jonk (15-07-22)
jonk (15-07-22)
drizzt (15-07-22), giovanni#10 (15-07-22)
Αστείο να έρθει ο Δουβίκας. Θα τον ήθελα μόνο από την άποψη ότι ανέχομαι να υπάρχουν Έλληνες στην ομάδα. Κατά τα άλλα δεν έχω δει καμία θεαματική βελτίωση από τότε που έφυγε. Επίσης όντως κρίμα που ο Πινακάς που δεν έχει πιάσει, όπως γράφτηκε και νωρίτερα. Περίμενα περισσότερα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (15-07-22)
Ο πρωταθλητής γράφει σήμερα πως υπάρχει συμφωνία με Χέρτα για τον Μπάκιο.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Καλημέρα και καλή Κυριακή.
Λογικά αν έρθει αυτός θα είναι δανεικός. Ξέρει κανείς τον παίχτη να μας πει κάποια πράγματα;
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
iakov7 (17-07-22)
Φαίνεται καλός παίκτης, θα βοηθήσει, αλλά κρατάω μικρό καλάθι όταν γράφει κάτι ο Πρωταθλητης. Δεν αναφέρεται σε κάποιο άλλο μέσο ότι υπάρχει συμφωνία
καταλαβαινω τα παζαρια που παιζουνε οταν πας για εναν παικτη αλλα διαβαζω οτι για τα εξτρεμ που μας ενδιαφερουνε η προσφορα ειναι σε ολους 3 μυρια, (εκτος αυτου της Χερτα που δεν εχει διαρρεύσει τι προσφορα καναμε). γι αυτο και εχουμε εισπραξει και οχι. οταν πας για εξτρεμ απο το πανω ραφι οπως μας λενε δεν πας με ταβανι 3 μυρια. θα παρεις παπαρια. Αν τωρα ευλογα δεν τους κοστολογεις πανω απο 3 μυρια ε δεν το λες και πανω ραφι μετα. το λες μεσαιο.το φτανεις χωρις να σηκωθεις στις μυτες.
hang your demons
τα 3 εκ ειναι αστειο ποσο για τα ευρωπαικα δεδομενα. Ειδικα για μια θεση απως τα εξτρεμ. Θα πρεπει να ανεβουμε αν οντως σοβαρα θελουμε και ψαχνουμε για εξτρεμ απο το πανω ραφι. Η απλα μπορει οι αρδ να μας πουλανε σανο και στην πραγματικοτητα να ρωταμε τους μανατζερ να μας φερουν καναν μετριο παλι. Δεν ειναι η πρωτη φορα ουτε η τελευταια. Απο την αλλη δωσαμε 4.5 για Ονιεκουρου και βγηκε μαπα το καρπουζι. Ποτε δεν ξερεις.
Αλλα η λογικη λεει οσο περισσοτερα δινεις και παιρνεις παικτη παιζουμενο απο καλυτερα πρωταθληματα απο τα δικα σου(Γερμανια, Βελγιο) τοσο πιθανοτερο ειναι να βρεις παικτη ανωτερο απο αυτους που εχεις.
Θα δουμε που θα καταληξει η μπιλια
Υπάρχει ένα θέμα με τα ράφια. Συνεχίζονται να ακούγονται παίκτες για την ίδια θέση που βρίσκονται σε διαφορετικά ράφια. Κάποιοι είναι κοντά στη βιτρίνα, τους βλέπεις αν περάσεις απ' έξω και κοιτάξεις πιο μέσα στο μαγαζί. Κάποιοι άλλοι δεν είναι καν σε ράφι, σε κάτι κούτες στην αποθήκη είναι. Θα σας ειδοποιήσουμε όταν ο ιντίριορ ντισάινερ που κάνει πρακτική για να πάρει πτυχίο βάλει τα πράγματα σε μια σειρά.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
drizzt (17-07-22), giovanni#10 (17-07-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (17-07-22), panahs7 (17-07-22)
ειναι ο δανεικος εξτρεμ της χρονιας , μαλλον προκειτε περι εθιμου στην πλ αλεξανδρας
Σκεψου τους κακομοιρους που θα περιγραφουν τα παιχνιδια της ομαδας του χρονου...
Εμβιλά-Άβιλα
Καμαρά-Καραμό
Βρσάλικο-Ρέαμπτσιουκ
Ζινκερνάγκελ-Λουκεμπάκιο
εγω δεν θελω να παρει παιχτες να πουλησει θελω
ακιμπου - μασουρα- μπουχαλακη -ρετζελοβιτς -ανδρουτσο και ας μην παρει αλλους χεστηκα
maniakos7 (17-07-22)
giovanni#10 (17-07-22)
Τι να το κάνουμε το εξτρέμ από το πάνω , κάτω, μεσαίο ράφι?
Αφού πάλι ο Κάμαρα ο 1 και ο 2 θα κρατάνε τη μπάλα μέχρι να σκάσει, οι πάσες από τα στόπερ που θα παίρνει θα είναι στα όρια της μαντεψιάς, ο Μπουχαλακης θα προσπαθεί αιώνια να κάνει κοντρόλ, οι υπόλοιποι θα το κάνουν λίγο γρηγορότερα αλλά και πάλι θα έχει αλλάξει η φάση, ο Ελαραμπί θα βγαίνει από την περιοχή και θα παίζει στη θέση του, αν μια στο τόσο βγει ένας συνδιασμος και πάει η μπάλα στο πλάι η σέντρα 9/10 θα πάει πάνω στο άμοιρο το αντίπαλο μπάκ και αν καταφέρουμε και κλέψουμε την μπάλα με την πίεση που κάνουμε ψηλά 99% θα πάμε πάλι πίσω να κάνουμε τις γνωστές πασούλες στο κέντρο.
Ένα παίκτη να ξέρει να βαράει κόρνερ θέλουμε για να βάζει γκολ ο Σισέ..
..Και μετά άμυνα σταυρός
zionikos (18-07-22)
Γράφουν πολύ και για Γιανουζάι, δεν ξέρω τί όνειρα βλέπουν...
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Για Πασχαλακη γράφουν
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks