Ο Λαρίν δεν ξέρω αν θα βγεί σαν μεταγραφή διότι καμία μεταγραφή από Τουρκία δεν έχει βγει μακάρι να κάνω λάθος και να βγει Γκαλέτι...παρεπιμπτόντος τον έχει δει κανείς τον παίκτη αξίζει ή είναι σαπάκι???
Από ότι γράφεται μάλλον ο Λάριν θα έρθει τελικά για αριστερά.
Και ένας εκ των Αβιλα, Κόουτο πίσω δεξιά.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ο Λαρίν δεν ξέρω αν θα βγεί σαν μεταγραφή διότι καμία μεταγραφή από Τουρκία δεν έχει βγει μακάρι να κάνω λάθος και να βγει Γκαλέτι...παρεπιμπτόντος τον έχει δει κανείς τον παίκτη αξίζει ή είναι σαπάκι???
Έπαιζε στην Τουρκία, είναι και από την κλασσική ποδοσφαιρομάνα το Μπράμπτον...
Μακάρι να βλέπει Αγγλία και να το πιστεύει, γιατί δεν θα τους μαζεύει όλους το Κατάρ...
Και το κατοικίδιο του Μπομπ έπιασε αυτά τα 20λεπτα που έπαιζε σκόρπια...
Γκαλέττι, τώρα, δεν μπορεί να βγει ο ίδιος ο Γκαλλέτι...
Μασούρας στο πιο γρήγορο είναι, επιθετικά.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (15-06-22)
εγώ αυτόν τον συνειρμο τον κάνω για την Αγγλία. όποιος φεύγει πάει να πει ότι έχει αδειάσει από αθλητικοτητα
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Από άρθρο του Νικολακό:
"Έχει δεκάρια τον Αγκιμπού και τον Καρβάλιο και θα έχει εκτός απροόπτου και τον μπαλαντέρ Βαλμπουενά."
Ένα δάκρυ κύλησε.
captain-cook (19-06-22), giovanni#10 (14-06-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-06-22), jonk (15-06-22), zionikos (16-06-22)
Δεν θυμάμαι για μία 20ετία και άντε λίγο λιγότερο, την τελευταία φορά που έφυγε παίκτης από Τουρκία, να πάει Αγγλία και να μείνει...
Οι τελευταίοι είναι ο Αλπάυ και Τουντζάι και μάλλον δεν είναι σύμπτωση ότι και οι δύο είναι Τούρκοι και όχι ξένοι που έπαιξαν εκεί.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
drizzt (14-06-22), john syggel (14-06-22)
drizzt (14-06-22), giovanni#10 (14-06-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-06-22), john syggel (14-06-22)
Καλός ο Γκανέα, εμασδεμασεκανε.
giovanni#10 (14-06-22)
Faithful (14-06-22)
Από το να πιάνει θέση ακραίου, καλύτερα είναι πάντως...
Άμα δεν πάρει Καμπελά ή κάτι παρόμοιο και μείνει με τους παρόντες, χωρίς δεκάρι θα παίζει, έτσι κι αλλιώς.
δεν ξέρω αν θα πάρει τον Καμπελά αλλά σίγουρα θα πάρει τον τράλαλα...
jonk (15-06-22)
...δε θα 'μαστε καλά...
Πηγαίντε πάρτε τον Μπάλντοκ ρε κερχελέδες να 'χουμε το κεφάλι μας ήσυχο για 3-4 χρόνια. Τον έκανε κόσκινο στα ματς των play off τον Σπενς της Νότιγχαμ που πάει Γιουνάιτεντ
Η βασικη θεση του Λαριν ειναι σεντερ φορ, πραγματι αγωνιζεται και στα ακρα, αλλα αυτο δε σημαινει οτι ειναι ιδιαιτερα ταχυς. Προκειται για τυπο 1.88 μετρα, 90 κιλα. Σιγουρα δεν ειναι Μασουρας, περισσοτερο σε Τικινιο παραπεμπει, απλα πηγαινει σε περισσοτερες εκτελεσεις. Δε ξερω γιατι εχει δημιουργηθει η εντυπωση οτι θυμιζει κατι σε Μασουρα. Επισης ειχε καρφωσει πριν 2 καλοκαιρια την παοκαρα. Μου αρεσει η προοπτικη του, αλλα θεωρω οτι ο Τικινιο εχει θεση στην ομαδα και μαλιστα σημαντικη, οποτε δε ξερω αν γινεται να εχουμε και τους δυο. Μου αρκει και με το παραπανω αν αντι για αυτον ερθει ο Καμαρα του Αρη. Να δουμε ποιοι θα ειναι οι εξτρεμ. Δε γουσταρω πολυ Καμπελα, μου φαινεται λιγο χαβαλες, δε μου αφησε καλες εντυπωσεις τοτε στα προκριματικα. Αρκετα σοφτ, παιχταρας ωστοσο δεν το αμφισβητω, θελω να δω αν θα υπαρξουν καλυτερα ονοματα. Για δεξι μπακ στηριζω φουλ την προοπτικη του Μπαλτακου.
Μερικές καλτ φιγούρες, οι οποίες παραδόξως μιλάνε λογικά.
Αν ο Φορτούνης μάρκαρε και είχε δύναμη, θα έπαιζε στη Ρεάλ. Σε κάτι τέτοιες ενστάσεις προπονητών, θα τους έλεγα να πάνε εκεί, γιατί με τους παίκτες που θέλουν, αν τους πάρω, μπορώ και εγώ να τους προπονήσω...
drizzt (16-06-22), john syggel (16-06-22), theolin (16-06-22)
Bookmarks