chainsaw (28-07-22), Gtakis (28-07-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (28-07-22), Josimar (28-07-22), mankap (28-07-22), Nikolaos_Kokkinos (28-07-22), TBM (29-07-22), voskos_7 (28-07-22)
Λυπάμαι τον Κορεάτη που λέγαμε για πολιτισμικό σοκ. Ο τυπάκος βρέθηκε στο γήπεδο χθες να δει πρώτη φορά τη νέα του ομάδα και απόψε θα ζήσει πρώτο τραπέζι, τον Βαγγέλα να τα κάνει όπα στου Ρέντη. Μη σου τύχει...
chainsaw (28-07-22), Gtakis (28-07-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (28-07-22), Josimar (28-07-22), mankap (28-07-22), Nikolaos_Kokkinos (28-07-22), TBM (29-07-22), voskos_7 (28-07-22)
ο μαρινακης πρωτα πρεπει να κοιταξει στον καθρεφτη και να πει τι μαλακας εισαι. αν θελει να κανει ωπα και ντου να κανει στην διαχειριση της ομαδας και να κανει εκκαθαριση τωρα. σε ροστερ και προπονητικο τιμ.αυτο ειναι το μονο καλο που μπορει να κανει τωρα.ολα τα αλλα ειναι εντυπωσιασμοι.
hang your demons
john syggel (28-07-22)
ο τικινιο γραψανε υπογραφει στην μποταφογκο τωρα που δεν περάσαμε την Μακαμπι.
hang your demons
voskos_7 (28-07-22)
Ο Τικίνιο θα έφευγε ούτως ή άλλως από τη στιγμή που ανανέωσε (λάθος κίνηση για εμένα) ο Αραμπί.
Oberon (28-07-22)
Με τον Μάρτινς, όντως, δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να πηγαίνεις στο Ρέντη...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
redbaron (28-07-22)
θα παει να τους κλασει λιγο τα αρχιδια ως συνηθως και σε κανα μηνα θα κλεινουμε εισιτηρια για τον τελικο europa/conference league μεχρι το φλεβαρη.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μποταφόγκο, η ομάδα του Ζοσιμάρ.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Εχω μια απορια
Συμφωνα με τους ΑΡΔ ο Σκαρπα και καλα θα παιξει σε εμας
Σημερα γραφουν οτι διαπραγματευομαστε τον Μπαρντι απο Λεβαντε για επιτελικο χαφ
Και ο Νικολακο γραφει σημερα οτι στην διοικηση εχουν το Ζιγκερ για 10
Αρα η ξαφνικα θα βρεθουμε με 3 καλα 10ρια (που εννοιοτε παιζουν και εξρεμ) τον Ιανουριο (το καλο σεναριο)
Η 2 μηνες οι αρδ με τις πλατες τις διοικησης μας πουλουσαν σανο για τον Σκαρπα?
"Σε ό,τι αφορά τον Ζίνκερναγκελ, στον Ολυμπιακό εξηγούν την πολύ χαμηλών τόνων μέχρι τώρα εικόνα του στη θέση που τον χρησιμοποιεί ο Μαρτίνς, δηλαδή στα άκρα της επίθεσης, καθώς θεωρούν ότι ο Δανός είναι κλασικό 10άρι και όταν τραβιέται στα άκρα χάνει πολύ από τον καλό του εαυτό, καθότι εκτός των άλλων δεν έχει ταχύτητα."
Ρε πουστη μου,εγω δεν το καταλαβαινω αυτο.Ο Ζινκ εχει παιξει 160 ματς στην καριερα του στα ακρα και 84 στον αξονα.Πώς σκατα η φυσικη του θεση ειναι 10αρι και φτιαει οτι τον εβαζε ο ανοιχτοματης στα ακρα;Οι υπολοιοι που τον χρησιμοποιουσαν εξτρεμ,ανοιχτοματηδες ειναι κι αυτοι;Σαν να μας λενε οτι ο Ρατζελοβιτς δεν παιζει καλα γιατι δεν ειναι εξτρεμ αλλα τερματοφυλακας ξερωγω.
Nikolaos_Kokkinos (29-07-22)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Bookmarks