voskos_7 (04-08-22)
Κρίμα, έπρεπε τουλάχιστον να πάει στη Φόρεστ.
voskos_7 (04-08-22)
δυο βδομαδες ο κορεατης στην ομαδα και χθες ανακαλυψαν οτι δεν εχει χαρτια ή οι ρωσσοι τα στελνουν με τανκς ή ειναι ηθοποιος ή ο βαγγελας εχει μαζεψει οτι πιο αχρηστο υπαρχει στην παε
Faithful (04-08-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-08-22), SOAD37 (04-08-22)
Εγώ πάλι πιστεύω ο Μαρτίνς φταίει που δεν ήρθε η κάρτα του Πίκατσου.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Μπα. Οι Iron Maiden φταίνε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
drizzt (04-08-22), giovanni#10 (04-08-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-08-22)
Φυσικά και φτάει ο Μαρτινς.
Και για τον πόλεμο στην Ουκρανία αυτός φτάει
Μέχρι κι ο Μορ που ο ανοιχτοματης τον έβγαλε άχρηστο στο πιτς φυτίλι, βασικός στην Φενέρ του Τζεσους και σκόρερ.
Να σου θυμίσω ότι βασικός στην Τουρκία έπαιζε κι ο Ονιεκουρου..
giovanni#10 (04-08-22)
giovanni#10 (04-08-22)
Ο Μουσταφά ποιος είναι??
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Σε χώρα που πήρε Πρωτάθλημα ομάδα με Σιώπη και Μπακασέτα βασικούς, δεν γίνεται συζήτηση για ποδόσφαιρο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Faithful (05-08-22), giovanni#10 (05-08-22)
Μου αρέσει η αισιοδοξία ορισμένων ότι αυτή η ομάδα και έτσι όπως είναι παίρνει το πρωτάθλημα.
Αυτό το συνονθύλευμα αμπαλων που άφησε ο προφεσορας,αυτό το καλοδουλεμενο σύνολο,ούτε Ευρώπη δεν βγαίνει.
Κάντε σοβαρές μεταγραφές μπας και σωθεί κάτι μην σας πάρει ο διαολος όλους,ξυπνάτε γαμω την Νοτιγχαμ γαμω το μεγκα γαμω το σοπφλιξ γαμω το πάντα σας.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Στόπερ επειγόντως θα πω εγώ. Ζιγκερναγκελ δεκάρι,απόκτηση εξτρεμ και έναν χαφ μαζί με τον Κορεατη να δώσει πνοή. Αυτά για αρχή. 3 παίκτες το σόι μου μέσα. Τόσο δύσκολα σας ζηταμε;
Kοιτα, η ειδοποιός διαφορά του Ολυμπιακού με τις υπόλοιπες ομάδες εδω και χρονια είναι ότι εχει κάποιες λύσεις στον πάγκο, ενίοτε και στην εξέδρα οι οποίες μπορούν κάπως να προσφέρουν στην παροδο της σεζον. Ειδικα φετος που υπαρχει νεος προπονητής και ουσιαστικά θα γίνει νεα προετοιμασία. Μενει να φανει αν και φετος θα βρεθουν καποιες λύσεις. Π.χ περυσι μπηκε απο το πουθενα ο Αγκιμπου. Ο ξεχασμένος Ρονι μπήκε στα πλευ οφ και έβαλε 2-3 γκολακια. Ο Βαλμπουενα από το πουθενά εδωσε 2 σημαντικες νίκες με ασσιστ και γκολ στις καθυστερήσεις.
Φετος δεν εχουμε δει ακομα τον Αμπουμπακαρ ας πούμε ή τον Ραντζελοβιτς που μπήκε χθες. Τον Αβιλα ως εξτρεμ κλπ.
Οι άλλες ομάδες είναι αυτό που βλέπεις τώρα. Έχουν 10-15 παίκτες και από κει και πέρα όλοι είναι επιπεδου γ εθνικης. Μικρά ροστερ, μετρημένα κουκιά.
drizzt (05-08-22)
το γεγονος οτι θα παιζανε βασικοι λεει κατι για την ολη ποιοτητα![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Επειδή το λέει κάποιος, δεν σημαίνει ότι θα γινόταν κιόλας...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks