giovanni#10 (08-07-22), jonk (08-07-22), Oberon (08-07-22)
Που είναι οι μεταγραφές οεο;
Δεν ακούγεται τπτ.
Σύμφωνα με τους αρδ είμαστε συγκεντρωμένοι για τα παιχνίδια με τους Ισραηλινούς που είναι σε 2 εβδομάδες όποτε κ παίκτης να έρθει Δεν θα παίξει. Όποτε γιατί να φέρουμε;
Άρα αν περάσουμε τους Ισραηλινούς θα έχουμε πάλι παιχνίδι σε 2 εβδομάδες όποτε θα είμαστε συγκεντρωμένοι εκεί πλεον. Άρα με την λογική τους καλό Σεπτέμβρη
Με την περσινή ομάδα λοιπόν στα πρώτα επίσημα και ο Θεός βοηθός. Όπως είπα δυστυχώς το υλικό της περσινής ομάδας είναι μέχρι για conference.
giovanni#10 (08-07-22), jonk (08-07-22), Oberon (08-07-22)
Πιστεύω το μπακ θα είναι έτοιμος για τον επόμενο γύρο, για τον εξτρέμ δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Μετά υπάρχει ο Σκάρπα που (αν έχουμε υπογράψει μαζί του) ίσως έρθει τώρα αν η Παλμέιρας βρει αντικαταστάτη, η μεταγραφική περίοδος στη Βραζιλία ανοίγει στις 18/7
Αυτές βλέπω να είναι οι κινήσεις, που δεν επηρεάζονται από τυχόν αποχωρήσεις, μέχρι τον Αύγουστο.
Λεει ο Παναης οτι δε γινεται να περιμενουμε απο μια μεταγραφη καθε μερα... Στο μεταξυ, εχουμε δυο βδομαδες να κανουμε μεταγραφη
Και Παρασκευουλα σημερα, ολοι Μυκονο, απο Δευτερα παλι θα κανουμε μεταγραφαρες τη μια πισω απ' την αλλη.
panahs7 (08-07-22)
Πού είνι το μεταγραφοχάρτι σου; Το μεταγραφοχάρτι σου πού είναι;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
panahs7 (08-07-22)
Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί υπάρχει τόση έννοια να πάρουμε εξτρεμ. Ο Μασουρας δε βγαίνει από την ενδεκάδα, ο Ζιγκερναγκελ είναι υποτιθεται παικταράς που θα έχει σίγουρα πολλά λεπτά συμμετοχής και υπάρχει και ο Αμπουμπακαρ που θα παίζει ως ψευτοεξτρεμ-δευτερος επιθετικός.
Τέτοιες εξυπνάδες γράφεις και θα πάρει άλλα τρία δεκάρια...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (08-07-22), john syggel (08-07-22)
Γιόμ'σε δεξά μπακ το ποτάμ'!
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εξτρέμ θέλουμε γιατί μας λείπει η ποιότητα στις πτέρυγες, στο ένας με έναν, στο σκοράρισμα, στις ασίστ κοκ.
Θα έρθει ο Σκάρπα ή κάποιος άλλος επιτελικός χαφ, εξάρι έχουμε Εμβιλά για την τεχνική και Κανέ για τα υπόλοιπακαι περιμένουμε έναν εκ των Μαντί (ιδίως αυτόν) -Αγκιμπού να ανεβάσουν απόδοση ώστε να μην φαίνεται ο Εμβιλά ως ο μόνος υπαίτιος. Σέντερ μπακ είμαστε καλά όπως είμαστε, ο Μπαγκαλιάνης λογικά θα περάσει τον Μπα στην ιεραρχία. Βέβαια το ιδανικό θα ήταν να φύγει ως δανεικός ο Μπα, ώστε να πάρει παιχνίδια μπας και συμμορφωθεί λίγο, και να βρούμε αντικαταστάτη. Δεν είναι όμως αυτό που επείγη αυτή τη στιγμή.
Ενταξει, μη σου τη χαλασω, ολα καλα. Παμε ολοταχως για Χαιφα με το εκτρωμα που βλεπαμε εναν χρονο. Συν εναν ακομα ξαδερφο Καμαρα.
Oberon (08-07-22)
john syggel (08-07-22), jonk (08-07-22)
Ελπιζω οτι οι περσινοι παικτες θα εχουν ξεκουραστει φετος κι οτι ο κοουτς προσπαθει να βαλει νεες ιδεες επιθετικα στο περσινο μαυρο χάλι.Δεν μπορει να επιμενει στα ιδια,δεν ειναι βλακας(μαλλον).Υπο αυτες τις 2 συνθηκες,μπορει ισως πιθανον και να εμφανιστουμε καλυτεροι.Τα φιλικα δεν ειναι ποτε σοβαρη ενδειξη.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (08-07-22)
Απλα μου αρεσε το "μην περιμενετε καθε μερα απο μια μεταγραφη" ενω εχουμε να δουμε μεταγραφη 15 μερες. Μεχρι τη Μακαμπι δε θα γινει τιποτα. Αρα θα εχουν χαθει καμια 25αρια μερες που, οσο κι αν προσπαθουν, μια τρυπα στο νερο θα εχουν κανει. Η περσινη αηδια θα παιξει με Χαιφα και στον επομενο προκριματικο, για οποια διοργανωση κι αν ειναι, ισως προλαβουμε να δουμε κανενα νεο παικτη ακομα.
Τις μεγαλες αλλαγες στο ροστερ, αν γινουν τελικα, λογικα θα τις δουμε γυρω στο Νοεμβριο και μετα απο Γεναρη παλι.
Πάντως έχω μεγάλη αγωνία για το πως θα είναι διαμορφωμένο το ροστερ τον Σεπτέμβριο και τον ρόλο κάθε ποδοσφαιριστή.
Για την ώρα ένα μπέρδεμα βλέπω,πήραμε τον Ζινκερναγκελ για 10 είχαμε τον Καρβαλιο κρατήσαμε τον Βαλμπουενά και θέλουμε τον Σκαρπα. Έχουμε και Καμαρα εννιαροδεκαρο ξέχασα.
Για τα άκρα μπορεί ο Ζινκερναγκελ μπορεί ο Σκαρπα έχουμε τον Μασουρα θέλουμε και έναν παικταρά που μας λένε οι αρδ.
Εντωμεταξύ σιγα μην παίζουμε στα μεγάλα ματς με δεκάρι,χαφ τρεχαντηρια θα βάζει, τι διάολο θα τους κάνουμε όλους αυτούς.
Επίσης θέλει λέει ο Μαρτινς ιδανικά ένα ροστερ 23+ 4 τέρματα,μέσα σ αυτούς μετράμε και Βαλμπουενά και Αβρααμ;
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Bookmarks