Σελίδα 67 από 259 ΠρώτηΠρώτη ... 1727374757636465666768697071778797107117167 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.321 έως 1.340 από 5172

Θέμα: Mεταγραφές ποδοσφαίρου 2022-2023

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.451 φορές σε 19.055 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Mεταγραφές ποδοσφαίρου 2022-2023

Επίσης υπάρχει και ο αστικός μύθος ότι οι ομάδες που ανεβαίνουν θέλουν καμία 15 παίκτες από χέρι για να δούνε αν μπορούν να μείνουν στην κατηγορία...
    Αλλά μη σας χαλάμε το στόρι...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Το avatar του χρήστη jonk

Thanks
    7.732
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.399 φορές σε 3.359 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee Εμφάνιση μηνυμάτων
    περιμένω ανάλυση

αν και κάποια πράγματα βασικά πιστεύω ότι θα τα ήξερες όπως:
    -το να βουτήξεις λεφτά από μια εταιρεία και να τα πας σε μια άλλη είναι οικονομικό έγκλημα και πας μέσα
    -το να βουτήξεις χρήματα από μια εταιρεία και να τα πας σε μια άλλη με διάφορους σταθμούς και τρικ πάλι μπλέκεις με το νόμο αν σε πάρουν χαμπάρι οι μέτοχοι/οι έχοντες συμφέρον
    -το να πας να επενδύσεις σε μια ομάδα τύπου Αρη Πετραλώνων με τρελά εκ. για κάθε μεταγραφή που δεν μπορεί να την υποστηρίξει σημαίνει ότι είτε έχεις πολλά λεφτά για πέταμα (πιθανώς κάτι ύποπτο), είτε δεν ξέρεις τι κάνεις κλπ και δεν μιλάω καν για ffp
    -Πρέμιερ λιγκ έσοδα =6,1δις εγγυημένα, Champions League έσοδα = 2,7δις χωρίς να είναι εγγυημένα και χωρίς να είναι με τον ίδιο τρόπο το κόψιμο της πίτας (4η βαθμίδα Αγγλίας 0,102, Πρώτη Ελλάδας 0,118 )

οπότε τι να υποθέσω για σένα και το κίνητρο που έχεις:
    -είτε ότι δεν ξέρεις βασικά πράγματα για την οικονομική επιστήμη/ζωή
    -είτε είσαι μπαοκ, αεκ, παο και σε συμφέρει να πέσει στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός ή έστω να γίνει αναταραχή για να μειωθεί η διαφορά
    -είτε εξάγεις προσωπικά προβλήματα και ταυτίζεσαι με την ομάδα
    ποιο άλλο μπορεί να είναι το κίνητρο?
    ακου αδερφε το τι ομαδα ειμαι ειναι προφανες για να ειμαι εδω 15 χρονια , συνεπως δεν θα σχολιασω το επιχειρημα σου
    ειπα εγω για μεταφορα -ξεπλυμα χρήματος ? χεστηκα για τα κερδη της πρεμιερσιπ , απλα δεν ασχολουμε .
    σχολιαζω την ελλειψη πλανου που υπαρχει στον γαβρο και οτι παει να την βγαλει με τριτοτεταρτοκλασατα παικτακια που και αυτα δεν μπορει να παρει βλ λοου
    το κινητρο μου ειναι να παει καλα η ομαδα και μαντεψε , στα αρχιδια μου ο εκαστοτε προεδρος της μονο ολυμπακος υπαρχει για μενα. ολοι οι προεδροι -δεν εχω προλαβει τον γουλανδρη ) εφαγαν απο τις σαρκες της ομαδας .

ειλικρινα δεν μπορω να σας καταλαβω , επειδη δεν ειμαι φαν του βαγγελα η του σωκου πιο παλια , ειμαι μπαουκ , αεκ η λαγος? τρωτε το σανο της διοικησης αλλα μην απαιτειται να το φαμε ολοι

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Oberon (09-07-22)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Ignore User

Καλά τα λες - μη μπλέκεις τότε άλλες δουλειές του προέδρου εδώ.

5. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

john syggel (09-07-22), pirateeeeeee (09-07-22)

Thanks
    7.732
    Ignore User

παμε κ στο θεμα της ανεργιας που εθεσες
    το 10 με 12 εγιναν πολλες απολυσεις καθετες (τις βαφτιζαν εθελουσιες) δλδ εκοβαν τα ταβανια (υψηλους μισθους ) , οι κρατικοδιαιτες εταιρειες δεν ειχαν τι να μασησουν και οι ιδιωτικες το ειχαν γυρισει στην παροχη αφου δεν πουλαγαν , η δεν απορροφουσε η αγορα την παραγωγη τους αυτο ειχε σαν αποτελεσμα ολοκληρες γενιες ικανων στελεχων να φυγουν εξωτερικο , αυτο εριξε το επιπεδο παντου.
    οι λιγοστες θεσεις στην ελλαδα καλυπτοντουσαν απο συγγενεις και φιλους , εννοιτε οτι σαν οργανισμος αν εχεις στελεχη που βγηκαν απο τα σπλαχνα σου ειναι απιστευτα καλυτερο παραγωγικα απο τους συγγενεις , κολητους η τα μαλακιστηρια με τα mba που εγινε μοδα . συνεπως το θεμα της ανεργειας δεν ειναι οτι εγω θεωρω οτι οι μεταγραφες του βαγγελα ειναι του κωλου , αλλα η οικογενειοκρατια , η ελλειψη diverisity , οι κολητοι και η ευρυτερη οικονομικη κατασταση που επιταγχυνει την πτωση σε μια εταιρεια με κακο μανατζμεντ και το τρεντ παιρνω πιτσιρικια με 3 και 60 , στα αρχιδια μου το επιπεδο της παροχης που προσφερω αφουν δεν πουλαω οσο θελω και αναγκαζομαι να κατεβαζω τιμες .

Thanks
    7.732
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά τα λες - μη μπλέκεις τότε άλλες δουλειές του προέδρου εδώ.
    συγγνωμη ξεχασα οτι ειναι ταμπου να τα χωνεις στον βαγγελα , απαιτω υποδιεγματικη τιμωρια

.

Thanks
    2.967
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 394 φορές σε 285 μηνύματα
    Ignore User

Σ' ακούεει ο Αχμέτοφ και γελάει φίλε. Και ο πρόεδρας της Πόρτο, και της Μπενφίκα, εκτός αν δεν έχουμε τέτοιους λεφτάδες στην Ελλάδα. Εχουμε, γκαβλιάρηδες σαν τον Κόκκαλη τα πρώτα χρόνια δεν έχουμε
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee Εμφάνιση μηνυμάτων
    είναι δυνατόν εν έτη 2022 να λέγονται τέτοια πράγματα?
    και μετά (και) αναριωτόμιαστε γιατί είμαστε τα γκαρσόνια των ευρωπαίων, γιατί υπάρχει τέτοια φτώχια και ανεργία

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.685
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.610 φορές σε 8.168 μηνύματα
    Ignore User

παντως για αριστερα δεν ειμαι σιγουρος οτι θα παρουμε κατι.Ο ρεαμπτσιουκ εκανε ψιλοκαλη χρονια και εχει και αβιλα που παιζει και στις δυο πλευρες καθως και τον μικρο που ελεγαν στην προετοιμασια οτι τον ψιλοεβλεπαν σαν βασικο.
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Το avatar του χρήστη john syggel

Thanks
    3.279
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.816 φορές σε 1.081 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Oberon Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σ' ακούεει ο Αχμέτοφ και γελάει φίλε. Και ο πρόεδρας της Πόρτο, και της Μπενφίκα, εκτός αν δεν έχουμε τέτοιους λεφτάδες στην Ελλάδα. Εχουμε, γκαβλιάρηδες σαν τον Κόκκαλη τα πρώτα χρόνια δεν έχουμε
    Μας συγκρινεις με Πορτο και Μπενφικα;Ομαδες που εχουν 3-4 ευρωπαικα συνολο;Αυτοι ειμαστε οι Ελληνες ποδοσφαιρικα,νομιζουμε οτι ειμαστε καλυτεροι απο τους αλλους και γι αυτο τρωμε συνεχως σφαλιαρες.

11. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον john syggel για αυτό το μήνυμα:

jorge96 (09-07-22), pirateeeeeee (10-07-22)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.289
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.508 φορές σε 20.759 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> Εμφάνιση μηνυμάτων
    παντως για αριστερα δεν ειμαι σιγουρος οτι θα παρουμε κατι.Ο ρεαμπτσιουκ εκανε ψιλοκαλη χρονια και εχει και αβιλα που παιζει και στις δυο πλευρες καθως και τον μικρο που ελεγαν στην προετοιμασια οτι τον ψιλοεβλεπαν σαν βασικο.
    Θα πάρουμε σίγουρα, όπως και εξτρέμ.

Thanks
    7.732
    Ignore User

Ο Κροάτης είναι παιχτούρα πάντως

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Εξτρεμ δε βλέπουμε, αντί φορτουνη δε βλέπουμε...

Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Oberon (10-07-22)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από jonk Εμφάνιση μηνυμάτων
    συγγνωμη ξεχασα οτι ειναι ταμπου να τα χωνεις στον βαγγελα , απαιτω υποδιεγματικη τιμωρια
    Με τα σωστά επιχειρήματα, αν σου είναι εύκολο, γιατί δυσκολεύεις και εμάς που του κάνουμε για αυτά που γίνονται στην ομάδα και μόνο.
    Το πρόβλημα με το μπάτζετ, να το λύσεις με την ΟΥΕΦΑ - όσο υπάρχουν αυτοί και δεν είμαστε Αγγλία, Γαλλία και Ισπανία, εκτός από πρόστιμα, θα έχουμε και αποκλεισμούς στην Ευρώπη.
    Από εκεί και κάτω, δεν υπάρχει κάτι να παραθέσεις και να βάλεις για παράδειγμα τι γίνεται στην Αγγλία.
    Όσο για άλλους λένε τί κάνουν οι Πορτογαλικές και οι Ολλανδικές ομάδες, να τους υπενθυμίσω και τί παίκτες έχουν ως γηγενείς να εμπορευτούν αφήνοντας και απ' έξω για τους Πορτογάλους ότι οι αντίστοιχοι δικοί τους Οκκάδες, ή Κωστήδες, παίζουν σταθερά σε μουντιάλ και στις υποψηφιότητες της χρυσής μπάλας κάθε χρονιάς...
    Βάλε στον Μασούρα και τον Μπουχαλάκη ταχύτητες τώρα, για να μοιάζουν με κανονικοί παίκτες έξω - οι Πορτογάλοι αυτά τα έχουν από 20 χρονών...

Thanks
    7.732
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με τα σωστά επιχειρήματα, αν σου είναι εύκολο, γιατί δυσκολεύεις και εμάς που του κάνουμε για αυτά που γίνονται στην ομάδα και μόνο.
    Το πρόβλημα με το μπάτζετ, να το λύσεις με την ΟΥΕΦΑ - όσο υπάρχουν αυτοί και δεν είμαστε Αγγλία, Γαλλία και Ισπανία, εκτός από πρόστιμα, θα έχουμε και αποκλεισμούς στην Ευρώπη.
    Από εκεί και κάτω, δεν υπάρχει κάτι να παραθέσεις και να βάλεις για παράδειγμα τι γίνεται στην Αγγλία.
    Όσο για άλλους λένε τί κάνουν οι Πορτογαλικές και οι Ολλανδικές ομάδες, να τους υπενθυμίσω και τί παίκτες έχουν ως γηγενείς να εμπορευτούν αφήνοντας και απ' έξω για τους Πορτογάλους ότι οι αντίστοιχοι δικοί τους Οκκάδες, ή Κωστήδες, παίζουν σταθερά σε μουντιάλ και στις υποψηφιότητες της χρυσής μπάλας κάθε χρονιάς...
    Βάλε στον Μασούρα και τον Μπουχαλάκη ταχύτητες τώρα, για να μοιάζουν με κανονικοί παίκτες έξω - οι Πορτογάλοι αυτά τα έχουν από 20 χρονών...
    οπως εχω πει παρα πολλες φορες η νοτιγχαμ και οι μεταγραφες της ειναι γραμμενες εκει που επισης εχω πει παρα πολλες φορες , αυτο που τονισα και ειναι fact ειναι οτι παικτες που παιξαν σε αυτους δανεικοι δεν θεωρωθηκαν καλοι να αποκτηθουν απο αυτους θεωρηθηκαν καλοι για τον γαβρο και καποιοιυς δεν τους πηραμε λογω οτι δεν πληρωναν , στο fact τι επιχειρημα να εχω , απλα εχει συμβει

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Ignore User

Φαντάσου τί έπρεπε να λένε όταν βλέπανε Μπουχαλάκη, Αμπτούν, Τζιμπούρ, Ανσαριφάρντ και Μπονγκ, Καφού και Γκερέρο να τους έρχονται και να βγαίνουν και 12οι...

Εμείς έχουμε αισθητά λιγότερους από εκεί και να αφήσω παρακαταθήκη για αργότερα ότι ο Ζινκερνάγκελ δεν αποκτήθηκε από τη Νόττιγχαμ.
    Μέχρι τώρα, μόνο Σίλβα και Καρβάλιο φέραμε από εκεί - όλοι οι υπόλοιποι που εξετάστηκαν, αν εξετάστηκαν δεν είχαν κανέναν λόγο, οικονομικό ή αγωνιστικό, να έρθουν εδώ.

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.176
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.113 φορές σε 2.589 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από jonk Εμφάνιση μηνυμάτων
    σχολιαζω την ελλειψη πλανου που υπαρχει στον γαβρο και οτι παει να την βγαλει με τριτοτεταρτοκλασατα παικτακια που και αυτα δεν μπορει να παρει βλ λοου
    το κινητρο μου ειναι να παει καλα η ομαδα και μαντεψε , στα αρχιδια μου ο εκαστοτε προεδρος της μονο ολυμπακος υπαρχει για μενα. ολοι οι προεδροι -δεν εχω προλαβει τον γουλανδρη ) εφαγαν απο τις σαρκες της ομαδας .
    μα αυτό που λες και εσύ δεν είναι έλλειψη πλάνου?
    δηλαδή πως ο Ολυμπιακός θα δώσει μόνο για μια μεταγραφή 20 εκ -που λες παραπάνω- όταν το τηλεοπτικό συμβόλαιο που παίρνει είναι 18 εκ (και κάνε και τις αναλογίες και για τα υπόλοιπα έσοδα).
    Δηλαδή τα υπόλοιπα έξοδα πως θα πληρωθούν? Επίσης οι παίχτες πως θα πληρωθούν τον μισθό τους, οι υπάλληλοι, τα αεροδρόμια. Τα πριν και τα μετά κάθε αγώνα που είναι πολύ σημαντικά, τα γήπεδα κλπ.
    Και δεν εξετάζω καν την περίπτωση αν θα σου βγει και αυτή η μεταγραφή ή αν θέλει ο παίχτης να έρθει

Ανεβαίνουν τα εισιτήρια γκρινιάζετε, ανεβαίνει η συνδρομή στην τηλεόραση γκρινιάζετε κλπ Πως μπορεί μια επιχείρηση να στηρίξει μεταγραφές και μισθούς εκατομμυρίων.
    Δηλαδή τι πιο καλύτερο παράδειγμα από το ορθόδοξο πασοκ που έχει μεγαλώσει αυτήν την χώρα και έχει γαμήσει τόσες γενιές τα τελευταία 12 χρόνια

Εμείς είμαστε 4η κατηγορία Αγγλίας. Η Νότιγχαμ ήταν 2 κατηγορίες παραπάνω από εμας πέρυσι. Πόσο πιθανό είναι να ανταγωνιστεί σήμερα ο Άρης Αβάτου τον Ολυμπιακό σε μεταγραφές, σε πρωτάθλημα κλπ.

το ότι κάποιοι μιλάνε για τακτικές "καρτέλ μεντεγίν-Ατλέτικο Νατιοναλ" και "καρτέλ κάλι-Αμερικα ντε Κάλι" και τα συναφή μόνο εκ του πονηρού τα εκλαμβάνω που αποδεδειγμένα βρίσκονται εκτός Ολυμπιακού για να μην πω κάτι χειρότερο
    Olympiacos is the most successful Greek football club.
    the only club from Greece to have won a major European cup.
    the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.

20. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον pirateeeeeee για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (10-07-22), john syggel (10-07-22)

.

Thanks
    47
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 674 φορές σε 456 μηνύματα
    Ignore User

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

ενθαρυντικο αυτο το ποσταρισμα στο ινσταγκραμ

Αυτος ο Καμπραλ τον γνωριζει κανεις? Απο αριθμους (συμμετοχες, γκολ, ασιστ) δεν λεει και πολλα παντως. Δεν ηταν και πολυ ενεργος περσι. Τπτ καλυτερο δεν υπαρχει?

Το avatar του χρήστη thelastbaron

Thanks
    1.183
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.992 φορές σε 2.334 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από london7 Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτος ο Καμπραλ τον γνωριζει κανεις? Απο αριθμους (συμμετοχες, γκολ, ασιστ) δεν λεει και πολλα παντως. Δεν ηταν και πολυ ενεργος περσι. Τπτ καλυτερο δεν υπαρχει?
    Ηταν τραυματίας για ενα διάστημα πέρσι όταν πήγε δανεικός στη Λάτσιο. Νομίζω οτι η Σπόρτινγκ τον χρησιμοποιούσε ως τον 12ο παίκτη της, που ερχόταν απο τον πάγκο για δώσει λύσεις όταν χρειαζόταν.

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Αερικό7 (10-07-22)

Το avatar του χρήστη giovanni#10

Περιοχή
    Πειραιάς
    Thanks
    10.624
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.246 φορές σε 5.496 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από thelastbaron Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομίζω οτι η Σπόρτινγκ τον χρησιμοποιούσε ως τον 12ο παίκτη της, που ερχόταν απο τον πάγκο για δώσει λύσεις όταν χρειαζόταν.
    Hταν, δηλαδη, ο Χασαν τους;;;

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.289
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.508 φορές σε 20.759 μηνύματα
    Ignore User

Έρχεται ο Σκάρπας απ' ότι φαίνεται. Ελπίζω να μην είναι απλά για υπογραφές για τον Γενάρη. Μη τον αφήσετε να φύγει.

Το avatar του χρήστη chainsaw

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.886
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.722 φορές σε 7.206 μηνύματα
    Ignore User

Αντε να δούμε. Μακάρι!
    Λογικά για να παλεύουν τόσο πολύ την υπόθεση, θα υπάρχουν καλές πιθανοτητες

Σελίδα 67 από 259 ΠρώτηΠρώτη ... 1727374757636465666768697071778797107117167 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές