"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο Καρβάλιο ήταν, μέχρι πριν λίγες μέρες, η ακριβότερη μεταγραφή της Νότιγχαμ. Ήρθε στον Ολυμπιακό , με τον Φορτούνη τραυματία, μπας και βοηθήσει δημιουργικά και να βγει στην βιτρίνα μπας και βρεθεί αγοραστής. Δεν πιστεύω πως θα μείνει αλλά και να μείνει, δεν είναι της κλάσης του Φορτούνη και θα κάθεται στον πάγκο χωρίς άλλες απαιτήσεις.
Περιμενω δεκαρι Ντεγιαν Σαβισεβιτς.
25 χρονια περιμενω, δε θα ερθει; Του πουστη...
Πρέπει να είσαι τρελός για δέσιμο, με τριχιά, να φωνάζεις και να δείχνεις ότι δεν θέλεις δεκάρια και να μαζεύεις Καρβάλιους, να κρατάς αγνώστου ηλικίας Γάλλους και να διώχνεις αποδεδειγμένα καλύτερους επειδή δεν ξέρεις αν επανέλθουν, που με μισό πόδι μπήκε μέσα και καταλάβαμε τί έλειπε ακόμα και εμείς που δεν καιγόμαστε να μείνει.
οντως δεξι εξτρεμ παιζει κυριως. Ρε προφεσορ, εχεις γινει περιεργος τελευταια. Πραγματικα οι επιλογες του δεν εχουν λογικη
![]()
Συγγνώμη που με διαβάζετε να εκφράζομαι έτσι, αλλά αν δεν έχει γίνει καμία παρεξήγηση (που μπορεί να συμβεί στην απόδοση μία δήλωσης σε άλλη γλώσσα) πρέπει να τον δει γιατρός και αν δεν έχει τίποτα ο άνθρωπος να τον στείλουν στο καλό, απλά και να μη ρωτήσουν πώς έκανε, ό,τι έκανε μέχρι εδώ.
Θα φτάσουμε σε σημείο να περιμένουμε τον τερματοφύλακα να κατεβάζει μπάλα, τα στόπερ να βγαίνουν στα άκρα για να κάνουν σέντρες, σημαδεύοντας τα πλάγια μπακ και τα εξτρέμ που θα πηδάνε για ξαφνικές κεφαλιές απέναντι σε στόπερ που τους ρίχνουν από ένα κεφάλι και πάνω σε ύψος με τον φορ να είναι αραγμένος στο ημικύκλιο της σέντρας για να κόψει πιθανές αντεπιθέσεις.
Και γω απ αυτά που διάβασα δεν πολυεβγαλα άκρη.
Έχουμε τον Καρβαλιο στο 10 πήραμε τον Ζινκερναγκελ ως 10 βάζουμε και τον Αγκιμπου ποτε ποτε και περιμένουμε να πάρουμε ένα 10ρι που μας λείπει...
Στο τέλος απ όλους αυτούς θα παίζουμε με τον Μαντι πίσω απ τον φορ και τα 10ρια θα πλέκουν πουλόβερ στον πάγκο.
Επίσης στην συνέντευξη λεει γύρω στις 60 φορές ότι η ομάδα πρέπει να γίνει πιο ανταγωνιστικη,βαρέθηκα να βλέπω την ίδια φράση.
Επίσης εκτός από πίεση ψηλά,καμμια άλλη ιδέα δεν έχουμε;
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Κοβωντας μερικες λεξεις απο αυτα που εγραψες, ο.τι εμεινε το ειδαμε να γινεται κατα κορον περυσι. Παπασταθοπουλος απο δεξια, Σισε απο αριστερα (μεταξυ αλλων), να βαρανε σεντρες στο γαμο του Καραγκιοζη, και Μασουρα, Γκαρι, Ρονι να ειναι στην περιοχη μηπως παρουν κεφαλιες.
Ε, μην τις κόβεις, αν θέλεις να δεις το φετινό.
Από πέρυσι το χει ρίξει στην τρελή ο ανοιχτοματης. Εμάς να μας έχουν βγει τα μάτια και η ψυχή στα διάφορα ματς και αυτός μετά τα ματς να λέει ότι είναι ικανοποιημένος. Μόνο που τώρα φαίνεται οτι κάτι συμβαινει, ούτε τεχνικός διευθυντής έρχεται, ούτε παίχτες που θέλει ο ανοιχτοματης να ξεφορτωθεί φεύγουν. Όλοι περιμένουν τα ματς με την Χάιφα
redbaron (04-07-22)
Εμενα αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι αυτο το γαμημενο κολλημα που εχει απο προπερσι που βαζουμε γκολ και γυρναει την ομαδα πισω και απο οτι ειδα στα φιλικα το κανει και φετος. Ειδαμε κατι τρελα περσι να εχουμε 40% κατοχη με τον Ιωνικο και τον Οφη σε κατι διαστηματα. Επισης βλεποντας οτι δε ζηταει καλο χαφ δυναμικο που να ξερει και μπαλα σαν τον Γκιγιερμε η τον Μιλιβογιεβιτς καλα κρασια. Ο Εμβιλα δεν κοβει ουτε με βαλε μπροστα απ τα στοπερ ενω εκει θες παικτη να μαζευει πολυ σαβουρα. Αντιθετως δε βρισκω λογο γιατι πχ να παιζει ο καθε ΚΑΝΕ και να φευγει ο Σουρλης. Ο Ολυμπιακος δε πρεπει να βγαλει παικτες να πουλησει; Πως αλλιως θα εχουμε λεφτα να κινηθουμε καθε χρονο χωρις να χρειαζομαστε ΑΜΚ και να μη περιμενουμε τα λεφτα του ΤΣ.Λ; Περσι τοσα ματς πηρε ο αβρααμ που θα μπορουσαν να παιξουν ο Μαρκοβιτς ο Καλογεροπουλος η ο Μπακαλιανης. Ο Κιτσος επαιξε 5-6 φορες και φετος θα φοβαται να τον βαλει σε εντος με την Λαμια και τον Βολο και θα παιζει παλι μονιμα ο κονος ο Ρεαμπτσουκ αριστερα. Επιθετικα η ομαδα πλανο 0, περιμενουμε να κλεψει ο Αγκιμπου ψηλα και αγιος ο θεος. Κυριολεκτικα οσο υπερ του Μαρτινς και να ημουν τοσα χρονια ειναι πασιφανες οτι απλα του εκατσε ενα απιστευτο ροστερ και τον πηγε τρενο. Και αν το καλοσκεφτεις ο Ολυμπιακος στην καλη μας χρονια ειχε εναν παικτη - η και δυο - τρομερου επιπεδου σε καθε γραμμη.
Τερμα Jose Sa : Δευτερο καλυτερο τερμα στη Πρεμιερ φετος
Αριστερα Τσιμικας : Πηγε Λιβερπουλ
Κεντρο : Γκιγιερμε (τον πηρε ο Τσαβι και δεν τον εβγαζε απ την 11αδα)
Εξτρεμ : Ποντενσε (ΠρεμιερΛιγκατος και εχει κανει σβουρα ομαδες σαν την Σιτυ κτλ - ασχετα αν του λειπουν καποια στοιχεια για να παιξει σοβαρη μπαλα στην αγγλια)
Φορ : Ελ Αραμπι (χρονια με 25-30 γκολ)
Μονο ΘΡΥΛΟΣ.
Συμφωνω με τον Σουρλη. Εννοειται καλυτερα αυτος παρα ο Κανε και ο καθε Κανε. Ειμαι υπερ το νεαρων Ελληνων παικτων απο οποιδηποτε ξενο.
Αν 1-2 παικτες απο την ομαδα Β δεν μπορουνε να ειναι καθε χρονο στο βασικο ροτεισον για την κανονικη ομαδα τοτε ποιος ο λογος να εχουμε την Β ομαδα? Ας το κλεισουμε το μαγαζι.
Το προτζεκτ Κιτσιος που οι αρδ μας πριζανε μεχρι και πριν την προετοιμασια καηκε και αυτο?
Γενικα ο Μαρτινς τα τελευταια 2 χρονια δεν εχει δειξει βελτιωση στην ομαδα και βελτιωση ως προπονητης. Μια φρεσκα ιδεα, κατι.
panahs7 (04-07-22)
ευχαριστω την Μπρυζ , ενα παλτο λιγοτερο
voskos_7 (04-07-22)
jonk (04-07-22)
giovanni#10 (04-07-22), jonk (04-07-22)
SUPER LEAGUE 1
Στου Ρέντη για προπονήσεις ο Γκρίλις!
τι παιχταραδες φερνει ο βαγγελας , γατακια
drizzt (05-07-22), giovanni#10 (04-07-22), john syggel (04-07-22)
Bookmarks