jonk (13-07-22)
jonk (13-07-22)
Βιάζεστε πολύ - έτσι κι αλλιώς, τέλη Οκτωβρίου θα αναλάβει ο καινούργιος...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (13-07-22)
Δεν έχει νόημα για μένα να φύγει στα μέσα της χρονιάς, το Μάιο το συζητάμε.
Ποιά μέσα της χρονιάς; 8 αγωνιστικές θα έχει παίξει και ο επόμενος θα έχει 1 μήνα προετοιμασία, στη μέση του φθινοπώρου...
Πολύ "βασική" ερώτηση για αυτά που μας έχεις συνηθίσει: Ρώτα καλύτερα αν θα απολυθεί ή θα βρεθεί κάποια άλλη ομάδα να του κάνει πρόταση να πάει...
Ούτε καν - εδώ δεν άφησε τον Λίνεν, που δεν ήταν και δικός του, στο τείχος των δακρύων...
(Καλά κατάλαβες - δεν θα αποκλειστεί σε αυτόν τον γύρο)
Για να είμαι δίκαιος, εγώ θα τον είχα απολύσει πολύ νωρίτερα, γιατί είναι κάλτσας στις κληρώσεις και πετυχαίνει λαχεία... Αν δεν είναι φαβορί στη διοργάνωση, θα αποδείξει μετά ότι θα έπρεπε να είναι. Μόνο η Λουντογκόρετς δεν πρόκοψε μετά από εμάς.
Φαγωθηκατε ολοι τοσο καιρο με τον Σκαρπα οτι αν ερθει Γεναρη θα εχει χασει μονο 8 αγωνιστικες...
Στο μεταξυ βγηκαν σημερα οι ημερομηνιες του πρωταθληματος (που σιγα μην ισχυσουν) και μεχρι τη διακοπη του Νοεμβριου για το Μουντιαλ, θα εχει παιχτει ολος ο πρωτος γυρος.
Συν 6 αγωνες προκριματικων στην Ευρωπη και 6 για τον ομιλο, σε οποια διοργανωση κι αν καταληξουμε.
σκαρπα λεγανε σημερα στην εκπομπη του διαμαντοπουλου οτι ειναι κλεισμενος και τον γεναρη θα ειναι εδω.Τι να πω...επρεπε να υπαρχει επισημη ανακοινωση απο την ομαδα εφοσον ο παιχτης ειναι κλεισμενος(για τον Ολυμπιακο).Εχει θεματακια η ομαδα στο επικοινωνιακο πολλα εδω και χρονια.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Και δεκάρι και εξτρέμ λένε οι αρδ ότι θα πάρουμε, ανεξάρτητα απ' το τι θα γίνει με Σκάρπα (εκτός αν έρθει τώρα). Ο Σταματέλος είπε ότι το εξτρέμ κατά πάσα πιθανότητα θα κλείσει αυτή τη βδομάδα. 2+1 (αριστερό μπακ) έχει ο 2ος γύρος μεταγραφών.
Δεν βλέπω κανένα κέρδος να τον ανακοινώσουν από τώρα, αν δεν υπάρχει έδαφος να πιέσουν την Παλμέιρας. Αντιθέτως, θα τον ξεσκίσουν αγωνιστικά τον παίκτη, όταν ξέρουν ότι έχει υπογράψει αλλού. Το πιθανότερο είναι να μην έχει υπογράψει καν συμβόλαιο, αλλά προσύμφωνο που θα ενεργοποιεί κάποιο συμβόλαιο μετά από όρους. Αν υπογράψει από τώρα και τραυματιστεί, μετά τι θα κάνει ο Ολυμπιακός;
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
αν ειχε υπογραψει θα το ελεγαν επισημα κ θα μας ετριβαν στη μαπα κ το συμβολαιο - προσυμφωνο οτι στο διαολο υπεγραψε , δεν το εκαναν , ολο το θεμα ειναι φλου κ απο τη στιγμη που δεν το διαψευδουν το κανουν χειροτερο
Bookmarks