Με πρόλαβε. Γιατί άμα την έβαζα εγώ θα ήτανε βουκολικό το θέαμα![]()
Με πρόλαβε. Γιατί άμα την έβαζα εγώ θα ήτανε βουκολικό το θέαμα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ισπανικό μέσο αναφέρει ότι θα υπάρξει συνάντηση με ανθρώπους της Μπαρτσελόνα ώστε να έρθει στον Ολυμπιακό ο Ουμτιτί.
Ολυμπιακός μεταγραφές: Συνάντηση τη Δευτέρα με την Μπαρτσελόνα για τον Ουμτιτί, σύμφωνα με το ESPN
https://www.sport24.gr/football/olympiakos-metagrafes-synantisi-ti-deytera-me-tin-mpartselona-gia-ton-oymtiti-symfona-me-to-espn.9711879.html
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Φτάσαμε στη μέρα που ο βαζελος έχει καλύτερη μεσοεπιθετικη γραμμή?
Όσο για παπασταθοπουλο μανωλα τικινιο ΠΟΥΛΟ και μακάρι να φύγουν ακομα: Μπα, Ολεγκ, Κάνε, Μπουχαλακης, Μαντι
Αγκιμπου μόνο για πάγκο
Μασουρας για πάγκο
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
sabar77 (30-07-22)
Μεγάλο ρίσκο ο Ουμιτιτί. 40 συμμετοχές σε 4 χρόνια.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Faithful (30-07-22)
Faithful (30-07-22)
Faithful (30-07-22), john syggel (30-07-22), sabar77 (30-07-22)
παμε σε κινησεις εντυπωσιασμου φαινεται,αμα φυγει κανας αλλος παλαιμαχος αμυντικος και δεν βγαλει κανα τραυματισμο καλη κινηση.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Παλέρμο για Μπαρμπασταθόπουλο. Επίσης πολλά υπονοούμενα απ' τους αρδ τις τελευταίες μέρες για Έλληνες που έκαναν πουτάνα τα αποδυτήρια και ότι θα έχουμε ηχηρές αποχωρήσεις. Πάθαμε Εθνική Ελλάδας απ' ότι φαίνεται. Αν ισχύουν όλα αυτά, όλο και λιγοστεύει η ευθύνη του Μαρτίνς και πληρώνει το μάρμαρο.
Faithful (30-07-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-07-22)
Μα δε μενουν αλλοι Ελληνες που μπορουσαν να κανουν πουτανα τα αποδυτηρια: Σωκρατης, Μανωλας και Φορτουνης.
Παίκτης Ουμτιτί με τα προβλήματα που έχει στα γόνατα δυστυχώς δεν υπάρχει. Χίλιες φορές τον Μινγκέθα που ακούστηκε για ΑΕΚ και Άρη. Αν και πιστεύω πως αν υπάρχει μια περίπτωση να έχουμε όντως ραντεβου με Μπαρτσελόνια, για το Μινγκέθα είναι ή για κανέναν εκ των Πιάνιτς/Νέτο.
![]()
No existe el frio, no existe el hambre, solo Dios y la Patria! Viva la Patria
Μπουχαλακης,Μαντι,Παπασταθοπουλος,Αγκιμπου,Ρεαμπτσ ιουκ,Μπα,Χασαν,Τικινιο,Σεμεδο και Μαρτινς μπορούν όλοι μαζί να πάνε να γαμηθουν να ησυχάσουμε.
Είναι κι άλλοι που θέλω να φύγουν απλά,χωρίς να γαμηθουν,επειδή λιγο τους σέβομαι για όσα πρόσφεραν.
Γενικά παμε απ την αρχή,ας πάει να γαμηθει και η χρονιά,να φτιάξουμε κάτι να το χαιρόμαστε και να βγάζει υγεία.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Faithful (30-07-22)
Ουμτιτι με τιποτα.Εχει χασει 500 μερες τα τελευταια 4 χρονια απο τραυματισμους,κυριως στο γονατο.Εκατσα και τις αθροισα,απο το transfermarkt.Παλαιμαχος ειναι πια,καμμενη περιπτωση.Δε γινεται ρε φιλε οι αλλοι να κοιτανε Μινγκεθα κι εμεις Ουμτιτι.Τοσο μαλακες ειμαστε πια,τοσο κοροιδα;;;
Δεν πιστευω οτι ενδιαφερομαστε.
Βασικα δεν πιστευω οτι ενδιαφερομαστε για κανεναν της Μπαρτσελονα.
drizzt (30-07-22)
Να βγουν να μιλησουν να τους ξεμπροστιασουν.Εχουν ηθικη υποχρεωση στον κοσμο και στην φανελα της ομαδας.Επρεπε να φαμε την 4αρα για να ανοιξει το κουτι της πανδωρας?Ο Μαρινακης τι εκανε δεν ειχε πληροφορηση για το τι γινεται στα αποδυτηρια?Και αν ναι τι εκανε?Τοσο μπουρδελο και να παιζεις μονος σου εντος συνορων με μηδεν ανταγωνισμο απο τελη φθινοπώρου δεν πρεπει να εχει ξαναγινει πουθενα στον κοσμο.
—John Lennon
Τα αποδυτήρια ευθύνη του προπονητή είναι δεν είναι κανενός άλλου.
Επίσης αν μου βρείτε άλλη ομάδα να είναι στον 5ο χρόνο με τον ίδιο προπονητή και να χει τέτοια εικόνα διάλυσης που να χρειάζεται γκρέμισμα και χτίσιμο απ την αρχή πείτε το μου να ξέρω και γω.
5ο χρόνο και η ομάδα είναι για πέταμα,οχι αστεία.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Όχι να μη βγουν να πουν τίποτα στον κόσμο. Δεν είναι δουλειά του κόσμου να μαθαίνει τι γίνεται στα αποδυτήρια, η ομάδα πρέπει να προστατεύεται και καλά έκαναν. Να το λύσουν πρέπει και να πάμε στην επόμενη μέρα. Σοβαρά και επαγγελματικά. Τα λαϊκά δικαστήρια είναι καιρός επιτέλους να τα αφήσει πίσω η κοινωνία, μέσα κι έξω απ' τον αθλητισμό.
Bookmarks