Για μενα φαινεται καλη κινηση. Στα χαρτια τουλαχιστον διοτι δεν τον εχω δει τον παικτη.
Ειχε ενα τραυματισμο στο γονατο το 2020 αλλα φαινεται να τον εχει ξεπερασει διοτι την τελευταια περιοδο ειχε 29 συμμετοχες αρκετες ως βασικος
Επισης πριν τον τραυματισμο φαινεται οτι επαιζε περισσοτερο μπροστα παρα ως μπακ
john syggel (18-06-22)
Έδωσαν τα χέρια, τα βρήκαν στα οικονομικά, κατέληξαν σε συμβόλαιο 2 ετών, απομένουν οι λεπτομέρειες.
drizzt (18-06-22), giovanni#10 (18-06-22), Gtakis (18-06-22)
Για να δουμε...
Παντως θεμε και back up γιατι το παρελθον του σε τραυματισμους ειναι επιφοβο.
Μακαρι να έρθουν και ποιοτικοι εξτρεμ και αρ μπακ και χαφ
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Όλοι λένε ότι έκλεισε η δουλειά.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
να θυμισω σε ολους τι χαρα καναμε με τον ραφινια
mankap (18-06-22)
Faithful (19-06-22)
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Faithful (19-06-22), giovanni#10 (18-06-22), john syggel (18-06-22), panahs7 (18-06-22), sabar77 (18-06-22)
απο τον ανδρουτσο ειναι σιγουρα καλυτερος κ ας εχει ενα ποδι , οποτε κοβω τη μιρλα . αν δεν ερθει απλα θα σας γλεντησω ολους
drizzt (18-06-22)
Δεν φαίνεται μεγάλο το ρίσκο πάντως δοκιμασμένος με πολύ καλά αποτελέσματα, Κροάτης με μουντιάλ μπροστά του. Τι να πω, τα πάντα θα φανούν στο γήπεδο.
Θα εκπλαγώ αν δεν πιάσει
Takakis (18-06-22)
jonk (19-06-22)
Οπότε τώρα πάμε για τον "Βραζιλιάνο μέσο που είναι 8ρο10ρι και είναι εξίσου μεγάλο ή και μεγαλύτερο όνομα απο τον Βρσάλικο".
jonk (19-06-22)
Μεγαλύτερη χαρά κάναμε με το Λαλά που ήταν και ψαγμενη επιλογή.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (18-06-22)
Bookmarks