Φέρτε Καβάνι βρε ταβάνια. Τι περιμένετε?
Φέρτε Καβάνι βρε ταβάνια. Τι περιμένετε?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μη φύγει και ο Ελ Αραμπί μέχρι το Σεπτέμβρη...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πήγε.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δεν πήγε αλλά τι να τον κάνω; Χαφ και εξτρέμ που να δημιουργούν και να σκοράρουν θέλω.
Δεν πηγε.
voskos_7 (08-08-22)
giovanni#10 (07-08-22), SOAD37 (07-08-22)
Πηγη sport24.gr:
"Οι ερυθρόλευκοι το παλεύουν για να κάνουν δικό τους τον Κονραντ Ντε Λα Φουέντε, αλλά δεν είναι μόνοι στην υπόθεση, καθώς τον παίκτη έχουν πλευρίσει η Μπεσίκτας, η Μπέρνλι, η Γκλάντμπαχ και η Πόρτο -αν και αρχικά υπήρξε συμφωνία, ο παίκτης δεν θα πάει στη Βαγιαδολίδ.
Ο Αμερικανός επιθετικός εκπροσωπείται από το ίδιο γραφείο μάνατζερ (KIN Partners, με έδρα το Λονδίνο), που έχει τον Άβιλα και τον Αλίγιαγκιτς, τους οποίους απέκτησε ο Ολυμπιακός τούτο το καλοκαίρι. Επίσης, το συγκεκριμένο γραφείο εκπροσωπεί και τον Νίκο Μελαμέντ της Εσπανιόλ, ο οποίος είχε προταθεί τον περασμένο μήνα στους ερυθρόλευκους."
Συμπερασμα 1: Δε θα ερθει ο Κονραντ. Συμπερασμα 2: Κρεμομαστε απο τους μανατζερ. Αν δεν μας προτεινουν κατι καλο και εφικτο, δε θα ερθει κανεις.
jonk (09-08-22)
ποιος ντελα φουεντε και μαλακιες και τους κανουν σηριαλ κιολας τους πουθεναδες , εγω ξερω οτι ο ροντριγκεζ ειναι σακατης , δινουμε κρισιμα ματς χωρις εξτρεμ και αυτοι κανουν αρμενικα παζαρια
και οποιος τους κανει κ κριτικη γινετε εχθρος της ομαδας , ενω αυτοι που διασυρουν και ξεφτυλιζουν την ομαδα ειναι οι αγνοι ολυμπιακοι
Μεταγραφικοι στοχοι του Ολυμπιακου που σιγουρα θα διορθωσουν τα παντα στην ομαδα:
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
jonk (09-08-22)
Σήμερα ακούγεται για Τέγιο της Μπέτις και φυσικά υπάρχει γκρίνια στα σόσιαλ. Γιατί δεν βρήκε ομάδα ακόμα, είναι σε πτωτική πορεία κλπ.
Μάγκες, με Ραντζέλοβιτς είμαστε αυτή τη στιγμή...
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
jonk (09-08-22)
ΦΕΡΤΕ ΤΕΓΙΟΟΟΟ! ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
Μ αυτόν τον Μπαρντι που μας τα κάναν τούμπανο τόσες μέρες τι έγινε και τωρα φαίνεται ακριβός;
3,5 χαρτιά είναι πολλά για το δεκάρι που θα μας βοηθήσει να ξεκολλήσουμε;
Γελάει ο κόσμος
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
jonk (09-08-22)
Bookmarks