Ένα ματς είπα να τον δω και τον σακάτεψα.

Τραυματίστηκε στο 92', του έκαναν ράμματα και του έβαλαν και σκουφάκι κολύμβησης.

Επίσης έγινα θεατής ενός απ' τους πιο σκληρούς τραυματισμούς, όταν ένας παίκτης της Σάο Πάουλο πήδηξε για κεφαλιά και στο πέσιμο έκατσε κυριολεκτικά πάνω στο πόδι του, το οποίο έστριψε σε δύο αντίθετες κατευθύνσεις σε γόνατο και αστράγαλο! Λογικά θα παίξει σαν είδηση το πρωί. Στα του παίκτη...
...αρχικά να πω ότι το θέαμα ήταν άθλιο. Είναι που του έλεγε ο Φερέιρα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Πολύ ξυλίκι, χαμηλός φωτισμός και γενικά retro vibes λες και βλέπω Πανσερραϊκός-Καλαμάτα ξέρω γω το 2000, απλά σε μεγάλο γήπεδο. Και ο παίκτης στο ίδιο mood, φανταστείτε έναν Τσόρι Ντομίνγκεζ στο στυλ (αριστεροπόδαρος), αλλά σε βραζιλιάνικη έκδοση και πιο ανούσιο.
Από εκείνους τους παίκτες δηλαδή που έφερνε ο Κόκκαλης τότε για να γουστάρει ο γκάμπρο. Μπροστά καντάρια μπάλα (θέλει 3 Φορτούνηδες για πρωινό), αλλά από τακτική κτλ όση σχέση έχω εγώ με την αστροφυσική. Όλοι όσοι έπαιζαν, όχι μόνο αυτός, για να μη τον αδικώ. Θεωρώ ότι τέτοιοι παίκτες δεν μπορούν να σταθούν πλέον στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου και ειδικά του ευρωπαϊκού και ίσως είναι ο λόγος που ενώ είναι τρομερός τεχνίτης, δεν ενδιαφέρθηκε κανένα μεγάλο κλαμπ από Ευρώπη και ξέμεινε εκεί.
Προσωπικά κλείνω προς το όχι, δεν ξέρω γιατί ο Βαγγέλας αποφάσισε να ενδιαφερθεί για τέτοιο παίκτη. Ίσως θέλει να πατήσει τα κουμπιά αυτών που τον βρίζουν και αναπολούν τον Σώκο, γιατί είναι ακριβώς ο παίκτης που θα τους φέρει στο γήπεδο. Ή να τους κάνει να ξεχάσουν τον Φορτούνη (για τον οποίο ανοίγω παρένθεση, όσοι βρίζετε Μαρτίνς πατήστε λίγο φρένο γιατί ένα πουλάκι μου είπε ότι μπορεί να υπάρχει πολύ σοβαρότερος λόγος εξωαγωνιστικός, τον οποίο θα μάθουμε μετά από χρόνια λογικά. Περισσότερα αν θέλει ας πει ο ίδιος που μου το είπε).
Ίσως ο Μαρτίνς θέλει να γεμίσει με διαφόρων στυλ παίκτες και να πιστεύει ότι ένας τέτοιος θα μπορεί να του δώσει την λύση με το απρόβλεπτο, όταν ο αντίπαλος κάθεται πίσω και δεν βρίσκουμε τρόπους διάσπασης. Ίσως είμαι και άδικος μαζί του, καθώς τον κρίνω με 60 λεπτά μόνο και σε ένα περιβάλλον αρκετά άγνωστο με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Δεν με τρέλανε, αν είναι να έρθει για το ροτέισον και να χρησιμοποιηθεί όπως είπα, ας έρθει και από Δεκέμβρη, δεν πιστεύω ότι θα χάσει κάτι η ομάδα αυτούς τους 3 μήνες.
Bookmarks