panahs7 (05-07-22)
panahs7 (05-07-22)
redbaron (07-07-22)
και φετος βλεπουμε μια απο τα ιδια , παροτι οι ιδιοι της διοίκησης ελεγαν, οτι θα τα αλλαξουν ολα , εκτος αν μιλαγαν για το μοντεστο την σουλουκου και τον φορτουνη ,δεν αρχιζω το κραξιμο ακομα ισως γιατι ελπιζω ακομα οτι μπορει η ομαδα να ξαναβρει τον εαυτο της και να προχωρησει στους ομιλους . η ξαφνικη στροφη σε παιχτες της τσαμπιονσιπ μου θυμιζει τις εποχες που ο μικρος γιος θεοδωριδη διαλεγε παιχτες απο το fm
Έναν πήρε και αυτόν τον είχαμε δει σαν αντίπαλο, αλλιώς και ειδικά αν δεν είχε μείνει μόνο ο Χρυσικόπουλος να κάνει κουμάντο, κάνοντας περικοπές μέχρι και στα καθαριστικά του προπονητικού, σιγά μην τον άκουγαν για να τον φέρουν δανεικό χωρίς οψιόν...
Από ότι μπορεί να κατάλαβες επειδή βλέπω εσένα να μη πατάς γκάζι και κυρίως επειδή βλέπουμε ακριβώς το ίδιο έργο, εγώ δεν θα περιμένω.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (06-07-22)
Πάει για το μπαμ ο Άρης με Θίο Γουόλκοτ.![]()
Και πρωτοσέλιδο Metrosport:
Με τα λεφτά από τον Θείο
ΓΟΥΟΛΚΟΤ
Και στο Pressaris: Θίο δώρο...
Εξτρεμ 25 εκατ. στον Ολυμπιακό - 11 γκολ, 4 ασίστ πέρσι - Θα γκρεμίσει τον Καραϊσκάκη ο Μαρινάκης!
Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού φαίνεται ότι θέλει να κάνει μια πολύ εντυπωσιακή κίνηση και στη λίστα τού συλλόγου βρίσκεται ο Βίτκορ Τσικάνκοφ, 24χρονος εξτρέμ της Ντιναμό Κιέβου με αξία στα 25 εκατ. ευρώ - Προφανώς οι Πειραιώτες θα επιδιώξουν τον δανεισμό του!
ποσο γλειφτες ειναι οι καργιοληδες , λες και ολοι μασανε σανο , στα @@ μου ποσο κανει , θα ερθει? με τι ρητρα ? αυτα μετρανε
Ο καθένας γράφει την άποψή του και , είτε την εκλαμβάνουμε ως σκληρή κριτική ή ως αποθεωτική αγιογραφία, αυτή η άποψη δεν εξαιρείται από τον αντίλογο.
Αυτά που έγραψα είναι απάντηση σε σχόλιο που μεταξύ άλλων συγκρίνει Θρύλο με την Νότιγχαμ, λέει πως και ένα τίμιο και λαΐκο παιδί μπορεί να τρέξει τον Ολυμπιακό και να τον έχει στην κατάσταση που είναι τώρα, αποκαλύπτει πως κάνουν ουρά οι πολυεθνικές για να αγοράσουν τον Θρύλο και να επενδύσουν εκ.$ στο Ελληνκό πρωτάθλημα αλλά ο Βαγγέλας (που αγόρασε τον Ολυμπιακό σε χάλια κατάσταση και σε μία περίοδο που η Ελλάδα ήταν γονατισμένη) ζητάει πολλά για το πορτοφόλι των πολυεθνικών και πετάει και μία Κόσκο μέσα, έτσι για το ονόρε.
Αν κατάλαβες πως όλο αυτό μεταφράζεται σε απαγόρευση κριτικής, δικαίωμα σου. Όπως είναι και δικό μου δικαίωμα να απαντώ σε οποιοδήποτε σχόλιο νομίζω.
giovanni#10 (07-07-22)
Με καμία ρήτρα - δανεισμός για να έχει ολόκληρη και κανονική (όσο γίνεται) αγωνιστική σεζόν μακριά από εμπόλεμη ζώνη και ρημαγμένο ρόστερ θα είναι.
Η χρηματιστηριακή αξία του συλλόγου αυτή τη στιγμή είναι 130 εκατομμύρια. Αν πούλαγε ο Βάγγος, κάτω από 150 μαλάκας θα πιανόταν, αν βάλουμε και τις ΑΜΚ που έχει κάνει. Για κάποιους θα έπρεπε να τον χαρίσει με κάνα 50ρικο και πολύ του είναι. Στα εξηγεί ωραία; Μάθε επιχειρηματικότητα.
Ακόμη μια εβδομάδα που πέρασε χωρίς να έχει συμβεί κάτι μέχρι στιγμής. Σκαρπα ακούμε κ σκαρπα δεν βλέπουμε. Για νερα που κάνει η Σεφιλντ και της Ρένς ακούμε. Ούτε έναν παίκτη από αυτούς που προπονούνται μόνοι τους δεν έφυγε.
Τι απάντηση να δώσω εγώ τώρα; Όχι δεν το βλέπω, πιστεύω ότι θα περάσουμε. Απ' την άλλη, στην κατάσταση που έχεις μπλέξει με τα προκριματικά και τον Ντε Μπρόινε να φέρεις, πάντα θα υπάρχει περίπτωση να γίνει η στραβή. Δηλαδή αν το πάρουμε αντίστροφα και τελικά περάσουμε, μετά τι θα πρέπει να κάνω με αυτά που έγραφες; Να σου ζητάω τον λόγο; Δεν ξέρω τι απαντήσεις περιμένετε. Αν αποκλειστούμε, αποκλειστήκαμε, θα σκάσω ένα βράδυ και θα συνεχίσω τη ζωή μου. Όπου κι αν παίξει η ομάδα εγώ θα την δω πάντως.
jorge96 (06-07-22), pirateeeeeee (07-07-22)
panahs7 (06-07-22)
Bookmarks