giovanni#10 (19-07-22)
Τι Πασχαλάκης και ποιος κολοφωτιάς; Έχουμε αγώνα αύριο !
Το κυριότερο προσόν ενός τερματοφύλακα είναι να εμπνέει σιγουριά στην άμυνα και συνολικά σε όλη την ομάδα. Πιο πολύ σιγουριά θα νιώθω ξημερώματα στο Μπρονξ παρέα με την εφτάχρονη ανηψιά μου παρά με τον Πασχαλάκη στο τέρμα.
giovanni#10 (19-07-22)
Έχουμε διάψευση από Καραπαπά για τον Πασχαλάκη.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Μας τον εκλεψε η Βιγιαρεαλ.Χοντρε,φυγε.
Καβανι !! Ναι..
Έχει πλακα τι διαβάζει κανείς δεξιά και αριστερά.
Δεν πειράζει ομως, αφού βρίσκουν και τα κάνουν, καλά κάνουν!!
Εδω μας έχουν πείσει ότι πήραμε δεκάρι χωρίς να το έχουμε πάρει , υπογράφοντας στην πραγματικότητα σε άλλη ομάδα.. άλλο level
Ο Βατσλίκ έβγαζε και βγάζει σιγουριά στην ομάδα, η ατολμία στις εξόδους είναι και το μοναδικό του μειονέκτημα που όμως ήταν γνωστό στους πραγματικούς γνώστες από τις εμφανίσεις του με Σεβίλλη και Τσεχία. Αν προσθέσεις τα πλεονεκτήματα και αφαιρέσεις τα μειονεκτήματα τότε παίρνεις το αποτέλεσμα ενός πάρα πολύ καλού τερματοφύλακα.
Ο Πασχαλάκης, για λίγο ακόμη καιρό, μπορεί να αποκρούσει -με σκορπιό- ένα φάουλ στο γάμα αλλά μπορεί και να φάει 4 γκολ σε 3 ευκαιρίες του αντιπάλου.
FanisJK7 (20-07-22)
panahs7 (20-07-22)
Μας γάμησες τώρα - πρέπει να βρούμε κάποιον να τον θέλει και ας μην το ξέρει.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (20-07-22), jonk (20-07-22)
Μπήκα να σας πω πως έχει αγώνα σήμερα, οπότε μην περιμένετε ανακοίνωση μεταγραφής.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Να γυρίσεις στο site, γιατί βγάζεις podcast αύριο και άσε τί να περιμένουμε εμείς από εδώ.
Στο προηγούμενο έφαγες τόση ώρα με τον Σκόουλς, που είχα ξεχάσει το αντικείμενο....
Καλός, αλλά υπερεκτιμημένος. Μην τα ξαναλέμε.
Ξέχασα να προσθέσω: λάικ, σαμπσκράιμπ, ξέρετε.
Αύριο αφιέρωμα στα στατιστικά του Σάββα Κωφίδη, του πιο χέβι μέταλ ποδοσφαιριστή των ελληνικών ποδοσφαιρικών γηπέδων. Πρώτοι εδώ.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
voskos_7 (20-07-22)
Στο τελευταίο κρατήθηκα να μη κάνω παρατήρηση, γιατί είχα κάνει στο προηγούμενο.
Αλλά κανόνισε να μιλάς κανένα 20λεπτο για τον Παγώνη Βακαλόπουλο, ξέρω 'γω...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 09-08-22 στις 21:25
Χοντρέ φέρε παίκτες αλλιώς γαμιεσαι
3 λογια θα πω κ τερμα
το περιμενα το σημερινο , βεβαια ειχαμε τρελλη κωλοφαρδια δεν μπορει αλλο ο προφεσσορας
οταν τελος της χρονιας εβγαινε ο κωστακης και ελεγε οτι θα τα διορθωσουν ολα , οτι τα βλεπουν και οτι οποιος κανει κριτικη ειναι προβοκατορας , τα αρχιδια μου βλεπατε κωστακη κ εσυ κ το αφεντικο σου
ακομα κ ο παναγης ζητησε παιχτες σημερα , τα πραγματα ειναι τραγικα
giovanni#10 (20-07-22), maniakos7 (20-07-22), voskos_7 (20-07-22), zionikos (21-07-22)
Εμείς, που ζητάμε προπονητή να πούμε καμιά κουβέντα παραπάνω;;;
giovanni#10 (20-07-22), jonk (20-07-22), maniakos7 (20-07-22)
Ο Παναγής έχει πει για χαφ εδώ και 20 μέρες (μη με βάλεις να ψάχνω). Κι έλεγα ό,τι άκουγα απ' τους αρδ, ότι θα πάρουν 100% εξτρέμ και δεκάρι. Δεν είπα ποτέ ότι είμαι ευχαριστημένος με το υπάρχον ρόστερ. Κι επειδή υπάρχει εκνευρισμός στην ατμόσφαιρα, παρακαλώ όχι λανθασμένες εικόνες.
Αυτο το χαλι δεν φτιαχνεται με 1-2 μεταγραφες της τσιγγουνιας που θα κανει ο χοντρος. Το ροστερ ειναι ανεπαρκες κατα τα 2/3.
hang your demons
Bookmarks