john syggel (10-07-22)
Καλά η εταιρεία που τον εκπροσωπεί λέγεται FFP;;;
Πάντως "Voltando" σημαίνει "επιστρέφω", άρα ήταν ήδη εδώ; Το story δεν το βρίσκω στην πηγή του.
john syggel (10-07-22)
Αφορούσε Έλληνα συνεργάτη μανατζερικού γραφείου που έχει κάνει δουλειές με τον Ολυμπιακό, το διόρθωσαν γράφοντας '' i go back home'' βγάζωντας έξω και το ταγκ του Σκάρπα.
Είναι περίεργες οι δουλειές με ΛΑ αλλά λογικά έχει κλείσει, μένει να φανεί για πότε.
panahs7 (10-07-22)
να ξεκαθαρισω κατι και τελος οποιος ζηταει και περιμενει μεταγραφες απο τον βαγγελα 20 μιριων για τον ολυμπιακο χρηζει ιατροφαρμακευτικης περιθαλψης
και εσυ δεν καταλαβες τι λεω θα στο κανω πενηνταρακια , ο λοου επαιζε σε αυτους δανεικος δεν θεωρήθηκε αξιοπιστη λυση για να αποκτηθει , γιατι να θεωρηθεί αξιοπιστη λυση για τον ολυμπιακο?
τα παηγαινελα τα θεωρω φυσιολογικα , οπως και το να δινει 20 μιρια και βαλε για μεταγραφες στην premier
Επειδή ανήκε σε άλλη ομάδα, η οποία θα τον δώσει δύσκολα σε θεωρητικά ισοδύναμο σύλλογο και επειδή είναι και Άγγλος θα ζητήσει πολύ περισσότερα.
Στο κάτω - κάτω, ο αριστερός μπακ του κάποτε νταμπλούχου Ελλάδας άντεξε στη βασική εντεκάδα μίας ομάδας - ασανσέρ ένα εξάμηνο και αυτό όσο ήταν στη δεύτερη κατηγορία, γιατί όταν ανέβηκε η ομάδα στην πρώτη κατηγορία, δεν ξέρω αν είδε παραπάνω από 10 αγώνες της ομάδας του από το γήπεδο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
o ονιεκουρου τον μπουλο
χαχα αν το κανει αυτο ο Βαγγελας θα τον παραδεχτο. Θεουλης
Η γκλόμπο είναι εξαιρετικά αξιόπιστη πηγή για τη Βραζιλία, αλλά οι πληροφορίες απο την Αγγλία λενε οτι το συμβόλαιο που υπογράφουν ο Σκάρπα με τους ατζεντηδες στη φωτο είναι με τον Ολυμπιακό.
Το ότι δεν θεωρήθηκε αξιόπιστη λύση είναι καθαρά δική σου αντίληψη. Με δεκαπλάσιο πορτοφόλι θα κοιτάξει προφανώς καλύτερους και ακριβότερους παίκτες. Είναι το ίδιο σαν να λες ότι αφού δεν κάνει ο Χ παίκτης στην Τσέλσι, γιατί να κάνει για Ολυμπιακό (σαν μπάτζετ, όχι σαν brand)
Αν το πάρουμε με βάση την λογική, δεν αφήνει πιθανότητες να ισχύει για Νότιγχαμ. Οι 2 ομάδες έχουν ίδιο ιδιοκτήτη, συνεπώς γνωρίζουν τις κινήσεις που γίνονται, δεν είναι μια random ομάδα που μπήκε σφήνα. Οπότε δεν θα άφηναν και το θέμα να συντηρείται γύρω απ' τον Ολυμπιακό (αν και τίποτα δεν θα μου έκανε εντύπωση, όλα τα έχουμε δει).
Υπεγραψε λεει ο Σκραπας στη Νοτιγχαμ για Γεναρη αλλά θα παιξει λεει στον Ολυμπιακο απο Γεναρη...
Πώς γινεται τωρα αυτο, μονο ο Μαρινακης και οι μανατζερ θα το ξερουν.
jonk (10-07-22)
Το βραζιλιάνικο άρθρο πάντως λέει οτι θα είναι παικτης της Φορεστ αλλά υπάρχει ρήτρα που του δίνει τη δυνατότητα να παίξει στον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν εφόσον παίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν καταλαβαίνω τι εννοεί επόμενη σεζόν αλλά μάλλον σημαίνει απο το καλοκαίρι του 23.
jonk (10-07-22)
Παντως στο τουιτερ πέφτει κράξιμο στον χοντρό
Να ρθει παίχτης εδώ για λιγο για να παει μετά Νότιγχαμ ειναι μέγιστη ξεφτίλα ….
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
jonk (10-07-22)
Αν παρατήρησα σωστά οι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού που βγήκαν και μίλησαν για το θέμα , είπαν "ο παίκτης θα παίξει στον Ολυμπιακό" δεν είπαν θα γίνει παίκτης ή θα πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό.
Δανεικός? Δεν ξέρω και αν γίνεται.
Εννοειται θα πέσει κράξιμο. Ο τύπος μας κοροϊδεύει στα μούτρα. Μόνο οι οπαδοί χαιρονται
jonk (10-07-22)
Το θεματάκι πάντως ενώ έχει σκάσει εδώ και ώρα, δεν παίζει ΠΟΥΘΕΝΑ στα μεγάλα sites, πέρα απ' του Αλαφούζου που έτρεξαν μη χάσουν το αποκλειστικό. Πιο "άντε γαμήσου εσύ κι ο γρύλος σου" φάση δεν υπάρχει απ' τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Σίγουρα γαύρος ήταν αυτός που έβγαλε το ανέκδοτο.
Faithful (10-07-22)
οπως λενε και οι φιλοι μου εδω μεσα ιδιο μεγεθος ειναι η νοτιγχαμ κ ιδιο ο ολυμπιακος ? το ξαναλεω το νταλαβερι με την νοτιγχαμ μονο κακο θα κανει στην ομαδα
Bookmarks