Ιδέα να είναι όλοι χαρούμενοι. Ανανεώνεις τον Φορτούνη ο οποίος θα δεχτεί 30-40% μείωση να πέσει στο μύριο και θα παίξει τον αντιΣκάρπα μέχρι τον Δεκέμβριο. Κλείνεις προφορικά τον Βραζιλιάνο για μισή σεζόν με οψιόν ανανέωσης κι αν δεν κάνει τίποτα ο Κωστάκης δεν θα μείνουμε κενοί. Αλλιώς, τους έχεις και τους 2 και στέλνεις τον Καρβάλιο κάπου αλλού. Too good to be true?
captain-cook (21-06-22), giovanni#10 (21-06-22), jonk (21-06-22), maniakos7 (21-06-22), panahs7 (21-06-22), redbaron (27-06-22)
Άντε να έρθει ο σακάτης φέτος γιατι είναι κολλητός του Μόντριτς που μένει ελεύθερος του χρόνου.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ντένις Αλίγιαγκιτς, για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο 19χρονος επιθετικός, γεννημένος στις 10 Απριλίου του 2003, άρχισε την καριέρα του από την ακαδημία της Σλάβια Πράγας, ενώ έχει παίξει ως δανεικός σε Βλάσιμ και Σλόβαν Λίμπερετς. Την προηγούμενη σεζόν, 2021-22, αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σλόβαν Λίμπερετς από τη Σλάβια Πράγας, ενώ είναι διεθνής και με την εθνική Ελπίδων Τσεχίας."
Ανοίξτε του θέμα, δεν το κάνω εγώ μπας και στεριώσει κανένας.
Denis Alijagic
Να ανοίξουμε για όλους τους παίκτες της Β ομάδας, να γεμίσει το φόρουμ θέματα με 2 απαντήσεις;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (21-06-22)
Ok then...
Disclaimer: Δεν σημαίνει ότι δεν πιστεύω στον παίκτη, αλλά επειδή δεν πιστεύω σε αυτούς που τους φέρνουν, ακόμα και όταν έχουν επίσημη ιδιότητα, προτιμώ να τον γράψω πρώτα στα παπάρια μου και μετά να τον ξεφωνήσω επειδή είναι άμπαλος.
john syggel (21-06-22), jonk (21-06-22)
panahs7 (21-06-22)
ειλικρινα με συγκινησατε ρε , ελλειψα μια μερα αλλα εχω δημιουργησει σχολη μιρλας μαλλον . τετοια μιζερια ουτε στα καλυτερα μου ονειρα
ο βοθρος δεν ηταν που εγραφε και τον βαλστλικ οτι ηταν σακατης ? οτι ο χοντρος εχει καβουρια στις τσεπες ειναι γνωστο , θελω να πιστευω οτι το περσινο καζο του εγινε μαθημα και αν θελει την τριανταρα του τσουλου πρεπει να παρει παιχτες . ειδικα τωρα με τον μπαλτακο που του κοψε το συμβολαιο με τον cosmote ειναι μονοδρομος η προκριση .
Κανενα συμβολαιο δεν κοπηκε απο κανεναν, μην ψαρωνεις.
Tι παίχτηκε με τον cosmote?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Το να συσχετίζουμε την ΕΠΟ με τα τηλεοπτικά, είναι σαν να συσχετίζουμε τον Πλεύρη με την υγεία, ξέρω 'γω...
drizzt (22-06-22), Faithful (22-06-22), giovanni#10 (22-06-22), john syggel (22-06-22)
Έκλεισε ο Ζίνκερναγκελ λέει ο Νικοβλακό.
drizzt (22-06-22)
Πολυ δυνατη κινηση και αυτη στα χαρτια. Πολυ χαμηλο ρισκο αυτος ο παικτης.
Μπραβο στην διοικηση.
Μονο ο Κροατης να υπογραψει διοτι εχω αρχισει να αγχωνομαι λιγο.
Εγω με ενα αρ. μπακ και ενα 8-10ρο ακομη ειμαι υπερ-ευχαριστημενος. Δεν νομιζω οτι χρειαζομαστε τπτ αλλο.
Ακολουθεί και ο Καμαρά του Άρη με θερμή εισήγηση Μαρτίνς. Νομίζω ότι δυναμώνει πάρα πολύ η επίθεση.
Bookmarks