ας τους αφησουν λοιπον να διαλυσουν (και) τον Ολυμπιακο (μετα την εθνικη?).Ολοι οι αρδ ξερουν να μιλανε εκ των υστερων εξαλλου.
Βέβαια, θα μπορούσανε να μη βάζουν λυτούς και δεμένους να γράφουν και δράκους, γιατί κάποιοι τα βλέπουμε και χωρίς ρεπορτάζ μέσα από τα αποδυτήρια και μέχρι να το αποδείξει και η πράξη, δεινοπαθούμε και μεταξύ μας...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ας τους αφησουν λοιπον να διαλυσουν (και) τον Ολυμπιακο (μετα την εθνικη?).Ολοι οι αρδ ξερουν να μιλανε εκ των υστερων εξαλλου.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Και να θέλουν, δεν μπορούν να μιλήσουν από πριν, για πολλούς λόγους...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-07-22)
Κάπου έχουμε χάσει τη μπάλα.
Προφανώς δεν είναι όλο το ρόστερ για τα λιοντάρια και προφανώς δεν είναι δουλειά κανενός ούτε της διοίκησης ούτε των φιλάθλων να κρίνουν ποιοι πρέπει να φύγουν και ποιοι όχι.
Φαίνεται ότι οδηγός τους είναι ο πανικός και απαξιώνουν τους πάντες καταφέρνοντας να ξενερώσουν το σύνολο των παικτών...
Για το Θεό φέρτε ΤΔ και προπονητή και δώστε τους έστω 2 εβδομάδες να ψιλοαξιολογησουν το ρόστερ και να δούνε περσινά ματς έτσι που τα κάνατε και αυτοί θα κρίνουν ποιοι δεν κάνουν και δε μπορούν να ενταχθούν στο σύστημα και τρόπο παιχνιδιού που επιθυμεί ο νέος κοουτς...
Ποιος παίρνει τις αποφάσεις για πωλήσεις και αποδεσμεύσεις ή φανερές και σιωπηρες τιμωρίες? Ο καραπαπας?
Αποδέκτες μόνο αυτές που οι ίδιοι οι παίκτες ζήτησαν μεταγραφή ή έχουμε πολύ καλές προτάσεις ή έστω υπάρχουν σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα...
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για οριστική συμφωνία με τη Λεβάντε για Μπάρντι γράφουν σήμερα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Πρώτη φορά ακούω για κλικα 2 Ελληνων, ενώ περιστοιχιζονται από 5 Αφρικανους και άλλους τόσους Ισπανοφωνους...
giovanni#10 (31-07-22)
Οτι και να πουμε εμεις στην διοικηση ξερουν τι συμβαινει στην ομαδα, το ποτηρι καπου ξεχειλισε και ο Μαρινακης εχει παρει σκουπα οπως εχει κανει ξανα στο παρελθον.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
voskos_7 (31-07-22)
Αυτός ο Μπαρντι φαίνεται κανονικός ποδοσφαιριστής. Φέρτον, τι περιμένεις.
Μακριά από Ουμιτι. Κάνε μας να ελπίζουμε ότι δεν έχει πετάξει λευκή πετσέτα
jonk (31-07-22)
«Όχι του Ουμτίτι σε Ολυμπιακό. Προτιμάει να επιστρέψει στη Λιόν»
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (31-07-22), jonk (31-07-22)
Καλό δρόμο να έχει.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Faithful (31-07-22), giovanni#10 (31-07-22), iakov7 (01-08-22), jonk (31-07-22)
Ευτυχώς.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Faithful (31-07-22)
ευτυχως με το σαπακι,τι στον πουτσο σκεφτονται ρε φιλε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αρκετά με τους πανάκριβους δανεικούς με την καριέρα στα Τάρταρα. Ας αναστηθούν άλλου.
Χίλιες φορές 1-2 προσεγμένες κινήσεις παρά 10 μεταγραφές με τα ίδια χρήματα. Έχουμε μαζέψει μια λεγεώνα άχρηστους.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
we dodged the bullet for the time being..
voskos_7 (31-07-22)
Bookmarks