ένας εξτρέμ που παίζει στην Πριμέρα.
Ο Μιραλας τα παστελωνε κατά ριπάς πριν έρθει σε μας; Η μήπως ο Γκαλέτι;
Ας πάμε με το σκεπτικό οτι δεν είναι μέτριος κι οτι είναι πολύ καλός στο γκολ, δηλαδή περίπου 10 το χρόνο, ενώ είναι και 30 χρονών. Για ποιο λόγο να έρθει στην Ελλάδα ένας τέτοιος παίκτης;
Υπενθυμίζω οτι ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ Γκαλέτι, που είναι το καλύτερο εξτρέμ που χει περασει απ' τη χώρα, που διέλυε κάθε άμυνα και μάτωνε τα δίχτυα όσο έπαιζε σε μας, είχε 27 γκολ σε 15.000 λεπτά στην Πριμέρα, ενώ ο Τεγιο, που είναι μέτριος στο γκολ, έχει 24 γκολ, σε 8.000 λεπτά.
Ας κρίνουμε σωστά, με επιχειρήματα και όχι να τα κατακρίνουμε όλα, επειδή η χρονιά ξεκίνησε κάκιστα.
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με μία μικρή διαφορά ότι ο Γκαλλέτι ήρθε στον Ολυμπιακό 27 χρονών και ο Μιραλλάς 23. Όχι 31...
Με πολλές διαφορές, οι οποίες δεν έχουν να κάνουν με την ικανότητα στο σκοράρισμα, μιας και όλοι οι αρχισκορερ μας ήταν άνω των 32.
Ο Γκαλέτι ήρθε χωρίς νεφρά κι ο Μιραλας χωρίς εγκέφαλο. Όλα τα καταλάβαμε εκ των υστέρων βέβαια.
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giovanni#10 (09-08-22), john syggel (09-08-22)
Ο Γκαλετι ειχε ομως τελικα πολυ καλο πλασε και τελειωματα. Δουλεια των σκαουτερ ειναι να αξιολογουν τα επι μερους στοιχεια καθε παικτη και οχι να κοιτανε μονο τα νουμερα. Κατι που σε τελικη αναλυση μπορουν να κανουν ολοι. Αν ισχυει αυτο που λεει ο φιλος, οτι εχει μονο ξεπεταγμα σε ανοικτο χωρο, τοτε ουτε τα 24 γκολ σε 8000 λεπτα ωφελουν στο ελληνικο πρωταθλημα.
Bookmarks