rumours trasnfermarkt
Και κανείς άλλος - τερματίζουμε αυτή τη συζήτηση εδώ γιατί το νήμα κάνει κοιλιά και όσα γράφονται είναι αδιάφορα, ακόμα και για αυτούς που μας έχουν συνηθίσει...
Γράψ'τε έναν λόγο που ο Λάρσσον δεν θα επιλέξει τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
rumours trasnfermarkt
chainsaw (02-08-22), drizzt (02-08-22), giovanni#10 (02-08-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (03-08-22), voskos_7 (02-08-22)
Είσαι ο άνθρωπός μου - τέλος... Τί μου θες και ασχολείσαι με τα άλλα;
Αν και είχα σκοπό αλλιώς να το σερβίρω.
jonk (02-08-22)
Den tha paroume paiktes telos. Anti na eimaste thumwmenoi me ton xontro k ha apaitoume na ferei kalous paiktes. Emeis eimaste mouga sto ghpedo meta to 0-4 Kai sto forum sto topic twn metagragwn kanoume xavale 2 meres twra les kai den exei sumvei tpt
Me tous paiktes pou exoume tha meinoume loipon kai poly mas einai
Δεν ξέραμε να φτάσουμε 40 χρονών να κλαίμε γιατί ο Βαγγέλης δεν ξέρει πώς να πάρει 25 χαρτιά παραπάνω σε μία χρονιά. Ούτε έχουμε βρει κανέναν λόγο να γίνουμε μοιρολογίστρες επειδή ο προπονητής αποδείχτηκε σε όλους ότι τακτικά κοιμόταν ολόρθος εδώ και δύο χρόνια και τελικά δεν έφταιγε ο κορωνοϊός. Αν σου αρέσει, έχει καλώς. Όσο δεν εκτοξεύετε χαρακτηρισμούς, όλα μπορούμε να τα διαβάζουμε, αλλά με τις υποδείξεις λίγο ρέγουλο.
Και σου κάνω και τη χάρη να μην χαρακτηρίσω τεχνοκρατικά, με τη δική σου μεθοδολογία, την απαίτησή σου να αλλάξει προπονητής και να γίνουν ταυτόχρονα μεταγραφές.
drizzt (02-08-22)
Ο νέος επιθετικός θέλω να έχει χαμηλό κέντρο βάρους και να είναι καλός με τη μπάλα στα πόδια.
Δεν θα μπορέσουμε...
Με Δουβίκα, τα βρίσκουμε;;;
Αερικό7 (03-08-22), john syggel (02-08-22)
Έχεις πληρώσει αποζημίωση για να βγει ο άλλος σύνταξη;;;
Αυτο ειναι ρατσιστικο. Κι εγω λοιπον, τον επιθετικο που θα παρουμε τον θελω μεσηλικα και καλο με την μπαλα στα χερια.
Για υψος και βαρος δε με νοιαζει, δεν κανω body shaming.
chainsaw (02-08-22)
Bookmarks