Κανείς δεν ξέρει για τί γίνεται όλο αυτό και σημασία έχει να τον δούμε εδώ, να έχει υπογράψει και ας είναι και μία εβδομάδα πριν το πρώτο παιχνίδι.
Τώρα, την σημαντική ενίσχυση της Χάιφα, όποιος την δει καλά, ας μας πει ποιόν από όλους αυτούς θα έπαιρνε για τη θέση ποιανού.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (20-06-22)
Αποψίλωση παρασίτων από το ρόστερ και απομάκρυνση των διακοσμητικών φυτών που μαζεύτηκαν στον χώρο του κέντρου.
drizzt (20-06-22), giovanni#10 (20-06-22), john syggel (20-06-22)
Θέλει ράουνταπ η υπόθεση.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
voskos_7 (20-06-22)
Ο στοματικός πάντως, σαν μπακ δεν έχει και πολλή μεγάλη διαφορά από τον Λαλά - να ξέρετε.
Μαρσέλο και Καβάνι σύντομα θα κυκλοφορούν ελεύθεροι Βαγγέλα. Έλα πουλάκι μου μιας και πήρες φόρα να σε χαρώ.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (20-06-22)
Τί νομίζεις; Μόνο στην Ελλάδα η δικαιοσύνη είναι μπουρδέλο;;;
drizzt (20-06-22)
καβανι ταμαμ παιχτης ολυμπιακου
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Πίπες ο τίγρης με σήμα το λιοντάρι.
Πόνος (ο):
![]()
drizzt (20-06-22)
Μιλάνε αυτοί που πήγανε στ' αεροδρόμια για το Σανμαρτεάν.
john syggel (20-06-22)
Αυτά τα δημοσιεύματα είναι καλό σημάδι μάλλον έχει κλείσει.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Υπογραφουν σημερα Αβιλα και Αλίγιαγκιτς. αλλαζει ηδη επιπεδο τον ολυμπιακο (οπως μας ενημερώνει ο Πρωταθλητής) ο Μαρινακης με αυτες τις μεταγραφάρες(επιπέδου Λαμιας).
Για να ολοκληρωθεί η μεταμόρφωση μετα τον Εμβιλά και τον Άβιλα θα παρει και τον Τροχοβίλα για να κοιμάται ήσυχος ο Προφεσόρ έχοντας τέτοιο πυρηνικό οπλοστάσιο.
χιουμορακι κάνουμε. θα παρει παιχταραδες ο Βαγγελας.
hang your demons
giovanni#10 (20-06-22)
Με το τελευταίο, το χοντραίνεις, να ξέρεις...
Μετά το περσινό φιάσκο στο δεξί μπακ, φαίνεται οτι βαλαμε μυαλό κάπως. Θα έχουμε έναν ολοκληρωμένο παίκτη με πολλές εμπειρίες σε τοπ επίπεδο και αναπληρωματικό του εναν μπακ που πέρσι τέτοιο καιρό ξεκινούσε βασικός για την Ισπανία στο Euro u21.
Βέβαια, ενα θεματακι με τραυματισμούς το έχουν και οι δύο.
Ξέρω οτι ο Μαρτίνς πιστεύει πολύ στον Ρέαμπτσιουκ και δεν περιμένω αντίστοιχη κινηση στην αλλη πλευρά αλλά ελπίζω σε περίπτωση που φτάσουμε στους ομίλους ή έστω στον πλέυ οφ γύρο να αλλάξει κι αυτό.
Θα έχουμε έναν ολοκληρωμένο, υπό την προϋπόθεση ότι οι δύο μισοί, που θα έχουμε πάρει δε θα συντονίζονται στους τραυματισμούς.
Δεν ήθελα να το μάθετε έτσι, αλλά be it...
john syggel (20-06-22), jonk (21-06-22), redbaron (21-06-22)
giovanni#10 (20-06-22), jonk (21-06-22), voskos_7 (20-06-22)
Το έγραψα για τους τραυματισμούς. Νομιζω οτι ο Άβιλα έκανε το λάθος να παίξει στο Euro u21 τραυματίας και γι αυτό έχασε τόσο μεγαλο κομματι της φετινής σεζόν.
Απο αυτά που διαβάζω πάντως, αμυντικά μάλλον δεν είναι πολύ δυνατός. Απο την άλλη περιμένω να βγάζει πολλή ενέργεια και τσαμπουκά, κάτι που μετα από ενάμιση χρονο Λαλά θα είναι ιδιαίτερα καλοδεχούμενο.
Bookmarks