Από την άμυνα της Χάντερσφιλντ πάντως δεν περνούσε κουνούπι. Άρα κάτι λέει κι αυτός, βέβαια η Championship είναι για παίχτες τσουρουκαδες
Εγώ το γράφω για να μαζέψω πανικόβλητες αντιδράσεις.
Συνεχίστε ό,τι κάνετε, όπως το κάνετε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Από την άμυνα της Χάντερσφιλντ πάντως δεν περνούσε κουνούπι. Άρα κάτι λέει κι αυτός, βέβαια η Championship είναι για παίχτες τσουρουκαδες
john syggel (20-06-22), jonk (21-06-22)
Ο Άρης φαίνεται να έχει πολύ καλό τμήμα σκάουτερς. Και του βάζουν και εμπόδια συνέχεια στις μεταγραφές, αν ήταν ελεύθερος και με καλό μπάτζετ θα έκανε παπάδες. Αντί να ψάχνουν τον κάθε φίτσουλα τεχνικό διευθυντή σε Πορτογαλίες και Ιταλίες, ας κοιτάξουν εκεί.
Ο Σκράπας όλο γράφουν πως πάει για Δεκέμβρη οπότε ετοιμαστείτε για πολύ Αγκιμπου. Ο Ραμπελστίλτσκιν έχει πρόταση από Τουρκία, ελπίζω να μη γίνει μαλακία.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Τί σε κάνει να πιστεύεις ότι αν έρθουν δε θα γίνει;
Ρωτάω, γιατί ούτε ο από εδώ, δεν είναι εξτρέμ και ο από 'κει, δεν ξέρω αν χωράει στην ίδια ενδεκάδα με τον από 'δω...
Κάτσε μπερδεύτηκα, ως τώρα είχα καταλάβει πως ο Σκράπας είναι οκταροδεκαράκι που και καλά μπορεί να παίξει πλάγια ενώ ο Νιμπελούνγκεν ακραίο χαφ που άμα λάχει παίζει και πίσω από τα φορ, όχι;
Οχι αλλο Αγκιμπου.Ημαρτον. Χιλιες φορες Σκραπα Τσαπα και τσουγκράνα.
hang your demons
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Όταν βάζεις τον παίκτη να πιέζει την διοίκηση καταλαβαίνεις που πάει η δουλειά. Όπου τσιφουτης και η μοίρα του.
Χοντρέ Πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη και να πληρώσεις και τις ομάδες ξέρεις (palmeiras, Watford). Δεν είναι μαλακές οι άλλοι να τους αφήσουν τσάμπα
Άντε να δούμε και φέτος...υπομονη σε όλους..
Αφήνω το ποστ του Θέμη εδώ γιατί ισχύει. Δεν είναι τόσο απλή η φάση "σκάσε λεφτά πάρε παίκτες", έλεος.
Αυτή μάλλον θα είναι η πιο δύσκολη περίπτωση να κλείσει (από όσους ακούστηκαν ως τώρα) και έχει και ρίσκο. Τους Βραζιλιάνους τους έχει καπαρώσει η Πορτογαλία (λόγω γλώσσας και πολύ καλού δικτύου) και δύσκολο να βρεις κάτι καλό που το έχουν αφήσει οι Πόρτο, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ. Αν έχει ξεμείνει κάποιος που αξίζει μετά παίζουν τα σκηνικά με τους ατζέντηδες και τα δικαιώματα που είναι χωρισμένα σε εκατό μεριές.
john syggel (21-06-22), Josimar (22-06-22), panahs7 (21-06-22), redbaron (21-06-22)
ισχυει αυτο με τους βραζιλιανους. τωρα γιατι δεν τον πηρε κανεις αυτον ενω εχει παει 28 δεν ξερω. οκ δεν μπορει να τους παιρνουν και ολους να μου πεις.
Εδω ο μαρινακης δεν τα εσκασε για άλλους που ηταν ονόματα και ειχαν πολυ καλυτερο βιογραφικο. θα τα σκασει τωρα για καποιον Σκαρπα? Προτιμα να τον παρει τσαμπα και ελευθερο τον Δεκεμβριο. πανε οι εποχες μεταγραφων οπου τα εσκαγε ο Προεδρος. εκτος αν διαβαζεις πρωταθλητη οπου ο ολυμπιακος αλλαζει επιπεδα καθε χρονο με τις μεταγραφάρες του Βαγγελα.
hang your demons
Ναι, δεν ήταν ένσταση για το αν πληρώνει ή οχι από μέρους μου, αυτό θα το δούμε μέχρι το τέλος των μεταγραφών, απλά επισήμανα ξανά πως όντως πολλές περιπτώσεις στις μεταγραφές από Λατινική Αμερική, και Βραζιλία αλλά και Μεξικό πχ, μπορεί να είναι πολύ μπλεγμένες και δεν είναι απλά σκαστα πάρτον.
Είμαι και εγώ που δεν το ψήνω με τους Βραζιλιάνους εδώ και κάτι χρόνια, γιατί αγωνιστικά ζούνε σε παράλληλο σύμπαν.
john syggel (21-06-22)
Αν ειναι τοσο δυσκολες κ πολυπλοκες τοτε να γιατι ασχολουμαστε? Τα ρεπορταζ λενε 3 εβδομαδες το παλευουμε. Παρακαλητο μουνι ξινο γαμησι. Pardon my French.
Δυστυχως δεν εχουμε πολλα περιθωρια με τον χρονο. Μας πιεζει.
Αν δεν μπορει να τον παρει ας παει αλλου.
Η Watford τελευταια φορα που τσεκαρα παντως δεν ειναι στην Βραζιλια. Εκει μια χαρα μπορει να τα σκασει συμφωνα με τα λεγομενα σου.
Δηλαδή τί θα πρέπει να υπερσπιστώ τώρα, το χόντρο και τα ρεπορτάζ; Ούτε το το ένα, ούτε το άλλο, παρεξηγείτε νομίζω.
Παρουσίασες πως είναι απλό κάτι που πολλές φορές δεν είναι και σημείωσα την ένστασή μου, δεν υπάρχουν εχθροί παντού.
Το τι θα κάνει θα το δούμε και θα με συγχωρήσετε αλλά για μένα τα "ρεπορτάζ" δεν είναι ευαγγέλιο.
Ευτυχώς που κάνεις υπομονή δηλαδή. Φαντάσου και να μην έκανες.
Κι αν γίνει έτσι, είναι γνωστό ότι αν δεν πληρώσεις θα ξεχάσει την όποια μπάλα ξέρει.
Btw ο παίκτης έπαιξε χθες και έβγαλε και ασίστ. Η σεζόν στην Βραζιλία τελειώνει τον Νοέμβριο, την Παλμέιρας δεν την νοιάζει να τον δώσει, είναι σαν να πλησιάζει Ιούνιος και να λήγει το συμβόλαιο στην δική μας μεταγραφική, δεν είναι ο αντίστοιχος "Γενάρης".
Κι αφού δεν τον έδωσε ή δεν τον ανανέωσε, προτιμά να τον κρατήσει να βγάλει όλα τα λεφτά του, γι' αυτό εξαρτάται κατά πολύ από τον ίδιο και πόσο θα πιέσει. O Φερέιρα τον φώναξε και του έλεγε ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ χαμηλού επιπέδου (είπε το βραζιλιάνικο και γελάσαμε), για να τον κρατήσει.
john syggel (21-06-22)
Δίκιο είχε: Δεύτερος και καταϊδρωμένος στην Ελλάδα - 4ος στην καλύτερη στην Πορτογαλία και στη Βραζιλία πήρε και Λιμπερταδόρες... μιλάμε για επίπεδο, ένα τσαφ πριν το διάστημα...
Τα πολλά δικαιώματα δεν τα έχουν οι ομάδες, αλλά τα γραφεία και όταν κυκλοφορεί ελεύθερος ο παίκτης τόσο πιο πολλά παίρνει ο ίδιος, άρα και οι ατζέντηδες, για αυτό μπορεί η ομάς να εχέστη, αλλά αυτοί που έχουν τα πολλά τα δικαιώματα, τους ενοιάζει να μην φύγει πριν από την τυπική λήξη του συμβολαίου.
drizzt (21-06-22), john syggel (21-06-22), jonk (21-06-22)
Bookmarks