"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
μα το λενε οτι εχει γινειεκει ειναι το θεμα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τίποτα δεν ξέρουν, ό,τι έχει γράψει ένας βραζιλιάνος αρδ στο twitter μετέφεραν όλοι και τίποτα παραπάνω. Ο οποίος δεν αποκλείεται και να το συμπέρανε απλά και μόνο επειδή έγιναν όλα στην Αγγλία. Ο Σαμοθράκης το μεσημέρι είπε ότι δεν έχουμε καμία ενημέρωση τι έχει συμβεί. Και ξαναλέω δεν υπάρχει κανένας λόγος και να μάθουμε, πέρα απ' το να ικανοποιηθεί η περιέργειά μας. Ούτε η Νότιγχαμ έχει ανακοινώσει κάτι. Δεν είναι υποχρεωμένες οι ομάδες να ανακοινώνουν τίποτα αν δεν θέλουν, ό,τι επίσημο υπάρχει το στέλνουν στις αρμόδιες ομοσπονδίες και τέλος.
I think Scarpa fits in better with Olympiacos tbh. I think he can be quite good here. No one will really know until something official comes out thought it looks like. Not sure why their is so much mystery behind it?
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-07-22), jonk (14-07-22), voskos_7 (13-07-22)
I suppose the only possible reasons to sign for Forest and join Olympiacos is either to obtain work permitt in England, or to split the wage cost, in order to avoid salary cup intervention, althought I think this is too risky for both clubs in case the F.A. and U.E.F.A. investigate the whole procedure...
Considering the sporting aspect, I strongly doubt the ability of a 28 year old Brazilian (or any Southern American) footbaler to fit in European style of play, even if Brazilian football seems to try to adjust to European tactical standards lately...
I think the only thing We can do is just wait to see, especially because the hole story plot came up after a single Brazilian reporter's attestation...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 22-07-22 στις 01:24
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
voskos_7 (14-07-22)
IF they realy exist and they are shown only in Brazil, just because the defensive tactics in such competitions are primitive...
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
σα να πληθαινουν οι μαλακες δημοσιογραφοι παναγη
υπαρχουν και αλλοι μαλακες δημοσιογραφοι απλα βαρεθηκα το copy paste
το κορυφαιο βεβαια ειναι οτι μεταφρασες του γαβρους στα αγγλικα , θα νομιζει ο δυστυχος οτι εισαι ταβερνιαρης και εχεις ταλεντο να τηγανιζεις γαβρους
10 χρονια στο νησί, την λέξη attestation Δεν την έχω ακούσει η διαβάσει ποτέ. Με έστειλες για σπίρτα. Hats off.
john syggel (14-07-22), voskos_7 (16-07-22)
Τώρα σε σχέση με τις μεταγραφές. Θέλουμε 8-10ρο στα χαφ που να ξέρει μπάλα( ο Σκαρπα Δεν πρέπει να λογίζεται ως παίκτης μας), εξτρέμ και αρ. Μπακ. 3 κινήσεις μόνο.
Έχεις να κάνεις μεταγραφή χοντρέ κανα μήνα, μήπως να στρώσουμε τον κώλο μας στην δουλειά κ να βάλουμε λίγο το χέρι στην τσέπη;
Άντε αργείς...
Κακά τα ψέματα - δεν βλέπω κανέναν να δουλεύει με τους μέσους ακόμα και να τους πάρει - ήδη αυτούς που έχει, σπάει το κεφάλι του σε τί λάθος θέση να τους βάλει.
Στο παραπάνω, είχα ήδη αναφέρει το ρεπορτάζ και την ιστορία και ήθελα να χρησιμοποιήσω μία λέξη που έμοιαζε με εξιστόρηση - μαρτυρία...
Καμαρά του Σάββα επιτελικός και του Χαραλάμπους στο κέντρο δίπλα στο εξάρι, που δεν θέλαμε κανονικά... Τί να συζητάμε;;;
Μάλλον μας χαιρετάει ο Κούντες, λένε ότι έγινε δεκτή κάποια πρόταση. Λογικά θα επιβεβαιωθεί και από την λίστα το βράδυ. Έχουν έρθει προτάσεις και για Τικίνιο. Για μένα τους διώχνεις πακέτο με Χασάν και παίρνεις άλλο φορ (Καβάνι για δώρο στους γαύρους κύριε χοντρέ?). Επίσης η Νάπολι πουλάει Κουλιμπαλί και έχει ως 1ο στόχο τον Κιμ της Φενέρ και ως 2ο τον Σισέ. Ο Κιμ έχει ρήτρα 20εκ και δεν τον διαπραγματεύονται οι Τούρκοι, οπότε αν δεν έχουν αποτέλεσμα εκεί, θα έρθουν σε εμάς με πρόταση για τον ψηλέα.
Είπα να τσεκαρω μπας και πατήσατε κανένα pause στην κατάθλιψη αλλά δε βλέπω αλλαγή, μη μου δίνετε σημασία συνεχίστε.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
giovanni#10 (14-07-22), jonk (14-07-22), mankap (14-07-22), panahs7 (14-07-22)
Bookmarks