panahs7 (18-06-22)
Χοντρέ φέρε και Καβάνι τώρα να πέσει το Καραϊσκάκης.
john syggel (18-06-22)
Sime Vrasljko τελικά το δεξί μπακ, απ' ό,τι φαίνεται.
john syggel (18-06-22), panahs7 (18-06-22)
Δε νομίζω να χαλάσει, κάθε άλλο μάλιστα, πιστεύω ότι έχει κλείσει η μεταγραφή. Παίκτης μεγάλης κλάσης, με σημαντική συμμετοχή στην Ατλέτικο τη χρονιά που πήρε Γιουρόπα, στις καλές του εποχές τρομερή συνέπεια μεταξύ άμυνας και επίθεσης, μεγάλη αντοχή και ταχύτητα, κοφτερές σέντρες, καλός στον αέρα. Μέσα στο 2022 παρακολούθησα Ατλέτικο στο Τσάμπιονς κυρίως. Περιορίστηκε κυρίως στα αμυντικά καθήκοντα στα δύο παιχνίδια που έπαιξε, με Γιουνάιτεντ (Μαδρίτη) και Σίτι (Μάντσεστερ), όπου ανταποκρίθηκε αρκετά καλά, ειδικά με Γιουνάιτεντ, με Σίτι δε γλίτωσε τα φάουλ. Επίσης στο 4-2 με Μπάρτσα έγινε αλλαγή στο ημίχρονο γιατί βρισκόταν συχνά αντιμέτωπος με δύο αντιπάλους, είχε όμως προλάβει να βγάλει μια ωραία σέντρα σε Φέλιξ, που μπορούσε να γίνει γκολ. Γενικά ο Σιμεόνε τον χρησιμοποιούσε περισσότερο αμυντικά, αν και επιθετικά όποτε βρέθηκε σε καλή θέση έδειχνε την ποιότητα του. Συγκριτικά με Μπαλτάκο, ίσως ο ομογενής να έχει λίγο παραπάνω αντοχή, αλλά δε διαθέτει την ίδια άνεση με τη μπάλα του Κροάτη. Εγώ ήμουν αρκετά ικανοποιημένος με την απόκτηση Μπαλτάκου για βασικό πριν σκάσουν τα σημερινά, γιατί πρόκειται για καλό παίκτη, αλλά ο Βρσάλικο ανεβάζει επίπεδο την ομάδα ξεκάθαρα. Δε χωράνε αντίλογοι σε αυτή την κίνηση. Μακάρι ανάλογη συνέχεια.
Πρέπει να πάρουμε κι έναν αξιοπρεπή αναπληρωματικό γιατί ο Κροάτης μπορεί να βγάλει 2-3 τραυματισμούς μέσα στη σεζόν.
αν δεν εχει τραυματισμους ο κροατης προκειται για καλη κινηση.Ελπιζω να συνδυαστεί και με μπαλντοκ.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
παιδια δεν εχει υπογραψει και αυτο που λεει ο παναγιωτης ισχυει για την united , οποτε μικρο καλαθι , ελπιζω μονο να μην κρατησει το σηριαλ κανα δυο βδομαδες και παρουμε τον μπουλο μετα
Εμένα μου πήρε μια μέρα να καταλάβω ποιός είναι ο Μπαλτάκος, ο μόνος που μου ερχόταν στο μυαλό ήταν ο γνωστός λαδέμπορας.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
giovanni#10 (18-06-22), mankap (18-06-22)
Δηλαδή ήθελες να γράψω ευθέως ότι δεν υπάρχει πεδίο σύγκρισης ενός παίκτη που παίζει σε πρωταθλήτρια Ισπανίας και μόνιμη κάτοικο 8άδας στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση και ενός παίκτη ομάδας που άντεξε δύο χρόνια στην Πρέμιερ και δεν μπόρεσε να βρεθεί πάνω από τη Μπόρνμουθ στην Τσάμπιονσιπ και να αποκλείσει τη Νόττιγχαμ;
Ή να γράψω ότι κάποιοι θέλανε Σούντγκρεν και Σάλιακα;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks