Μπορεί να έρθει ο Κριστιάνο αν μπούμε CL. Δεν φαίνεται να τον θέλει κανείς άλλος. Τι, όχι;
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Τί να πούμε και στον Άρη;
Μας έδωσε παίκτη που μέχρι τώρα μπαίνει με το σπαθί του στην εντεκάδα και ακόμα κρατάω παίκτη που είναι χειρότερος από τους αντικαταστάτες του.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Θα φέρει Ζαμάνη...
(σ.σ.: Για τους πολύ παλιούς στο φόρουμ)
jonk (12-07-22)
Η Κούλα πέταξε εκτός ομάδας τον Γαλανόπουλο γιατί δεν τα βρίσκουν στο συμβόλαιο και τον Γενάρη θα μπορεί να κλείσει όπου θέλει. Γνωμούλα; 24 χρονών, Έλληνας και καλός χαφ. Αγκάθι το ότι οικογενειακώς είναι Κούλες, αλλά είναι η 2η φορά που γίνεται μανούρα με την ανανέωσή του και τώρα τον έστειλαν να προπονείται με τους κομμένους.
Ομάδα που παίζει με Μπουχαλακη δεν μπορεί να σνομπαρει Γαλανοπουλο γνώμη μου
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
giovanni#10 (12-07-22), jonk (12-07-22), Oberon (12-07-22), voskos_7 (12-07-22)
Τα ίδια του έκανε και στην προηγούμενη ανανέωση, τον είχε αφήσει εκτός προετοιμασίας γιατί δεν ανανέωνε με τους όρους της.
Ποδοσφαιρική γνώμη δεν έχει αξία αυτή τη στιγμή (αν πρέπει ντε και καλά να πω, λέω πως προτιμώ Σουρλή) τον άνθρωπο τον πετσόκοψε ο Νικολάου και είναι αμφίβολο αν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο και αν τελικά τα καταφέρει, σε τι κατάσταση θα είναι.
Από Έλληνες του πρωταθλήματος θα πήγαινα για Χριστόπουλο και Κούτσια, για Χατζηδιάκο από αυτούς του εξωτερικού.
panahs7 (12-07-22)
Πάντως να μην ξεχνάμε ότι χρειαζόμαστε και Έλληνες και παίκτες από τις ακαδημίες για τις ευρωπαϊκές λίστες. Ίσως είναι ο λόγος που ο Ανδρούτσος μας έχει κατσικωθεί τόσα χρόνια. Δεν είναι όλα άσπρο/μαύρο όταν φωνάζουμε.
Αυτά τα ονόματα (τα πρώτα 2) είναι στην βάση του πως χρειάζεσαι ΚΑΙ Έλληνες παίχτες, εκτός αν πας Ευρώπη με 17 παίχτες όλους και όλους. Ο Χατζηδιάκος, δεν είναι αυτής της κατηγορίας, μ' αρέσει εδώ και 2 χρόνια σαν παίχτης και θα τον ήθελα για αντικαταστάτη του Σισέ.
Γράψε μου εσύ τα σοβαρά ονόματα Ελλήνων, φτασμένων ή μη, για τον Ολυμπιακό που ονειρεύεσαι.
Πάει στον ΠΑΣ ο Μπαγκαλιάνης, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν είναι πώληση ή δανεισμός.
giovanni#10 (12-07-22), jonk (12-07-22)
Λογικά θέλαμε να ξεφορτωθούμε και συλλαβές...
drizzt (12-07-22), giovanni#10 (12-07-22), john syggel (12-07-22), mankap (12-07-22)
νομιζω οτι ο βαγγελας επηρεαστηκε απο τον παισιο που επαιζε στο καναλι του
Ξυπνήστε λίγο εκεί στην ΠΑΕ.
![]()
FanisJK7 (12-07-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (12-07-22), john syggel (12-07-22)
Bookmarks