αν τον ιανουαριο εξακολουθουμε να παιζουμε τσου λου θα ερθει για εξι μηνες σε μας και μετα στη νοτιγχαμ αυτο δηλωσε ο ατζεντης του
Η Nottingam post λέει ότι πήραν τον Σκάρπα από τον Γενάρη αλλά επικαλείται το βραζιλιάνικο δημοσιευμα
αν τον ιανουαριο εξακολουθουμε να παιζουμε τσου λου θα ερθει για εξι μηνες σε μας και μετα στη νοτιγχαμ αυτο δηλωσε ο ατζεντης του
Nottinghampost.com
Το πώς θα πάρει άδεια εργασίας για να παίξει στην Αγγλία, είναι κάτι που ακόμα δεν σας το είπαν ούτε οι Βραζιλιάνοι, ούτε φυσικά έχετε χρόνο να το σκεφτείτε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (10-07-22)
ο vangelis γαμησε το βαγγελα , αυτα δεν γινονται ουτε σε επιθεωρηση του σεφερλη
Η Αγγλία δεν είναι στην Ευρωπαϊκή ένωση - είναι όλοι ξένοι.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Θες να μου πεις που λέει ότι αυτά είναι δήλωση του ατζέντη του όπως είπες και όχι του αρδ;There is, however, the following agreement: if Olympiacos remains in the Champions League until the beginning of next year (it is in the pre-group knockout stages), Scarpa has the possibility of choosing to play in Greece for six months to play in the tournament. The contract signed, however, was with Notttingham Forest.
Θα ήθελα να απαντάς όμως κιόλας σ' αυτό που ρωτάω, αντί να ειρωνεύεσαι μόνο. Είπες ότι έκανε δήλωση ο ατζέντης του για κάτι, αυτό έχει άλλη βαρύτητα απ' το να το γράψει ένας αρδ. Συνεπώς δεν ισχύει, να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους. Και ξαναλέω το θέμα δεν παίζει πουθενά αλλού πέρα απ' το sportfm προς το παρόν, οπότε ακόμα και οι αρδ προσπαθούν να μάθουν τι ισχύει πραγματικά. Εσείς τα ξέρετε όλα όμως ήδη.
Όλη η σκόνη σηκώθηκε από έναν συγκεκριμένο μαλάκα Βραζιλιάνο αρδ. Κι απ' ότι φαίνεται, μάλλον έχει μπλέξει την βούρτσα με την πούτσα και τον αναπαράγουν όλοι πλέον. Μου προκαλεί ευχάριστη έκπληξη που οι δικοί μας εδώ κρατάνε σοβαρή στάση, μέχρι να μάθουμε σίγουρα τι έχει συμβεί. Παρ' όλα αυτά ο γαύρος δεν μασάει, το παίζει και μόνος του το παιχνίδι ακάθεκτος.
Bookmarks