john syggel (03-07-22)
Από πότε; Και ποιος είναι ο καθένας; Ομάρ που 1 μήνα έπαιζε, 1 μήνα ήταν τραυματίας; Τον Τσιμίκα ποιος τον έβγαλε; Δανεικός ήταν μια ζωή και όταν γύρισε έπαιζε ο Κούτρης βασικός. Κι όταν τον καθιέρωσε λέγαμε "που πάμε με Τσιμίκες". Τον Γκιλιέρμε κάναμε 3 μήνες να τον δούμε. Φορτούνη;;; Με Μαρτίνς; Τελικά τον έκαψε ή όχι; Ποιος τον άφησε εδώ για πειθαρχικό και πήγε να παίξει πρόκριση μέσα στην Άρσεναλ και την πήρε κιόλας; Ποιος έπαιζε με Γκερέρο φορ, με Ρατζέλοβιτς δεξί εξτρέμ; Ο αυτόματος πιλότος;
john syggel (03-07-22)
Προχωρημένες επαφές (έχει γίνει πρόταση) για Λόου γράφει το 10. Άντε να τελειώνουμε και με το αριστερό μπακ.
Καλά που μου θύμισες και τον Γκιγέρμε τον είχα ξεχάσει. Τον Φορτούνη δεν τον έκαψε αλλά ούτε τον ευνόησε. Μακάρι να είχαμε Ομάρ κατά τη γνώμη μου.
Μπορω επίσης να σου πω ποιος είχε τον Μεριά βασικό στόπερ Ευρώπη και και χάναμε τους βαθμούς για πλακα αλλά δεν έχει νόημα είναι πολλά και τα κακά και τα καλά.
Εννοειται βέβαια ότι καλά έκανε ότι έκανε και μπράβο του γιατι και παίκτες έβγαλε και παικτες έφερε (που δεν θα τους βλέπαμε εδώ) και προκρίσεις πήρε και μπάλα είδαμε αλλά τώρα δεν είναι το ίδιο έχει αλλάξει.
Εγώ αυτό βλέπω τι να κάνω; Ότι δεν το βλέπω;
Και λέω και πάλι μακάρι να κάνω λάθος και να στήσει η ομάδα
Στρωσει*
Οταν η ομαδα αποκλειει τις Αρσεναλ,παει με αυτοματο πιλοτο επειδη εχει παικταραδες.Οταν χανει στα φιλικα προετοιμασιας,φταιει ο κοουτς που ειναι μυρωδιας.
Δεν είναι τοσο απλό ούτε άσπρο μαύρο και κυρίως δεν ήθελα να γράψω έκθεση. Αλλά αφού με ρωτάς θα σου πω. θεωρώ οτι είναι καλός προπονητής για κάποιες δουλειές και για κάποιες άλλες όχι. Ήταν καλός να διαχειριστεί ένα ρόστερ σαφώς καλύτερο και να αρπάξει ευκαιρίες που ο ίδιος ανακάλυψε. Αλλά επειδή οι ομάδες είναι ζωντανοί οργανισμοί και εξελίσσονται και οι συνθήκες αλλάζουν δεν είδα καμία προσαρμογη. Αντίθετα είδα κούραση, είδα κολλήματα είδα να χάνεται ο έλεγχος , άγχος και κυρίως φόβο.
jonk (04-07-22)
Την χρονιά που μας πέρασε είδες φόβο;
Τέλος πάντων, να ολοκληρώσω τη σκέψη μου γιατί μάλλον για τότε λες. Αν όχι, δεν πειράζει.
Η χρονιά που μας πέρασε ήταν με σχεδόν μηδενική ξεκούραση (σωματική αλλά και πνευματική) μετά από 2 χρόνια συνεχόμενης μπάλας και με τον ιό στην μέση. Στην αρχή του καλοκαιριού τραυματίζεται ο Φορτούνης (που μάλλον θα έπαιρνε μεταγραφή και θα ερχόταν ισάξιος αντικαταστάτης αλλά όλα αυτά είναι πλέον ιστορία) και από τις 10 μεταγραφές βγήκε μόνο ο Βατσλίκ και ο Αγκιμπού που ήρθε για την Β', ενώ ήλπιζες πως θα εγκλιματιστεί και ο Λαλά.
Είναι φυσιολογικό να μαγκωθεί ο κάθε προπονητής, ιδίως αν αυτός κάθεται στον πάγκο του Ολυμπιακού. Όπως είναι και απαραίτητο να προσαρμοστεί και να κοιτάξει τα απολύτως απαραίτητα. Κάπως έτσι έφτασε να γράψει, το αμίμητο, ο ανταποκριτής του Γεωργιού στην Ιταλία πως ο Μαρτίνς παίζει ποδόσφαιρο του Σάντος.
Κυρίως μετά τις γιορτές φυσικά και είδα. Και αλλαγή προσέγγισης της ομάδας στο γήπεδο είδα και ανοργανωσιά είδα.
Μπάλα δεν είδα. Αλλά ίσως να δίνω και γώ πολυ μεγαλύτερη σημασια. Τεσπα
london7 (03-07-22)
Δεν είσαι ο μόνος, οι πιο πολλοί τα είδαν. Το θέμα είναι πως φτάσαμε εκεί, τα αίτια που έγραψα πιο πάνω δεν μπορούν -κατά τη γνώμη σου- να δικαιολογήσουν την περσινή εικόνα;
Φυσικά και μπορούν να επηρεάσουν 100%. Και αυτά που λες και πολλά αλλά. Ισχύει όμως για ολες τις ομάδες και το θέμα είναι πως το διαχειρίζετε η κάθε ομάδα.
Παρολα αυτά αυτό που θέλω να πω είναι ότι και εγώ τον κοουτς τον εμπιστευομουνα και την πρώτη χρόνια παρότι δεν πήραμε πρωτάθλημα και πολυ περισσότερο μετά πιστεύοντας ότι σε καθε περίπτωση κάτι θα κάνει ρε φίλε κάτι θα βρει και θα βγούμε απο πάνω. Αυτό έχω χάσει τον τελευταίο χρόνο με αυτά που βλέπω να γίνονται. Δεν θέλω να επηρεάσω κανένα , τη γνώμη μου λέω έτσι για να το βγάλω απο μέσα μου. Δεν ξέρω αν δεν έχω πολυ υπομονή ή αν είναι παροχυμενη, ξεπερασμένη και συναισθηματική η λογική μου αλλά έτσι το βλέπω και έτσι αισθάνομαι.
Προσωπικά δεν ήθελα να συνεχίσει και το είχα γράψει, καθαρά λόγω κόσμου. Και φαίνεται με το παραμικρό, ούτε καν στην προετοιμασία δεν παίρνει χρόνο και δικαιολογίες, όλοι τον έχουν στην γωνία πλέον. Δουλειά δεν γίνεται έτσι. Προπονητικά δεν τον θεωρώ top, στα περισσότερα που κάνει διαφωνώ, αλλά αν αλλάζαμε προπονητή αυτή τη στιγμή θα ήταν μεγαλύτερο έγκλημα. Αυτός τουλάχιστον, αρέσει-δεν αρέσει, έστω και κυνικά σου πετυχαίνει τους στόχους. Η μετάβαση θα πρέπει να γίνει πιο ομαλά, όταν αποφασιστεί να αποχωρήσει, ο νέος προπονητής να έρθει όπως αυτός από νωρίς, ούτως ώστε να συνεργαστεί μαζί του για μερικούς μήνες.
Ναι ρε φίλε, όλα καλά. Γνώμες για τον Θρύλο ανταλλάσσουμε, δεν προσπαθούμε να επιβάλουμε την άποψή μας.
Εγώ, για να καταλάβω ο ίδιος την περσινή χρονιά, προσπαθώ να δω τα πράγματα καθαρά ποδοσφαιρικά σαν να ζούσα την ομάδα κάθε μέρα από μέσα.
@mankap
mankap (03-07-22)
Όσο υπάρχει αυτός ο οργανωτικός αχταρμάς στο κέντρο, με τον καθέναν να κάνει ό,τι προλάβει ή του κατέβει, τα στόπερ να κάνουν μέτρα και μπούκες με την μπάλα, τους μέσους να σουτάρουν από το γάμο τους όπου να 'ναι και τον φορ να γυρνάει κοντά στα στόπερ, ή στην πλάγια γραμμή για να πάρει την πρώτη μπάλα από εκτέλεση πλαγίου κάτω από τη σέντρα, μη περιμένετε καμία βελτίωση και κυρίως μην ελπίζετε ότι μία προσθήκη στο κέντρο θα περισώσει την κατάσταση ή θα γίνουν τα πράγματα πολύ καλύτερα αν μας βγουνε τα πλάγια μπακ και οι εξτρέμ.
Το πρόβλημα, δεν είναι ότι όλα αυτά, τα βλέπαμε πέρυσι, επειδή η χρονιά βγήκε λίγο περίεργη - το πρόβλημα είναι ότι συνεχίζουμε να τα βλέπουμε και φέτος που θεωρητικά, θα έπρεπε να διαφαίνεται μία προσπάθεια διόρθωσης, αλλά μπα...
Να ελπίσουμε στην καλύτερη φυσική κατάσταση φέτος; Πόσο;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (04-07-22)
Φερτε πισω τον Γκιγιερμε μεχρι και τυφλος βλεπει οτι η ομαδα δεν εχει κλεψηματα μπροστα απ τα στοπερ και κανενας απο τους χαφ μας αμα την κλεψει δε μπορει και να την κουβαλησει ( Ο καμαρα εξαιρειται οταν κανει χρονια σαν την περσινη ). Αυτη ειναι η σημαντικοτερη θεση που εχουμε θεμα και μετα αριστερα. Τα εξτρεμ μια χαρα ειναι με τετοια μπακ και κεντρο που ειχαμε περσι και τον Μαραντονα να φερναμε δεν θα επαιζε.
Μονο ΘΡΥΛΟΣ.
Υπάρχει πάνω από μια ντουζίνα παίκτες που πρέπει να αποδεσμευτούν άμεσα. Πληρώνουμε πλέον πολλά για παίκτες που έχουν δοκιμαστεί 2 φορές και δεν πρόκειται ποτέ να παίξουν. Θέλει καθάρισμα η μπουγάδα.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος κάτι Κουτρηδορατζέλοβιτς να είναι στην προετοιμασία. Χίλιες φορές να πάρεις πιτσιρίκια μαζί για να γίνεται ξεκαθάρισμα κι εκεί.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Διάβασα συνέντευξη του Μαρτινς,θέλουμε αριστερό μπακ δεκάρι και εξτρεμ είπε,για κεντρικά χαφ όχι.
Επίσης εντύπωση μου κάνει ότι είπε ότι τον Ζιγκερναγκελ τον φέραμε για 10ρι και ότι μπορεί και αριστερά,ανάποδα την είχα την σειρά στο μυαλό μου.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πρώτον ο Ζίνκερνάγκελ είναι δεξί εξτρέμ. Ούτε δεκάρι είναι και ακόμα περισσότερο, το είδαμε όλοι, ότι αριστερά, ούτε να μείνει όρθιος δεν μπορεί.
Αν η δήλωσή του ήταν αυτή ακριβώς, μάλλον πρέπει να αρχίσουμε να ψάχνουμε προπονητή.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
sabar77 (04-07-22)
Το δεκάρι - όπως το έχουμε μάθει οι περισσότεροι- δεν υπάρχει πια. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν υπολογίζεται ο Φορτούνης.
Ο Σκάρπα, αν έρθει, είναι πιο κοντά σε αυτό τον ρόλο αλλά και αυτός δεν είναι το δεκάρι που λέμε.
Du3lisT (19-07-22)
Bookmarks