Faithful (25-07-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (24-07-22), john syggel (24-07-22), voskos_7 (25-07-22)
Βαγγέλα φέρε παίκτες, θα σαλτάρουμε!![]()
Faithful (25-07-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (24-07-22), john syggel (24-07-22), voskos_7 (25-07-22)
Εμένα μου φαίνεται ότι τον Μαντί ετοιμάζουν για "πακετάρισμα". Ο Κούντε περιμένει κι αυτός το βράδυ της 27 Ιούλη...
Και εμάς ετοιμάζουν για πακετάρισμα, αν έρθει τίποτα καλό - η υπόλοιπη Ευρώπη δεν ξέρω αν είναι έτοιμη να παραλάβει τους συγκεκριμένους δύο, γιατί ντελίριο ενθουσιασμού στο φιλολογικό ενδιαφέρον δεν βλέπουμε και για προτάσεις, μη το συζητάμε καν...
(θα φύγουν και οι δύο, για διαφορετικούς λόγους)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (25-07-22)
Mην κάνουν καμία βλακεια και δώσουν τον Τικινιο. Ο μοναδικός διασωθέντας του προηγουμενου αγώνα ήταν, μαζι με τα στοπερ. Φάνηκε και πολύ φρέσκος. Σίγουρα θα είναι καλύτερος φέτος.
Faithful (25-07-22)
Μάνο, ούτε καν. Εγώ θα έχω αντίρρηση αν είναι να τονε δώσουν για να φέρουν ίδιο - εκεί και αν μιλάμε για τριμαλάκες μετά.
Από εκεί και κάτω, με την Χάιφα, δεν βγάζω συμπεράσματα για το ποιός είναι καλός (ήταν, σε σχέση με όλους τους άλλους) και ποιός θα είναι για την υπόλοιπη χρονιά.
Λαιντνερ λεει για μπακ
Ότι να ναι ξανά
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Κόλλησα ιό![]()
zionikos (25-07-22)
Θέλω να είμαι δίκαιος: Από μπάλα δείχνει να ξέρει πολλή περισσότερη, με αποκορύφωμα ότι δεν παρατήρησα να ρίχνει της τραβέρσες του Ρέαμπτσιουκ, που στόχο έχουν απλά να φύγει η μπάλα από πάνω του.
Το μόνο ερώτημα είναι και επειδή δεν παίζει κανείς να δει ολόκληρο παιχνίδι της Χάποελ (ή αν παίζει και δεν είσαι Ισραηλινός, δεν θέλω να το ξέρω γιατί έγινε) αν έχει (δύσκολο), ή αν μπορεί να αποκτήσει τα πνευμόνια του πορτιέρη, για να έχουν νόημα όλα τα πλεονεκτήματά του και όχι να τα απολαμβάνουμε σε μία - δύο φάσεις σε όλο το παιχνίδι. Για 20χρονος, καλός φαίνεται, πάντως.
αυτος ο Λαιντνερ ερχεται για μπακ απ του Ρεαμπτσιουκ? γιατι αν ναι ΓΤΧ τους το λιγοτερο.
Ενα ετοιμο αριστερο μπακ που θα παιξει βασικος δεν μπορουν να βρουν?
Ναι δειχνει καλος αλλα αν ειναι ο Ανοιχτοματης να τον βαζει να κανει τα ρεπο του ξυλοκοπου δεν αλλαζει τιποτα στην ομαδα.
Υ.Γ 2 μυρια για 20χρονο ταλεντο μπακ δεν τα δεν τα δινεις ετσι. αν τον βαλει ο ανοιχτοματης μπακ απ του Κιτσου θα εχει παει καλα αυτο.
hang your demons
Για τον Κορεατη είμαι αισιόδοξος.
Έχει καλά κ διαφορετικά στοιχεία από τα υπάρχοντα χαφ. Καλά νούμερα κ στατιστικά.
Για τον αριστερό μπακ είμαι πιο προβληματισμένος. Σαν στοίχημα φαίνεται. Μακάρι να μας βγει. Τα ιδια λεφτά πάνω κάτω ξοδέψαμε για τον Μολβαδο. Αυτή φορά ελπίζω να κάναμε καλύτερο σκαουτινγκ και να μαστε πιο τυχεροί στην επιλογή.
Θα σε ανησυχήσω λίγο, αλλά τα καλά στοιχεία του, στο MLS τα έδειξε, το οποίο δεν το λες και Μέκκα του Ποδοσφαίρου. Για να μην πω ότι οι ΗΠΑ είναι και ένα από τα μέρη με τα οποία δεν ασχολούνται και πολύ ζεστά τα τμήματα σκάουτινγκ των Ευρωπαίων...
Στη Ρωσία, μόνο ο Μπέντο τα είδε και δεν έψησε κανέναν Ρώσο να τα δει...
Βέβαια, εμείς έχουμε Μπουχαλάκη, Κανέ και Καμαράδες και για διαφόρους λόγους, δεν μας παίρνει να λέμε εξυπνάδες για άλλους μέσους... Γρήγορος να αποδειχτεί μόνο και τα υπόλοιπα βρίσκονται.
Faithful (25-07-22)
Ταλέντο 20 χρονών μόνο στην Ελλάδα. Στο βίντεο που είδα μια χαρά έτοιμος είναι ο μικρός και με πολλές παραστάσεις σε όλες τις ηλικίες της Εθνικής του.
panahs7 (25-07-22)
ΑΝ πάντως τα στοιχεία που βλέπω είναι ακριβή και τα βίντεο δεν είναι πολύ πειραγμένα, ο Ισραηλινός δεν θα μείνει για πολύ στον πάγκο...
drizzt (25-07-22)
Αυτό το ταλεντακι που πήραμε πως δε βρίσκεται ήδη σε τοπ πρωτάθλημα;
panahs7 (25-07-22)
σε οσα βιντεο ειδα τον μικρο εβραιο σε ολα εκανε επελασεις εδινε ασιστ σουταρε , δεν ειδα σε κανενα να αμυνετε
Bookmarks