giovanni#10 (16-06-22), pirateeeeeee (16-06-22)
giovanni#10 (16-06-22), pirateeeeeee (16-06-22)
Η ανανέωση του Αραμπή ήταν επίσης περικοπή μπάτζετ; Γιατι κόστισε καμιά 50αριά ξενιτήδηδες.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
giovanni#10 (16-06-22), maniakos7 (17-06-22)
voskos_7 (16-06-22)
επίσης να προσθέσω ότι στα κανονικά πρωταθλήματα τα λεφτά τα καλά προέρχονται από εκεί. Τα λεφτά του CL και της Ευρωπαικής διοργάνωσης είναι τα bonus.
σε εμάς γίνεται το αντίθετο. Δεν βλέπεται την ανωμαλία?
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Παίρνει Σούντγκρεν από Άρη η Χάιφα.
chainsaw (16-06-22)
giovanni#10 (17-06-22), john syggel (17-06-22)
Πέρισυ, με Κόπα Άφρικα στη μέση της χρονιάς, μαζέψαμε τέσσερις Αφρικανούς το καλοκαίρι και κρατήσαμε άλλους δύο για να γίνουν οκτώ οι εν δυνάμει διεθνείς που θα κληθούν.
Φέτος, που έχει μουντιάλ, έμαθαν και δεν τους βλέπω να ψήνονται και να κάνουν ανάλογο λάθος...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Για να αποφύγουμε το ίδιο λάθος, με το επόμενο Γιούρο...
drizzt (17-06-22)
Από ότι βγαίνει προς τα έξω θα πάμε λογικά για δεξί μπακ, ένα εξτρεμ και ένα χαφ δημιουργικό να έχουν κλείσει μέσα στις επόμενες δέκα μέρες.
Οι υπόλοιποι μετά.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Πρώτα θα κλείσει το εξτρέμ, που δεν θα είναι εξτρέμ (αλλά κάτι σαν Κάμπελ), μετά θα κλείσει ο δημιουργικός μέσος που δεν θα είναι δημιουργικός (αλλά σαν τον Καμαρά του Σάββα) και αφού γίνει το πρώτο παιχνίδι, θα κλείσει και ο δεξιός μπακ, που θέλοντας και μη, θα είναι και δεν θα παίζει και αμυντικό χαφ, ξέρω 'γω.
Δεν τα διαβάσατε εδώ, δεν σας τα είπα εγώ.
Συμφωνα με τον Νικολακο,παμε για σοβαρη ενισχυση στο δεξι μπακ.Το γραφω οπως το διαβασα.
Παπάζογλου για δεξί μπακ και Πατσατζόγλου για χαφ...
john syggel (17-06-22), jonk (18-06-22)
Βραζιλιανικο δεκαρι λεει ο Νικολακο. Λογικα καποιος αγνωστος θα ειναι.
Ανακοίνωσαν την ανανέωση του Αβραάμ, προφανώς για τα αποδυτήρια, αν και όποτε έπαιξε τη σεζόν που πέρασε, ήταν ο πιο σταθερός και ξεφτίλισε όλους τους από πάνω του. Παρ' όλα αυτά... ρε μαλάκες, ανακοινώστε τον αργότερα μαζί με κάποια μεταγραφή που κάνει γκελ στον κόσμο. Μαζί με Αραμπί και Βαλμπουενά ΕΣΤΩ! Γιατί χωριστά;; Που στον πούτσο έχει διδαχθεί marketing αυτός που έχουν υπεύθυνο;; Μιλάμε για παιδική χαρά όχι μαλακίες. Πολύ θα 'θελα να μάθω πως πάνε τα διαρκείας μέχρι τώρα.
jonk (18-06-22)
Bookmarks